Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Cila eshte mosha e pershtatshme per tu bere nene dhe pse?
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

Megjithate nuk jane te gjitha te huajat keshtu. Te tilla ka edhe shqiptare.

Ciao tutti

Mos e kishe thene kete fjale kokta do te te isha merzitur. Po i hodhe te gjithe ne nje thes ka mbaruar hesapi dhe kthehemi ne njerez te vegjel dhe te neveritshem. Hitleri i futi te gjithe ne nje thes dhe te gjithe e dime se cfare u be.
Eksperiencat e juaja me te huajt nuk kane qene te mira dhe te kuptoj mbasi shumica jane te tilla, por vajzat e mira nuk jane mbledhur te gjitha ne Shqiperi. Edhe ketej ka familje te mira dhe njerez me mend. Ndaj njerzit duhet te jene me mend ne koke dhe te dine te zgjedhin.
Ndoshta varet edhe nga vendi, por une kam patur eksperienca "te larmishme" me te huajt ndaj nuk mund ti quaj te gjithe idote apo buce dhe te mendoj qe ne shqiptaret jemi superiore.
Pastaj ne jemi dhe nje cike njerez qe ngelltitim shume. Nqs do ti kishe thene asaj vajzes te levizte nga kanapeja qe diten e pare kur deshe te uleshe do te te kishte kuptuar vajza. Dicka qe kam kuptuar per keta te huajt eshte qe nuk jane rritur si puna jone dhe shpesh nuk dine se si te sillen, por dine te mesojne shpejt o kotka. Ndaj here tjeter mos e lere inatin te te gryeje nga brenda se ajo nuk ka per te kuptuar gje pa i thene qe ne fillim me te urte dhe te bute.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2008 00:13
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Po te ra ne dore ndonje tjeter mbi 24 vjec .......... hudhe ketej Kotka .......

Ka ra keq quni per qike.

Po e don dhe mbi 24, te stervitme

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2008 00:14
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy

Mos e kishe thene kete fjale kokta do te te isha merzitur. Po i hodhe te gjithe ne nje thes ka mbaruar hesapi dhe kthehemi ne njerez te vegjel dhe te neveritshem. Hitleri i futi te gjithe ne nje thes dhe te gjithe e dime se cfare u be.
Eksperiencat e juaja me te huajt nuk kane qene te mira dhe te kuptoj mbasi shumica jane te tilla, por vajzat e mira nuk jane mbledhur te gjitha ne Shqiperi. Edhe ketej ka familje te mira dhe njerez me mend. Ndaj njerzit duhet te jene me mend ne koke dhe te dine te zgjedhin.
Ndoshta varet edhe nga vendi, por une kam patur eksperienca "te larmishme" me te huajt ndaj nuk mund ti quaj te gjithe idote apo buce dhe te mendoj qe ne shqiptaret jemi superiore.
Pastaj ne jemi dhe nje cike njerez qe ngelltitim shume. Nqs do ti kishe thene asaj vajzes te levizte nga kanapeja qe diten e pare kur deshe te uleshe do te te kishte kuptuar vajza. Dicka qe kam kuptuar per keta te huajt eshte qe nuk jane rritur si puna jone dhe shpesh nuk dine se si te sillen, por dine te mesojne shpejt o kotka. Ndaj here tjeter mos e lere inatin te te gryeje nga brenda se ajo nuk ka per te kuptuar gje pa i thene qe ne fillim me te urte dhe te bute.

UNE PRANDAJ I DHASHE SHEMBUJT ME LART QE TE TE PROVOJ SE NUK I GJYKOJ NJEREZIT QE ME SHIKIM TE PARE APO JANE TE HUAJ OSE TE VENDIT.

E kam provuar edhe ate qe me sugjeron ti dhe varin turinjte shtate pellembe ose e bejne si me zor dhe jo se e kuptojne se duhet bere, por se duan te realizojne qellimet e tyre dhe pastaj prape avazi i mukes menjehere sa tu lerosh fillin ose te harrosh nje cike.

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2008 00:23
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy
without a trace

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

Ingmetalboy.flm per opinionin qe ke per ne!Kujdes,kujdes nga bucet e huaja,sepse do te te ndodh qe kur te te vijne per vizite prindrit,bucja do te rrij me kembet mbi divan a sofa e nuk do ta luaj bythen fare.Po i fole do te te pergjigjet edhe me ndonje shprehje qe ne nuk e honepsim dot.Ato nuk kane din e iman,prandaj mos u besoni edhe sikur ta vendosin bythen mbi thengjill!
Gezuar 2009-n te gjithve!

Patjeter IQVLORA.
Ju dhe kotka per mendimin tim simbolizon prinderit e kujdesshem dhe te dashur shqipetare qe dine kur te te terheqin veshin dhe kur te te puthin ballin. Ndaj dhe kam deshire te flas me ju. Jam me ju kur thoni qe bucet do te qendrojne kembe mbi kembe dhe te lene mamane time te laje pjatat, por jo vetem ato te huajat se edhe ato bucet tona njesoj sillen. Se bucja buce do te mbetet kudo qe te shkoje dhe prej kudo qe te jete. Per mua s'kane dallim. Me kujtohet kur jetoja ne Shqiperi, ne lagjen time gjate veres dilnin plot vajza " te mbara" qe gjithe qyteti vinte doren ne zjarr qe ishin te virgjera, me gjithe mamate e tyre per te bere shtiza dhe nuk linin njeri pa pergojosur. Epo ato lloj njerzish une nuk kam cfare ti dua. Hipokrizia eshte gjeja qe nuk duroj dot. Ndaj them qe edhe te shkosh me mendimin: u bu bu shqiptare shqiptare eshte thike me dy presa.
Dhe qe t'ju qetesoj une mendoj te mbaroj shkollen dhe te kthehem serisht ne Shqiperi ndaj kur te vije puna per nuse do te jete ca e veshtire te gjej ndonje te huaj ne Shqiperi. Por motrat e mija jane te martuara me te huaj dhe prinderit e mi i kane dhene bekimin e tyre ndersa une qe i kam njohur me nga afer, nuk mund te kerkoj me mire per motrat time. Bile njeri prej tyre ka mesuar edhe Shqip dhe ka jetur per nje vit ne Tirane qe te kuptonte me mire te shoqen duke jetuar kulturen qe ajo ishte rritur.
gjithe te mirat

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2008 00:32
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy
without a trace

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

UNE PRANDAJ I DHASHE SHEMBUJT ME LART QE TE TE PROVOJ SE NUK I GJYKOJ NJEREZIT QE ME SHIKIM TE PARE APO JANE TE HUAJ OSE TE VENDIT.

E kam provuar edhe ate qe me sugjeron ti dhe varin turinjte shtate pellembe ose e bejne si me zor dhe jo se e kuptojne se duhet bere, por se duan te realizojne qellimet e tyre dhe pastaj prape avazi i mukes menjehere sa tu lerosh fillin ose te harrosh nje cike.

Atehere drurin djalit tend qe vazhdon te sjell te tilla ne shtepi.
Ndonjehere edhe duhet.

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2008 00:35
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Eh.... me leter e me laps, llogarira me nje fjale, mosha e pershtatshme i bie pasi te kesh zene nje pune te mire, e kjo arrin me eksperience dmth te kesh punuar pak kohe per te arritur nje pozicion prestigjioz qe te shtosh zinxhirin CV-se.  Te kesh blere dhe nje shtepi qe kur te kesh bebin te jesh gati nga te gjitha anet (qofte financiare, qofte shpirterore) per tja plotesuar kushtet. Nuk ka ansje te keqe nese ne thua ke karieren pavarsisht se mua me frymezojne grate qe i bejne te 2ja. Jane nena dhe karieriste. Duhen te ngrene zerin sa me shume keto te fundit per te frymezuar sa me shume rinine. Per mua, reth 30-ve mbase do ishte nje moshe qe mund te ndjehesha e pjekur dhe me e plotesuar sec jam tani.  Po si i bihet nese llogaria te deshton nese dalin pengesa si psh nje ndarje me nje shok qe ke pasur lidhje te gjate dhe mendoje se ai do te ishte shoku jot i jetes .....
Personalisht, do doja te isha nje nene dhe nje grua qe vazhdonte te punonte. Keshtu qe mosha e pershtatshme eshte e veshtire per t'u percaktuar si me thike, varet nga kushtet, nga rethanat. Gjithsesi idealen e percaktova ne fillim.

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2008 00:37
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Eh.... me leter e me laps, llogarira me nje fjale, mosha e pershtatshme i bie pasi te kesh zene nje pune te mire, e kjo arrin me eksperience dmth te kesh punuar pak kohe per te arritur nje pozicion prestigjioz qe te shtosh zinxhirin CV-se.  Te kesh blere dhe nje shtepi qe kur te kesh bebin te jesh gati nga te gjitha anet (qofte financiare, qofte shpirterore) per tja plotesuar kushtet. Nuk ka ansje te keqe nese ne thua ke karieren pavarsisht se mua me frymezojne grate qe i bejne te 2ja. Jane nena dhe karieriste. Duhen te ngrene zerin sa me shume keto te fundit per te frymezuar sa me shume rinine. Per mua, reth 30-ve mbase do ishte nje moshe qe mund te ndjehesha e pjekur dhe me e plotesuar sec jam tani.  Po si i bihet nese llogaria te deshton nese dalin pengesa si psh nje ndarje me nje shok qe ke pasur lidhje te gjate dhe mendoje se ai do te ishte shoku jot i jetes .....
Personalisht, do doja te isha nje nene dhe nje grua qe vazhdonte te punonte. Keshtu qe mosha e pershtatshme eshte e veshtire per t'u percaktuar si me thike, varet nga kushtet, nga rethanat. Gjithsesi idealen e percaktova ne fillim.

Te lumte goja enigma, vetem sheqer nxore.

Gezuar Vitin e Ri

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2008 00:44
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Kotka ketu akoma ti? Mendova se kete jave do shtegtoje nga vendet e ngrohta?

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2008 00:51
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy

Atehere drurin djalit tend qe vazhdon te sjell te tilla ne shtepi.
Ndonjehere edhe duhet.

Jo jo une i kam florinj djemte, prandaj dhe u qendroj prane qe t'i ndihmoj, me vret zoti t'i denoj ashtu si mund te denoja edhe ty, por ata nuk e kane idene shume te traditave tona shqiptare se jane rritur jashte atdheut dhe jane ne kerkim te asaj ideales shqiptare qe shohin vetem tek nena e tyre dhe qe eshte kaq veshtre ta gjejne jashte.

Djemte e huaj pershtaten me kollaj se vajzat e huaja, prandaj motrat e tua jane me fat.

une nuk jam kunder te huajes dhe shqiptares, une jam me shumer kunder asaj qe eshte e padrejte dhe jo morale

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2008 00:53
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Megjithse eshte teme per femrat kam vene re se edhe meshkujt perfshi dhe mua marrin pjese ne kete teme, çka do te thote emancipim.
Erdhi koha qe te diskutohen edhe keto gjera, pra edhe shoqeria jane u emancipua ose ju pershtat sitemit mbare boteror.
Shume vite me pare, i shaja italianet pse nuk martohen? Pse nuk bejne femije ? Etj.
Shume gjera kam arritur ti kuptoj tashme ashtu sikurse edhe diskutuesit ne kete teme.
Ajo qe po me pelqen se fundi kur trajtoni kete teme eshte ajo se tashme nuk egziston ndonje dallim mes nje femre te huaj dhe asaj shqiptare.
Korsia e detyrueshme per nje 50 e kusur vjeç eshte shqiptare.
Korsia e preferuar per nje 25 e kusur vjeç eshte shqiptare. Por.
Ata nen 24 vjeç... nuk pyesin per korsi.
Ah po, mosha mbetet ajo 24-35 me heretj e femi, me mbrapa nuk ke kohe tu qepesh femijve, diference e madhe.

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2008 00:54
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:58 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Cila eshte mosha e pershtatshme per tu bere nene dhe pse?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar