Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Dashurojme vetem nje here ne jete???? Vlerësimi i Temës: 16 votime, mesatarja 4.19.
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Arrow

Sapo kalova nje faze dashurie mjaft te forte dhe mjaft te sinqerte,
-plot ndjenja ne prag te lamtumires,-kuptohet plot dhimbje ne shpirt!

Duhet te kaloje shume kohe qe une ta rimarr veten, zemren apo shpirtin tim qe te dashuroj nga fillimi!
Sido qe te me ndolle,s`e besoj se do te dua po me aq perzemersi apo sinqeritet,pasi kam mesuar se:- "Shpirti ka nje cmim qe askush s`i del per zot,pasi jane te rralle njerezit qe kane nje shpirt te pacenuar!!!"

see yaa!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Qershor 2005 09:40
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
Sapo kalova nje faze dashurie mjaft te forte dhe mjaft te sinqerte,
-plot ndjenja ne prag te lamtumires,-kuptohet plot dhimbje ne shpirt!

Duhet te kaloje shume kohe qe une ta rimarr veten, zemren apo shpirtin tim qe te dashuroj nga fillimi!
Sido qe te me ndolle,s`e besoj se do te dua po me aq perzemersi apo sinqeritet,pasi kam mesuar se:- "Shpirti ka nje cmim qe askush s`i del per zot,pasi jane te rralle njerezit qe kane nje shpirt te pacenuar!!!"

see yaa!

Sykaleter ti je si shpirt maj kush ashte ai zog gomarit qe ta ka thy zemren ty

naqe edhe une kam ra ne dashuri keq me njanin, si duket edhe ai me mu por po cmendem o zot,,, ndonjeher them ma mire mos ta kisha njoft, can't stop thinking of him....

Mesazh i vjetër 08 Qershor 2005 10:08
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

Sykaleter ti je si shpirt maj kush ashte ai zog gomarit qe ta ka thy zemren ty

naqe edhe une kam ra ne dashuri keq me njanin, si duket edhe ai me mu por po cmendem o zot,,, ndonjeher them ma mire mos ta kisha njoft, can't stop thinking of him....

Hey mirmrama Dreqe!
Faleminers si shkruve tek kjo teme, pasi me lehtesove sadopak!
Ban cmos ta fitosh ket dashuri te lutem!Mos krijoni asni boshllek mes njeni-tjetrit!Lufto te jeni bashke pergjithmone!
Ku ka si Ndjenja e dashurise se dyanshme maj moter?!Te perqafoj dhe pac fat o zooooooot!

Mesazh i vjetër 08 Qershor 2005 10:11
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos

Hey mirmrama Dreqe!
Faleminers si shkruve tek kjo teme, pasi me lehtesove sadopak!
Ban cmos ta fitosh ket dashuri te lutem!Mos krijoni asni boshllek mes njeni-tjetrit!Lufto te jeni bashke pergjithmone!
Ku ka si Ndjenja e dashurise se dyanshme maj moter?!Te perqafoj dhe pac fat o zooooooot!

hahahaah naqe thx zemra ishalla edhe ti maj dashuron me shum se njeher
jeta vazhdon naqe mos e caj kryt per asnjeri se je e mrekullushme,, their lost not yours...

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2005 02:05
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shtojzovalle
Mjekësi...

Regjistruar: 26/06/2003
Vendbanimi: Në shpirtin dhe vargjet e Poetit..
Mesazhe: 383

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
Po citoj ato që tha Le te jem une e para
mendoje se njeriu dashuron vetem nje here ne jete, cdo dashuri pas saj eshte dashuri e percjellur me krahasime me kete...
---------------------------------------------

nuk mendoj se eshte keshtu sepse nese dashuron vetem nje here ne jete mendoj se pastaj nuk ekziston me si njeri,
vertet dashuria tjeter nuk eshte si e para por ka edhe ajo bukurite e veta momentet e lumtura etj etj....
ky eshte mendimi im
me respekte.

nuk e di mund te jete edhe ndryshe, por sipas shume hulumtimeve e studimeve eshte vene ne perfundim se njeriu dashuron vetem nje here ne jete......nuk do thote se nuk do dashuron me kurre, por ajo e madhja, ai vlugu i pambarim, ai intenziteti qe dikur ishte zjarr e flake nuk do jete afatgjat.

