Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Si mund te shprehet dashuria?...
Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
e vertet kjo, ke thyer shume zemra?

Se kam zanat genjeshtren ..jam shum fatale ne dashuri ..ste besohet ty?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 31 Janar 2011 14:49
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Se kam zanat genjeshtren ..jam shum fatale ne dashuri ..ste besohet ty?

je silly por e rrezikshme se je e djadhzuar per moshen une ta besoj, por besoj se eshte lust jo dashuri, qe dmth me dukesh twisted enough to play some silly teenage games. por kjo nuk eshte ndonje form arti semos te rritet mendja tani

Mesazh i vjetër 31 Janar 2011 15:28
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule

Ah foli djalli, se ckam pershtypjen qe ti je me djall se un.. gaboj?

Po un isha e qarte, ska tbej mosha, problemi esht qe s'di te dashuroj...duhet t'jet dicka e forte bindese .. Treat me like an angel and I'll take you to heaven edhe, s'eshte hic e vertet qe m'behet qejfi se jam msuar tani me sulmet e tua

I believe that true love will last forever... if it doesn't it just means there's someone else out there who loves you more ...dhe kjo eshte teper e veshtire ne rastin tim

Mesazh i vjetër 31 Janar 2011 15:49
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

sport i rende fleur ...duhet te stervitesh zemren per beteja te tilla

Mesazh i vjetër 31 Janar 2011 16:09
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule

Al pikerisht..ngaqe jam pesh e lehte e kam frike..ate lloj sporti ose me sakt spo tentoj hic...

Mesazh i vjetër 31 Janar 2011 16:12
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

me marr nje fyll kshu dhe mi shku pas dritares me i ra te pakten nja tre or rresht naten e pare e te dyten deri mjes

po thuja bre si te vin o te du e ka krya me don ajo ky jam me deshe mir sme deshe shkoj i them tjetres spo rri mu marr me ty hahahahha
lat nam dhe ju

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2011 07:28
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule

Qafsha kryt tan dylan 3her e lexova e jam munu me kuptu ca ke shkru e akoma se kam kuptu ..ca deshe me than ..

P.s kena ne opsionin sherr ne ..kush shahet/ziret duhet ..

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2011 13:04
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

desha me than qe me ja than troc
oj vajze e mire une ty te dua jam x personi ky qe shef
a te pelqej a jo more vajze me trego
si po ok po shkojme bashke
si jo spo pres ty se shkoj gjej nje tjeter
ket po them

hahhahaha
kshu me ka pas propozu njeri hhahha
vjen me shef isha ne shpi ai ishte te nje kojshi imja ky kishte merak mu njoft me mu the
ajo kojshika ime me frret mu eja per dicka du me pyt
ok shkoj une ky ishte mrena
kur shkoj aty thot x personi do me fol me ty
ok ne regull them
hy ne llom vetem ne
ja fillon ai
kshu jam filani me pelqen du mu lill me ty
kurr skisha fol me te ne bot e kisha shiku rotull po muhabet jo hahahah
kurr at propozim s ekisha nigju

dhe kshu fjala ps eme zgjat nje mij vjet te pelqen mir ste pelqen ste pelqen dhe ka kry puna
ca mi shku nje fmeres 100 her prapa ste don ste don vlla
ka kry

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2011 18:01
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lost_soul
going nowhere..

Regjistruar: 11/12/2005
Vendbanimi: orders of magnitude
Mesazhe: 2692

Shqip po flasin keto te dyja ketu?

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2011 22:07
lost_soul nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lost_soul Kliko këtu për të kontaktuar me lost_soul (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lost_soul Shto lost_soul në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lost_soul në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

Eshte shqipe moderne kjo

Po ti lost si do e shprehje dashurine psh?

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2011 22:15
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:55 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Si mund te shprehet dashuria?...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar