Regjistruar: 10/10/2009 Vendbanimi: Rose Perpetua Mesazhe: 644
D.M
__________________ Liquid Dreams.
Modifikuar nga Fajtori datë 08/12/2009 ora 23:18
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Bashkangjitje: 017-1.jpg Ky file është shkarkuar 84 herë.
Jeni gati per nje aventure?
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
D.M,duke refuzuar te me futet ne shtepi,edhe pse bashke me mamin e vet u keputem duke e ndjekur me vrap
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Anemone D.M,duke refuzuar te me futet ne shtepi,edhe pse bashke me mamin e vet u keputem duke e ndjekur me vrap hehe sa kolopuc i lezecem .... vdes maroj per keta te kenaqin te clodhin
Citim:Po citoj ato që tha Anemone D.M,duke refuzuar te me futet ne shtepi,edhe pse bashke me mamin e vet u keputem duke e ndjekur me vrap
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Perendim dielli deti Jon .... aparatin po ja le Fajes ta gjeje :p Faje sme the ca aparati kam perdor
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Perendim dielli deti Jon .... aparatin po ja le Fajes ta gjeje :p
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Faje sme the ca aparati kam perdor Telefon.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Faje sme the ca aparati kam perdor
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Telefon. be specific please modelin .... nuk quhet pergjigjia vetem aq
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Telefon.
tek camera properties i shef
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil hehe sa kolopuc i lezecem .... vdes maroj per keta te kenaqin te clodhin Te mire jane o A,D,sidomos kur i ke kusho I puth,i nduk,i do, e nga ana tjeter nuk te vlon koka per rritjen e tyre
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil hehe sa kolopuc i lezecem .... vdes maroj per keta te kenaqin te clodhin
Citim:Po citoj ato që tha Anemone Te mire jane o A,D,sidomos kur i ke kusho I puth,i nduk,i do, e nga ana tjeter nuk te vlon koka per rritjen e tyre sa kuptohemi ne te dyja ... e une per te puthmen e te ndukmen e te kafshumen e kisha
Citim:Po citoj ato që tha Anemone Te mire jane o A,D,sidomos kur i ke kusho I puth,i nduk,i do, e nga ana tjeter nuk te vlon koka per rritjen e tyre