Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Ceshtja kosovare dhe me gjere > Shqiperia Etnike Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ANALISTI
ANALIST

Regjistruar: 16/04/2003
Vendbanimi: Kudo !!!!!
Mesazhe: 38

Do ishte më mirë të mësosh të shkruash e të lexosh gjuhën shqipe.!!!!!!!!!!!

Modifikuar nga ANALISTI datë 23/04/2003 ora 22:55

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Prill 2003 22:39
ANALISTI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ANALISTI Kliko këtu për të kontaktuar me ANALISTI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ANALISTI Shto ANALISTI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ANALISTI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ami-
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 569

Analisti nuk zgjatem te te them se kush jam edhe kush nuk jam une. Une jam nje njeri nga ata qe ne kohen e luftes se kosoves kam mbajtur nje familje prej 6 anetaresh nga Peja ne shtepi. Ndaj nuk eshte se nuk e dua Kosoven apo shqiptarin.

Por une jam per nje linje tjeter politike shume ndryshe nga ajo e juaja. Nese do te shohesh kontributin tim per ceshtjet shqiptare me aq sa mundem, urdhero edhe shih kontributin tim ne Internet:

http://www.albanianeducation.com

Kam dy vjet qe kercas gishtat ne kompjuter jo per te mesuar popullin se si te mbushe armet apo se si te prodhoje bombat, por tu zbuloj ate anen shpirterore te mire dhe idilike te shqiptarit. Ate per te cilen ia vlen qe te jemi krenare. Kosova ka nje paralament dhe nje qeveri qe e kla zgjedhur shumica e popullit kosovar dhe as ju e as nje organizate tjeter nuk mund te dale mbi vullnetin e popullit.

Pershendetje Analisti i kacakeve

Mesazh i vjetër 24 Prill 2003 00:48
Ami- nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ami- Kliko këtu për të kontaktuar me Ami- (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ami-'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ami- Shto Ami- në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ami- në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kosovari
Anetar i ri

Regjistruar: 09/01/2003
Vendbanimi: New York City
Mesazhe: 24

Puna Flet Vete

Nuk kam qka te them sepse Ami e ka shpjeguar sa nuk behet me. "Kosova ka nje paralament dhe nje qeveri qe e kla zgjedhur shumica e popullit kosovar dhe as ju e as nje organizate tjeter nuk mund te dale mbi vullnetin e popullit."

Pershendetje Amit, une hika se kam pune me te rendesishme se sa e qaj kopalla me kacak (ja po shkoj e po e vizitoj http://www.albanianeducation.com )

Mesazh i vjetër 24 Prill 2003 01:23
Kosovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kosovari Kliko këtu për të kontaktuar me Kosovari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Kosovari't! Kërko mesazhe të tjera nga: Kosovari Shto Kosovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kosovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ANALISTI
ANALIST

Përshëndetje!

Më pëlqeu thënja juaj: ,,Analist i Kaçakëve"

Tani , kur unë kuptova se mendja juaj studjon ide, ndërsa mendja ime njerëz, jamë më optimist, sepse , më në fund , kemi dhe atë që na ka munduar kohë të gjatë, pra kemi një IDEATOR, i cili , me idet e tijë, të cilat i përcjell përmes internetit, përpunon TEORINË RUGOVIANE PËR PAVARSINË E KOSOVËS, SI DHE LIDHJET E MARDHANJE DIPLOMATIKE ME SHTETE ,TË CILAT NUK EGZISTOJNË NË HARTËN GJEOGRAFIKE TË BOTËS.

Bravo.........!

Befasit, nuk kanë të sosur, porë , dhe idet tua të pa fundë.

Keni bërë një zbulim që rrall kujt i kishte shkuar ndër mend.

Imagjino.!!!! ,, Kosova ka Parlament"" Zbulim senzacional"

Ndonjë ide tjetër, i nderuar !!!!!!

Ok. Nuk e mohoj punën që keni bërë, dhe për ç'do meritë, dhe për kontributin që keni dhënë , në sistemimin e një familje nga Peja, meritoni lavdërime.!!!!!!

Por nuk arrij të kuptoj , ku qëndron arsyeja, që ju urreni me tër forcën e shpirtit, forcat çlirimtare, dhe mua më çuani Analist i Kaçakëve.!

Mos harro se po injoroni lëvizjet Kaçake në Kosovë, të cilat kanë luajtur një rol shum të rëndësishëm në kohë.

Faqen tuaj e kamë përcjellur vazhdimisht, dhe vërtet kam mar informacione të duhura, dhe nëse jeni ju grumbulluesi, më lehtësove ca, se vërtet kam dyshuar se jeni Minoritar.

Por, kthehem prap tek bindjet tua, të cilat për mendimin tim, janë më tepër se të mbrapshta.

Mesazh i vjetër 24 Prill 2003 02:38
ANALISTI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ANALISTI Kliko këtu për të kontaktuar me ANALISTI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ANALISTI Shto ANALISTI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ANALISTI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ami-
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 569

Analist!

Kemi dy pika te ndryshme veshtrimi. Une jam po aq nacionalist sa ty ne mos me teper. Por ama edhe ti duhet te kuptosh se nuk eshte koha e bombave dhe e terrorizmit madje keto jane ne dem te ceshtjes kombetare.

Cdo organizate qe perpiqet per te miren e shqiptareve duhet te jete e respektuar por ama jo me qellime te tilla ekstremiste.

Pershendetje

Sa per Ceshtjen e Parlamentit nuk e vendos as une dhe as ti se ke do njohim eshte nje pupoll i lire qe e ka votuar demokratikisht nen mbikqyrjen e forcave te N.A.T.O.

Mesazh i vjetër 24 Prill 2003 11:37
Ami- nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ami- Kliko këtu për të kontaktuar me Ami- (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ami-'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ami- Shto Ami- në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ami- në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

Hmmm

Analisti, ti mbron AKSH, por te lutem me thuaj ato ndertesa, ura qe sot ajo AKSH-ja jote i shkaterron ne "emer te bashkimit te shqiptareve" a nuk do te ndertohen prape neser? Se do ia kini nevojen. Apo do ndertoni gjithshka nga e para duke shkaterruar te sotmet.

Shkaterrim ne emer te bashkimit Politika e AKSH eshte per te qeshur dhe qare sebashku.

Mesazh i vjetër 25 Prill 2003 04:18
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ANALISTI
ANALIST

I nderuari Admiral

Kjo shpehje në gojë të ndonjë tjetri (Me profesin Tjetër), do të ishte normale, por një reagim i një admirali, i cili ka dhe një betim poshtë...........Disi interesant.

Ju me siguri e njihni strategjinë ushtarake, dhe , mendoni pak, ajo urë, kishte karakter strategjik apo si ? !!!!!!!!!

A keni ndonjë të dhënë, se AKSH-ja, ka vrarë ndonjë njeri të pa fajshëm ????

Duhet të mendoni dhe shpreheni qartë sot, që mos t'ju vijë turp nesër nga fjalët tuaja.

përshëndetje nga Oso Kika.

Mesazh i vjetër 26 Prill 2003 00:04
Admirali
ITSD Engineer

Hmmm

Analisti
Ne lufte, gjithmone goditen ato objekte qe kane nje rendesi strategjike si per njeren pale, ashtu edhe per tjetren. Kjo eshte thelbesore. Por ama, me thuaj pak, me ke jeni ne lufte qe te beni ato hedhje ne ere? AKSH po lufton me mullinjte e eres si Don Kishoti i Servantes, sepse nuk po shoh ndonje armik real, por vetem imagjinar, dhe e vetmja gje reale fatkeqesisht jane germadhat qe len AKSH-ja. Le te jemi realiste, pervecse deklaratave te politikaneve sllave, te cilat mbeten vetem nen kontekstin e deklaratave, asnje ushtri nuk i ka shpallur lufte shqiptareve, dhe kur them ushtri e kam llafin per nje ushtri te mirefillte, jo per disa grupime terrorriste qe quhen paraushtarake.

Citim:
A keni ndonjë të dhënë, se AKSH-ja, ka vrarë ndonjë njeri të pa fajshëm ????

A kam thene gje une qe AKSH paska vrare te pafajshem, apo qe kam akuzuar AKSH per gjera te tilla?

Mesazh i vjetër 26 Prill 2003 03:25
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Hmmm

Analisti, shiko se cfare gjeta ne sitin e AKSH-se

Rroftë AKSH-ja! Vdekje tradhëtisë! JA VDEKJE-JA LIRI!

Për Shtabin Suprem të AKSH-së,
Komandanti Suprem- Hekuran Asllani, Gjeneral-Kolonel;

Komesari i Lartë Politik- Valdet Vardari.

Keto fjale jane identike me ato te komunisteve gjate Luftes Antifashiste Nacional-Clirimtare.
Madje AKSH paska dhe nje komisar politik, me fal, quhet komesar. Identike me komisaret politike qe ka pasur ushtria shqiptare gjate kohes se monizmit. Tamam nje organizate komuniste.

Adresa nga e mora kete, eshte:
http://www.geocities.com/shqiponja2...akshkomnr14.htm

Edhe dicka Analisti, kujt t'i besoj asaj adrese mesiper apo www.aksh.org, se qe te dyja pretendojne te jene AKSH-ja e famshme, por ama grinden si qente, madje kete komesarin e AKSH Valdet Vardari e gjej ne te dy sitet??
Paksa e cuditshme, apo jo?

Mesazh i vjetër 26 Prill 2003 03:33
ANALISTI
ANALIST

I nderuari Admiral!!!!

Edhe pse keni mendime diametralisht të kundërta, prapë ndjejë interesim të komunikoj me ju.

I lexova me vëmendje reagimet tua, dhe vura re një gjë tepër interesante, e cili disi po më bind, se emri Admiral, dhe betimi juaj, nuk janë real, por të vëna sa për të tërhequr vëmendejn e lexuesve.

Më kupto drejt , dhe nëse e kam gabim, jam në gjendje që me ndërgjegje të pastër t'ju kërkoj falje.

Ngase nisem :

Ju si ushtarak i lartë, në përgaditjet tuaja, keni mësuar për luftën speciale., dhe këtu kam parasysh, sulmet dhe mbrojtjet nga lufta speciale.

Një luftë të tillë, kundër shqiptarëve, dhe kundër Armatës së tyre, po zhvillojnë qarqe të specializuara të Ushtrive të Serbisë dhe Greqisë, të cilat, kanë gjetur ca shqipfolës , të cilët i financojnë dhe i orjentojnë veprimet e tyre, me qëllim diskreditimin në opinion të kësaj force çlirimtare.

Diçka e ngjashme ka çenë dhe FARKU , i cili kishte për qëllim sabotimin e UÇK-ës.

Nga historiku i luftrave speciale, jam i bindur se keni lexuar, dhe e njihni historin e ,, Kolonës së pestë", e cila i solli fitoren e Monarkistit Franko në Spanjë.

Në këto histori ka shumë ngjarje të tjera të ngjashme.

Por, aftësit Kundërzbuluese të sektorit të zbulimit të AKSH-ës, me kohë kanë bërë largimin nga radhët e sajë ,të këtyre Kolonistëve, dhe tani të mbetur si peshku pa ujë, përpëliten dhe përpiqen të bëjnë diçka , për të justifikuar shpërblimet e padronëve të tyre.

Ju i nderuari Admiral, me përgaditjen e duhur , dhe me kulturë ushtarake, nuk duhet të kërkoni nga të tjerët të orientoheni, por pasi të merni informacionet e duhura, nga ato të cilat serviren për publik, duhet të përcaktoni qartë, se cila është faqja e AKSH-ës në internet, dhe kush është forca reale , me veprimtari të mirëfillt kombëtar.

Dhe reagimi i fundit, mu duk tepër i pa kuptimt.

Vërejtja juaj për Armikun, ju bën tepër të pa besuar në emrin që keni. Nëse ju ,akoma nuk dini se kush është armiku i popullit shqipëtar............!

Lufta e AKSH-ës, nuk është me mullinjët me erë, por, e vënë përballë Ushtrive me eksperienc të forcave pushtuese, si dhe një luftë speciale kundër njësive speciale, të cilat nuk janë të interesuara për ndryshime në Ballkan, dhe dalin hapur në mbrojtje të pushtuesve.

Po e përsëris dhe një herë, ju si Admiral, duhet të përcaktoni qartë, se në ç'far faze është kjo luftë, dhe cilat janë parakushtët për fillimin e një lufte ç'lirimtare.

Faqja e AKSH-ës është: WWW.AKSH.ORG

Çërshëndetje nga : Oso Kika

Modifikuar nga ANALISTI datë 26/04/2003 ora 18:29

Mesazh i vjetër 26 Prill 2003 13:49
Ora tani: 18:17 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Ceshtja kosovare dhe me gjere > Shqiperia Etnike

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar