Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > " mireserdhet ne kafene FORUMI"
Gjithsej 60 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

une kujtova se qe 8 marsi sot sherbenin meshkujt femrave :p

Per ty gjithmone 8 mars eshte ja pysim Glak.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 02:19
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610

Citim:

po pse bre i lejoni akoma atje serbet se kuptoj kete gje une pffffffffff

eh llaf i gjate ky, por, nje gje te tregoj se neve duhet te tregohemi shteti me demokratik ne bote, po te them te drejten une me shoket ende nuk jemi te ç'armatosur, pasi ende nuk ndjehemi te sigurt, por pa na urdheruar shteti nuk i kapim, sepse nuk ia vlen per qfaredo rasti te bejme tollovi....po kjo eshte e mire, ne nje aspekt sepse tash ata do izolohen dhe do mirren dsanksione..por kjo eshte edhe neglizhenca jone sishtet, sespe shume po tolerojme ne keto raste..

Vetem te me shihje si kam qene ne mbledhje, dhe kur i vizitoja viktimat, kamerat deshironin te me intervistonin, ju thash, une di te ju jap intervisten me fjale, dhe ashtu nuk lejova te me intervistojne, sepse vertete nuk kisha fjale, u preva fare, po te me prisje qakun nuk ma shihje...nga nje geszim i madh ne nje lajm te keq

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 02:21
ksovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksovari Kliko këtu për të kontaktuar me ksovari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksovari Shto ksovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Per ty gjithmone 8 mars eshte ja pysim Glak.

per mua eshte gjithmone 1 prilli me sakte Piktor po leje se esht muhabet i gjate duhet dite dimri me tregu :p

a me jepni leje te iki une nashti, tju le vetem se u bo tavoline burrash grate duhet te ikin te flejne lol

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 02:22
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

8 marsi iku, prit te vij tjetri!

Hajde tani se ska lezet, leviz i cik!

O jooooooo sidomos angelin mos se e kam perqejfi mysafir sonte, ka qene e para qe me hapi lokalin

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 02:23
ksovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksovari Kliko këtu për të kontaktuar me ksovari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksovari Shto ksovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

eh llaf i gjate ky, por, nje gje te tregoj se neve duhet te tregohemi shteti me demokratik ne bote, po te them te drejten une me shoket ende nuk jemi te ç'armatosur, pasi ende nuk ndjehemi te sigurt, por pa na urdheruar shteti nuk i kapim, sepse nuk ia vlen per qfaredo rasti te bejme tollovi....po kjo eshte e mire, ne nje aspekt sepse tash ata do izolohen dhe do mirren dsanksione..por kjo eshte edhe neglizhenca jone sishtet, sespe shume po tolerojme ne keto raste..

ca shtet bre ku jane politikane ata mos prisni prej tyre.... hajd se e diskutojme neser ket teme se jam e lodhur sot

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 02:23
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

Citim:

per mua eshte gjithmone 1 prilli me sakte Piktor po leje se esht muhabet i gjate duhet dite dimri me tregu :p

a me jepni leje te iki une nashti, tju le vetem se u bo tavoline burrash grate duhet te ikin te flejne lol

o jo angel, kengetare hajt nje kenge thurne per angel

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 02:24
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Citim:

Pa na qeras ne, ku po shkon ti.
hajt tash hillu Glaku ska vu gja ne goje akoma .

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 02:24
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

Citim:

ca shtet bre ku jane politikane ata mos prisni prej tyre.... hajd se e diskutojme neser ket teme se jam e lodhur sot

Enderra te bukura, se une ende pres edhe pak sa te vijne te keshillit kombetar nga Prizreni disa koka qe nuk njihen ne media por marrin vendime, te shohim si po ecen dhe si do veprohet ne te ardhmen , shpresoj te jem i kendellshem nga ndeja qe beme, pusho se ke punen, naten e nderuar..

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 02:26
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

hajd pra nga 1 pije e po iki se jam e lodh

kjo per Lezhjanin

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 02:27
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

ket gin-in kush e do :p

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 02:28
Ora tani: 09:17 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 60 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > " mireserdhet ne kafene FORUMI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar