Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Nje histori nga jeta ime ............
Gjithsej 17 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Petter
kazmolog

Regjistruar: 20/07/2009
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 2058

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Po c'te afroheshin ato ............. ti e kishe akoma mendje te luaje me gamoret ..............

Dmth ...... ti je kthyer ne shqiperi ne '97 kur njerezit vriteshin per asgje ....... dhe te gjithe kerkonin te iknin nga shqiperia ??????? ...................... Very intersting ..............

Ne ate kohe, femrat ne shqiperi ngjanin si burra ne pergjithesi :lol: j/k

Babai atehere punonte ne departamentin e shtetit ketu, kishte te tille pune qe ishte me levizje ne vendet me tensione zakonisht, ne 97 me problemet qe u krijuan ne al ngaqe dhe Shqiptar beri kerkesen te puna dhe u caktua qe te vinte ne Shqiperi, E keshtu u kthyem te gjithe si familje.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2009 03:17
Petter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petter Kliko këtu për të kontaktuar me Petter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Petter Shto Petter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Eshte e cuditshme se si kjo teme me kujton vetem capkanllecet e femijerise. Tani po me kujtohet nje episod tjeter kur isha vetem 14 vjece ku mua bashke me vellain tim dhe nje grup femijesh na cojne ne nje kamp veror jashte Shqiperise per te kaluar pushimet. Nuk kam per t'i harruar kurre ato 10 dite. Zgjimi behej ne oren 07:00 te mengjesit ku te gjithe per 5 minuta duhej te rregullonim dhomen, te laheshim e te pispilloseshim dhe te uleshim ne menze per te ngrene mengjesin. Meqe kishim 2 djem llupsa ne grupin tone , ne vajzat kalonim nga 2-3 here me tabaka ne dore dhe merrnim nga 2-3 here gjerat Dhe ato tetot qe na shihnin me cudi dhe na pyesnin: - Kaluat dhe nje here ju? Ne benim demek se nuk kuptonim gjuhen dhe rrinim si buf perpara tyre pa thene asnje fjale, gjoja te habitura. Diten e kalonim neper seminare mbi tematika te ndryshme per femijet, pastaj merrnim pjese ne aktivitete nga me te ndryshmet si pikture, balet, sport , muzike etc etc . Dhe ne si albaneze qe jemi , iknim ne gjysem te ores sepse e dinim gjuhen cope-cope dhe nuk merrnim vesh shume dhe i gezoheshim kokes ne rere e kembeve perpjete nga dallget e cmendura te detit...Kur vinte darka gjendja vinte e behej e rrezikshme. Nga 4 dhoma qe kishim ne dispozicion jemi pozicionuar vetem ne 2 vajza e djem bashke dhe nuk guxonte te flinte njeri nga ne , se kishte per hak te pikturohej e te lyhej e shgrryhej me ghithe arsenalin e bojrave ,aromave dhe shampove qe kishin ne dhome. Kur nje nate ( 2 net para fundit te pushimeve) degjojme nje muzike te cmendur qe vinte diku matane kampit. Ishte ora 03:00 e mengjesit , aty na hipen mendimi i cmendur per te shkuar edhe ne atje,sepse dukej qe ishte bukur muzike, te rinj qe u dukeshin duke kercyer, drita shumengjyrshe ( eeee ishim femije atehere). Por dyert e kampit mbylleshin ne oren 22:00. Roja nuk korruptohej per asnje arsye. Keshtu na mbeti zgjidhje e vetme te zbrisnim nga kati i dyte me carcafe te lidhur njeri pas tjetrit sikur te ishin ne xhungel.:p Ooo qef o qef qe kemi bere ate nate. Ajo ndjesia e te ikurit tinez ne ate ore na bente kaq superior ne sy te moshatareve tane qe na shihnin me gjynaf nga matane dritares, te cileve te nesermen ia treguam te gjithe historine aq te zmadhuar dhe aq te ngjyrosur thua se cfare kishim bere.

Do i mbaj gjithnje mend ato dite, te cilet asnjehere nuk kam mundur t'i pershkruaj me fjale, dhe qe sa here i permend me ato miqt qe kam qene dikur atje mallengjehemi dhe behemi nostalgjike deri ne ate pike saqe perlotemi.

Por jeta me rezervon surpriza , sepse jemi duke origanizuar te shkojme perseri tek ai kamp disa dite per te takuar veten tone te atyre viteve. Dhe kjo fale babait tim. Mezi po e pres ate trip, do jete i papare.

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2009 04:12
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha agata

Sinqerisht se kuptoj reagimin tuaj fare!!!

ps e di mire qe ky sqarim nuk ja vlen po hajt mo...

as nuk kam deshire te bej replika me ty ... me duket se fola qarte me lart ishe ti qe ofendove anetaret qe kane shkruar kujtimet e mbresat e tyre ketu ne kete teme prandaj e ti shkrova ato fjale ne lidhje me falsitetin. ishe ti qe shkrove keto me poshte apo jo??!!

Citim:

Ps :ideja e kesaj temes eshte e bukur, por nuk behet gje me antaret e forumit tone.
Nje teme te tille e kam lexuar ne nje forum te huaj dhe kam lexuar historira shume interesante... Kurse tek ky forum cdo gje eshte fallço sa per aparence, njerzit kan frike te flasin nje gje per vete, dhe kan nje fare te drejte sepse te tjere nuk dine te bejne gje tjeter vetem te paragjykojne...

Mgjate e the mire vete nuk ja vlen me fol me ty sepse ti do te kuptosh ato qe te interesojne ty me kuptu.

Dhe perpiquni ti permbaheni temes nuk ka nevoje per replika koti e me inate apo kaprico feminore. Shkruani mbresat tuaja nga femijeria apo jeta juaj boll u morret se ca thote njeri e tjetri apo skeni me ca te merreni.

Modifikuar nga AngelDevil datë 01/12/2009 ora 04:38

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2009 04:16
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Kjo teme eshte hapur te diskutime shoqerore dhe jo te krijimtaria letrare, keshtu qe nuk eshte kusht i detyrueshem qe ne te shfaqim dellin tone krijues. Nese tema do ishte hap te krijimet letrare atehere une s'do e merrja mundimin te shkruaja fare. Nese historite tona dikujt nuk i duken interesante na vjen keq, por keto kemi. Nuk shikoj asnje fallcifitet, perkundrazi ngjarje te thjeshta nga jeta jone e perditshme te treguara me shume deshire e pasion nga anetaret tane te dashur. :p
Kemi dhe ca akoma me interesante, por jane cik si teper personale.
Ku calon kjo teme sipas dikujt ketu ta marr vesh une?
Mendoj se te gjithe i jemi permbajtur temes. Kemi treguar dicka nga jeta jone. Dikujt mund ti pelqejne dikujt jo. Eshte mese normale.

Modifikuar nga Deb* datë 01/12/2009 ora 06:31

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2009 06:01
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Te shprehesh nje mendim, nuk do te thote qe ky mendim eshte patjeter nje kritik ndaj temes...
Nje teme te tille e kam hasur ne nje forum francez...
Ku kam lexuar historira qe me kane tronditur, bere te qesh ose qaj...
Psh njera tregonte nje histori shume te dhimbshme ku kishte zbuluar qe i dashuri i saj kishte rene ne dashuri me nenen e saj... Dikush tregonte se ishte abuzuar... Njera tregonte diten e lindjes se vajzes... Tjetri tregonte qe ishte homoseksual... dhe te gjithe perkrahnin dhe falenderonin njeri tjetrin pa paragjykimi... Qofsha e gabuar, por kam te drejte te mendoj qe ne forumin tone, kjo nuk mund te ndodhe, edhe pse do kisha shume deshire qe te lexoja, dhe t'ju hapja zemren pa pike frike se do jem e paragjykuar...
Nga ekperjenca personale e para ca diteve, ku thashe nje fjali me tre fjale nga jeta ime private, pashe qe tema u kthye krejtesisht nga une me supozime nga me te ndryshmet, ju lashe te lire te flisnit per t'ju thenen ne fund se sa paragjyes jemi, dhe prap dola fajtore...

Kjo vertetohet shume mire edhe nga mesazhi i antares me lart ku thote qe "Kemi dhe ca akoma me interesante, por jane cik si teper personale"
Kohet e fundit me jeni dukur jashtezakonisht agresive, e di shume mire qe kete nuk do e zgjedh ne kete teme, por mendoj qe kam te drejten time sikurse edhe ju te jap mendime e mia, qofshin ato ne kundershtim me menimet tuaja, ose jo...

Ps me falni qe dola nga tema, por kjo gje eshte bere zakon tashme ne kete forum, keshtu qe shpresoj te jem mirekuptuar...

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2009 21:03
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
T
Psh njera tregonte nje histori shume te dhimbshme ku kishte zbuluar qe i dashuri i saj kishte rene ne dashuri me nenen e saj... Dikush tregonte se ishte abuzuar... Njera tregonte diten e lindjes se vajzes... Tjetri tregonte qe ishte homoseksual... dhe te gjithe perkrahnin dhe falenderonin njeri tjetrin pa paragjykimi... Qofsha e gabuar, por kam te drejte te mendoj qe ne forumin tone, kjo nuk mund te ndodhe, edhe pse do kisha shume deshire qe te lexoja, dhe t'ju hapja zemren pa pike frike se do jem e paragjykuar...

Mos prit te ndodhin te tilla gjera ne nje forum shqiptar .......... ka shume paragjykime dhe seder te semure ............ . Ketu nuk mund te besh nje shaka se te hidhen ne fyt ....... pasi i ke prekur ne seder/burrerine/virtyt/karakter .......... Faj ka edhe mos ditja e kthimit te pergjigjes me te njejten monedhe, e toleranca e paket.
Eshte komplet ceshtje mentaliteti .............
E kam treguar edhe nje here me pare historine me fshataret ne shkolle ................ Rrinin gjithe kohen bashke me njeri tjetrin dhe nuk afroheshin me ne "qytetaret" .......... . Ndonjehere me vinte keq, se i shikoja ne cfare kushtesh jetonin e mesonin ne konvikt ....... dhe u ofroja ndonje "ndihme" apo shoqeri ........... . Largoheshin menjehere si te trembur ....... se kujtonin mos po i vija ne loje ........ Le me pastaj qe as behej fjale tu hudhje ndonje kunje se shkonte muhabeti tek kallashi ........ ngaqe nuk e kuptonin .......... .
Pranej lene fare ket muhabet, se nuk ke per t'ia gjetur fundin...... . Shkruj no i vjershe ene botoje tek seksioni perkates, nigjo no i kenge ene na e trego edhe ne ca po nigjon, futi ndonje gote dhe na qeras edhe ne tek "Mejhona" ......... dhe nxirr ndonje resme dhe vere tek "Fotografite e anetareve te forumit" ...........

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2009 21:39
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

.

agata...

s'te paragjykon askush, per historite e jetes tende, opinionin tend ne politike, dashuri, filozofi, psikologji apo matematike... gabon po ta mendosh nje gje te tille.

tashi per ate incidentin e vjeter, ishte tema e tille qe u revoltua pak populli ''injorant sipas teje'' sepse ti ishe me aktivja ne ate teme, ku po i ipje mend te gjitheve se si te sillen ne jete... pra kuptoi gjerat, s'ke pse e zgjat dhe s'ke pse e mendon me.

ketu jemi nje minikomunitet virtual, vrasim kohen ketu, dhe te themi qe pak a shume kemi krijuar konfidenca me karakteret e anetareve ku dhe luajme pak me shume per gallate... por s'kemi pse ti marim gjerat te na peshojne.

personalisht (por them me bindje qe te gjith) e ndjej mungesen tende ketu.

je ti qe je ne konflikt me te tjeret dhe jo te tjeret me ty... behu me aktive ne tema te tipit chit-chat dhe do kuptosh te kunderten e asaj qe ke ngulitur ne tru... pra tutti ti vogliano bene

ne perjashtim te tullit... qe te veçon, ri larg ketyre trapave, budallaçkave te thote.

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2009 21:43
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Hmmm me kujtohet nje episod kur kam qene ne klasen e 3-te. Isha te shkolla e muzikes atehere dhe si kujdestare klase qe isha, ne oren e fiskultures qe e benim nga paralelet mesuesja me le mua te drejtoj grupin e klases, si shembullore gjoja ne fiskulture. Eh mbaj mend c'te rrezuar qe kane pesuar femijet e shkrete ate dite, madje njeri nga shoket e klases u ca rende ne vetull edhe sot e kesaj dite e ka shenje. Kurse une rrija e beja kapon, shko atje , hajde ketu, vrap njerit,shpejt tjetrit, vajzave i thoja hajde moj " qullace" beni paralele:p Kur i mendoj sot se sa capkanllecet i kam bere buzeqesh me vete.

Atij djalit qe i kam care vetullen, eshte bere shume me king dhe sexy e me falenderon sa here qe me sheh.

kam qene dhe une ne shkolle muzike per disa vjet me kujtove dicka ne lidhje me paralelet ... fiksim kam pasur te beja 1 tip ushtrimi e varur si majmun me krahe ne paralele fusja kembet te krahet dhe leshoja duart e leshohesha ne toke pra si tip kollotumba ne ajer ... mbasi kisha kriju 1 lloj sigurie ne ket qe beja ju them me krenari ketyre cunave e gocave te klases shifni ca bej une ... dhe perpiqem ta bej por me rreshket dora dhe bie jo me kembe sic bija gjithmone por dermohem keq ... ca sikleti jam ndjere qaja jo nga dhimbja dhe pse me therte cdo pjese e trupit po nga nervi pse ndodhi ashtu pse nuk e bera mire .... nejse e bera dite tjeter ate ushtrim, me mesuan e ca gallata te tjera ku kaloja nga 1 paralele ne tjetren

jeta eshte si puna e paraleleve 1 moment mos jesh e vemendshme te plas ne toke keq .... te sukseseshem jane ata qe kane guxim dhe force qe provojne prap e prap deri sa arrijne ate qe duan.... ata qe qajne ose justifikojne veten duke u fshehur mbas dhimbjes jane vetem deshtake asgje tjeter

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2009 22:33
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

s'e loxova gjithe mesazhin po me ndriten syte sa pashe shkolle muzike. Ja u beme 3 ---ndonje tjeter ketu ne shkolle muzike kur keni qene te vegjel... :p.

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2009 23:10
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

.

un me flaut

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2009 23:20
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:24 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 17 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Nje histori nga jeta ime ............

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar