ANALISTI
ANALIST
Regjistruar: 16/04/2003
Vendbanimi: Kudo !!!!!
Mesazhe: 38
|
I nderuari Admiral!!!!
Edhe pse keni mendime diametralisht të kundërta, prapë ndjejë interesim të komunikoj me ju.
I lexova me vëmendje reagimet tua, dhe vura re një gjë tepër interesante, e cili disi po më bind, se emri Admiral, dhe betimi juaj, nuk janë real, por të vëna sa për të tërhequr vëmendejn e lexuesve.
Më kupto drejt , dhe nëse e kam gabim, jam në gjendje që me ndërgjegje të pastër t'ju kërkoj falje.
Ngase nisem :
Ju si ushtarak i lartë, në përgaditjet tuaja, keni mësuar për luftën speciale., dhe këtu kam parasysh, sulmet dhe mbrojtjet nga lufta speciale.
Një luftë të tillë, kundër shqiptarëve, dhe kundër Armatës së tyre, po zhvillojnë qarqe të specializuara të Ushtrive të Serbisë dhe Greqisë, të cilat, kanë gjetur ca shqipfolës , të cilët i financojnë dhe i orjentojnë veprimet e tyre, me qëllim diskreditimin në opinion të kësaj force çlirimtare.
Diçka e ngjashme ka çenë dhe FARKU , i cili kishte për qëllim sabotimin e UÇK-ës.
Nga historiku i luftrave speciale, jam i bindur se keni lexuar, dhe e njihni historin e ,, Kolonës së pestë", e cila i solli fitoren e Monarkistit Franko në Spanjë.
Në këto histori ka shumë ngjarje të tjera të ngjashme.
Por, aftësit Kundërzbuluese të sektorit të zbulimit të AKSH-ës, me kohë kanë bërë largimin nga radhët e sajë ,të këtyre Kolonistëve, dhe tani të mbetur si peshku pa ujë, përpëliten dhe përpiqen të bëjnë diçka , për të justifikuar shpërblimet e padronëve të tyre.
Ju i nderuari Admiral, me përgaditjen e duhur , dhe me kulturë ushtarake, nuk duhet të kërkoni nga të tjerët të orientoheni, por pasi të merni informacionet e duhura, nga ato të cilat serviren për publik, duhet të përcaktoni qartë, se cila është faqja e AKSH-ës në internet, dhe kush është forca reale , me veprimtari të mirëfillt kombëtar.
Dhe reagimi i fundit, mu duk tepër i pa kuptimt.
Vërejtja juaj për Armikun, ju bën tepër të pa besuar në emrin që keni. Nëse ju ,akoma nuk dini se kush është armiku i popullit shqipëtar............!
Lufta e AKSH-ës, nuk është me mullinjët me erë, por, e vënë përballë Ushtrive me eksperienc të forcave pushtuese, si dhe një luftë speciale kundër njësive speciale, të cilat nuk janë të interesuara për ndryshime në Ballkan, dhe dalin hapur në mbrojtje të pushtuesve.
Po e përsëris dhe një herë, ju si Admiral, duhet të përcaktoni qartë, se në ç'far faze është kjo luftë, dhe cilat janë parakushtët për fillimin e një lufte ç'lirimtare.
Faqja e AKSH-ës është: WWW.AKSH.ORG
Çërshëndetje nga : Oso Kika
Modifikuar nga ANALISTI datë 26/04/2003 ora 18:29
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|