Une per veten time kam dashuruar vetem nje here ne jete, dhe nuk besoje se do me ndodhe edhe njehere, nuk besoje se mund te ma pushton zemren me dikush tjeter ne asnje menyre, me asnje force....per mua ajo e para, e madhja dashuri do mbetet e perjetshme, gjithe qe vine pas saj do kalojne ne monotoni te shpejte....

me nderime
ps. ja ca rreshta nga nje kenge qe e dua shume nga ermira babaliu dhe se i pershatet kesaj teme sidomos refreni....

Ka shumë kohë që për çdo natë
Një ëndërr shoh...
Sikur të flas, ti vetëm hesht
Pastaj të puth, të përqafoj
Ashtu si kurrë nuk munda në jetë

Ty brenda vetes të mbajta plot vite
Sepse të desha dhe të ëndërrova
Por s'të preka dot
I pari njeri që gjithë qenien time
Mbushi me zjarr me mall dhe me afshe
Plot emocion

Nuk di se ç'isha unë per ty
Por ti për mua ke qenë gjithçka
Të ndjeja, te ndjeja dhe vetëm kaq
Në rrahje zemre, heshtur, pa fjalë

Refreni
Të tjerë kanë hyrë në jetën time
Kam dashur por si ty jo kurrë
Shumë vjet me parë
E përsëri me imazhin tënd
Pyes veten pse, pse të ndodhë
Të ndodhë kështu...
------------ (2 herë)

Ndoshta tani ti je me një tjetër
Por do të doja të jem me ty
Lodhur nga vitet të gjej harrim
...harrim

Nuk di se ç'isha unë për ty
Por ti për mua ke qenë gjithçka
Të ndjeja, të ndjeja dhe vetem kaq
Në rrahje zemre, heshtur, pa fjalë

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2005 02:35
Shtojzovalle nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shtojzovalle Kliko këtu për të kontaktuar me Shtojzovalle (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Shtojzovalle Shto Shtojzovalle në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shtojzovalle në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
artidr
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/04/2005
Vendbanimi: In your Hard Disk...!
Mesazhe: 512

ne dashurojm qe te na dashurojn.
ne dashurojm te jetojm jeten tone.
ne dashurojm qe te kujdesemi per te tjeret.
ne dashurojm qe te japim efekte dhe vemendjen tek dikush.
ne dashurojm sepse dashuria eshte bukuria e jetes.
ne dashurojm se dashuria eshte gjithcka..

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2005 17:02
artidr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të artidr Kliko këtu për të kontaktuar me artidr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të artidr't! Kërko mesazhe të tjera nga: artidr Shto artidr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto artidr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

ne dashurojm dhe tjetra jo
e merr per siptas
thjesht nje hisori ose nje nat
dhe fidhimi i nje vuajtje

pershendetje

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2005 19:54
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
geranium
ku te gjej pune

Regjistruar: 12/01/2005
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 195

Dashuria e pare nuk harrohet
dhe kur kalojne shume vite
dy zemra teper coptohen
kujtimet kurre s'veniten

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2005 22:01
geranium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të geranium Kliko këtu për të kontaktuar me geranium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: geranium Shto geranium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto geranium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Hektori
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: Ne Troje
Mesazhe: 215

Ne jete ka shume dashuri te medha e te vogla por ka vetem nje dashuri te pare. Ajo eshte dashuria e vertete, e paster e pafajshme e cilter pa paragjykime dhe plot shprese per te ardhmen. Ne dashuri humbet ai qe dashuron.

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2005 18:32
Hektori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Hektori Kliko këtu për të kontaktuar me Hektori (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Hektori Shto Hektori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Hektori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

jo me shum se 1 her

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2005 09:16
Ora tani: 21:24 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Dashurojme vetem nje here ne jete????

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar