Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Ajo ishte 47 vjece at'here...
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Re: Filloi prape gershera dhe censura ketu!

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
Me sa duket ka plasur prape gershera dhe censura ketu. Me sa duket eshte me lehte te qethesh te tjeret, se sa te angazhohesh vete ne diksutim. Zeri i Popullit dikur, ka qene me tolerant se keta moderatore. Nejse pune per ata qe e bejne. Befshi qejf, zor se do angazhohem me ne keto kushte! Me rri ngushte ky kostum. Nese ndryshoni mendim, me lajmeroni. Me beni hallall ndonje keqkuptim! Bye bye!

Kushtet Briganti vijne sic i krijon.

P.S Mosssssssss, po iken?  Isha shume kureshtare te degjoja historine tende te 170 -te.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Maj 2009 01:53
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

neselecon mire gjithe mesazhin kupton me shume sesa te marresh vetem nje fjali ..shoku ne fjale thote qe ne ate moment kur ai po e vdiste ne e njallte ajo tha emrin e burrit ishte referuar asaj .thenie ....nese shikohet dashuria si interes ateher te jap te drejte ....

e kam lexuar shum mir, po citova vetem ate pjes pasi nese un shkoj me nje te martuar vetem x sex e ne momentin qe ajo "gati po jep shpirt" si thua ti e te me therras ne emrin e burrit mir nuk do ndjehem po i perdorur jo!

( nese shikohet dashuria si interes?) un se di si ka qen puna e ktij mikut ne fjal as me interesojn brrockullat qe sajon ky, po kur hyn dashuria ne mes ateher rreziku esht i lart.
ketu ngre duart lart me dashuri nuk ka shaka e pastaj nuk i kontrollon dot gjerat sic duhet

Mesazh i vjetër 15 Maj 2009 02:06
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti

Gjer pak para aktit, nuk besoja pothuaj fare, qe une te isha mashkulli i dyte i jetes se nje gruaje 47 vjecare, nene e dy femijeve. Mirepo ajo, pa e ditur as vete, me dha nje prove, sipas meje, te pakontestueshme.
- Ohhhh, Filannnn!... - renkoi emrin e burrit te saj, ne castin sublim te kontaktit...

1. Mua me mjaftoi te bindesha qe isha vertet mashkulli i dyte i jetes se saj. Juve ju mjafton ky detaj si prove?
2. A besoni se ka nje moshe limit, tek e cila duhet krijuar bindja absolute, se nje grua ndan mendjen: nese mund te "reshqase", ose ta mbylle jeten vetem me babain zhvirgjerues, me te cilin ka edhe femijet e saj?

Meqe po i lexoja te gjitha mesazhet thashe te shkruaja dy fjale pa u perpjekur te bej moral, mbasi me beri pershtypje qe asnje nuk ka folur per kete deri tani.
1- Per menyren se si e tregove ndodhine dhe duke marre parasysh qe ishin vitet 90' mendoj qe mund te ishte mashkulli i dyte per ate, por ajo puna e emrit nuk eshte prove per ate pune. Jo per tu mburrur por ka patur raste ku vajza qe une kam "njohur" kane thene emrin tim ne krevat me dike tjeter dhe te siguroj une qe nuk isha une i pari per to. Ata meshkuj qe ju ka ndodhur kjo gje kane ardhur dhe kane filluar sherr me mua, mbasi ju dukej sikur i ulej burreria kur nje femer thote emrin e nje mashkulli tjeter ne krevat me ta. I mean duhh ajo po mendon per nje tjeter kur eshte duke mardhenie me ty??!! Une kur jam me nje femer nuk dua vetem trupin e saj. Dua qe ajo te me fale cdo renkim, cdo mendim, cdo ndjenje dhe gjithcka qe ka, te pakten ne ato momente. Keshtu qe po te isha ne vendin tend une do te isha i fyer megjithese ai ishte i shoqi i saj.
Nejse ky eshte mendimi im ne fakt vajzat e forumit mund te na sqarojne me shume ne kete aspekt.

Sa per piken e dyte ti nuk mendoj qe vertet pyet shume per mendimet e njerzve keshtu qe peace.

Mesazh i vjetër 16 Maj 2009 01:44
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy
Nejse ky eshte mendimi im ne fakt vajzat e forumit mund te na sqarojne me shume ne kete aspekt.

Cfare do qe te te sqarojme? Shoot se jam ne dell sqarimesh.

Modifikuar nga amor alucius datë 16/05/2009 ora 02:19

Mesazh i vjetër 16 Maj 2009 02:11
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:

.

Me gjithe qejf, por nuk kam patur eksperienca te tilla.  

Mesazh i vjetër 16 Maj 2009 02:16
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy
without a trace

Re: Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Cfare do qe te te sqarojme? Shoot se jam ne dell sqarimesh.

Hahaa thanx amor
Pyetja ime eshte: pse nje vajze mund te thote emrin e nje mashkulli kur po kryen mardhenie me dike tjeter?
My guess was sepse ne ato momente deshirojne te jene me ate tjetrin ndaj dhe po mendojne per te.

Ju si thoni?

Mesazh i vjetër 16 Maj 2009 02:20
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Hahaa thanx amor
Pyetja ime eshte: pse nje vajze mund te thote emrin e nje mashkulli kur po kryen mardhenie me dike tjeter?
My guess was sepse ne ato momente deshirojne te jene me ate tjetrin ndaj dhe po mendojne per te.

Ju si thoni?

Mah, mua pyet ti per ashtu gjonash? S'di gjona turpe una.

Mgjth, kete historine qe sapo tregove ti une perhere kam besuar qe meshkujt e tregojne sa per te bere veten te duken te deshiruar nga ekset e tyre. Si thua ti? Duhet te filloj t'i besoj? :p

Mesazh i vjetër 16 Maj 2009 02:24
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy
without a trace

[QUOTE]Po citoj ato që tha amor alucius

Mah, mua pyet ti per ashtu gjonash? S'di gjona turpe una.

Mgjth, kete historine qe sapo tregove ti une perhere kam besuar qe meshkujt e tregojne sa per te bere veten te duken te deshiruar nga ekset e tyre. Si thua ti? Duhet te filloj t'i besoj? :p
[/QUOTE

Nuk po perpiqesha te nenkuptoja qe dicka e tille mund tju kete ndodhur ju apo dikujt tjeter. Une thjesht kerkova mendimin tuaj si vajze.

Une nuk kam ndonje eks ketu ne forum qe te perpiqem ta bej te me deshiroje serisht o amor. Pastaj une mendoj qe ka menyra me interesante per te bere ate pune.

Ate qe tregova une do te desha te ishte thjesht trillim, por kam nje shenje ne fytyre qe te me kujtoje. nejse...
Per sa i perket te tjereve nuk ve doren ne zjarr.

Mesazh i vjetër 16 Maj 2009 02:31
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Re: Re: Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:

Ju si thoni?

mendoj qe po te mendonte per ate mashkullin tjeter atehere kurre sdo ishte ndodhur ne krevat me 1 mashkull qe seshte ai qe ajo deshiron.

Mesazh i vjetër 16 Maj 2009 02:37
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Nuk po perpiqesha te nenkuptoja qe dicka e tille mund tju kete ndodhur ju apo dikujt tjeter. Une thjesht kerkova mendimin tuaj si vajze.

Une nuk kam ndonje eks ketu ne forum qe te perpiqem ta bej te me deshiroje serisht o amor. Pastaj une mendoj qe ka menyra me interesante per te bere ate pune.

Ate qe tregova une do te desha te ishte thjesht trillim, por kam nje shenje ne fytyre qe te me kujtoje. nejse...
Per sa i perket te tjereve nuk ve doren ne zjarr.

Ah, jo-jo, mos u shqeteso per nenkuptimet. S'jam njeri i kompleksuar ne ate pike, te kisha eksperienca te tilla s'do e kisha problem fare ti ndaja ketu, sic bere ti. Thjeshte situata me duket pak funny...

Hahaha! Cfare mazokistesh qe date ti mo! Duhet te kesh dhe kapilare te dobet ti (me bruises te rehateshme). Hahahahaha! Kujdes lekuren djalo, se vetem gruaja do ia vlente ta lije te te "brandmark for life".

Mesazh i vjetër 16 Maj 2009 02:40
Ora tani: 08:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Ajo ishte 47 vjece at'here...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar