Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cfare profesioni ke ne jete? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Po une?
Huh...akoma ne high school...por shyqua qe jam viti i 4-ert tani se kush rrinte me jo per gje.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2004 01:11
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Subaqueo
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 08/03/2004
Vendbanimi: Toscana.. SOTTACQUA
Mesazhe: 64

Talking

O Rroke mos u merzit se s'te len shoku vetem ty jo
Ja ku u beme dy injoranta..................ha ha ha ha

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2004 04:50
Subaqueo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Subaqueo Kliko këtu për të kontaktuar me Subaqueo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Subaqueo Shto Subaqueo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Subaqueo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

hahahahhaa subaqueo!!!Po hajde ta marrin vesh keta qe jemi injoranta.Ky eshte problemi me i madh

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2004 08:16
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Subaqueo
Anetar i regjistruar

Talking

O Rroke ....
Eeee e marin vesh mo rroke e marin se KANE STUDIJUAREEEEEEE
Ej prit se kam nji te re, kam marre vesh se kane hapur nji fakultet per
DENTIST PULASH a te intereson te rregjistrohemi ........

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2004 23:04
Subaqueo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Subaqueo Kliko këtu për të kontaktuar me Subaqueo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Subaqueo Shto Subaqueo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Subaqueo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

uaaaaaa pula ime ka qe mbreme
qe po vuan e shkreta, i ka rene e mbushura.
Subaqueo ktu kemi nevoje per interventin tend

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2004 23:12
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dodgy
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/03/2004
Vendbanimi: angli
Mesazhe: 470

Un kam biznesisin tim.Projektoj tavane te varura ne hotele dhe shpia.Montimin gjithashtu e bej vet kuptohet bashke me puntor.kam bere punime ne hotele te shtrenjt dhe te lire,ne bare resorante,dyqane dhe shpia te shtrenjta(vila)dhe te lira.Puna shkon mir dhe jam i sigurt qe do shkoj akoma me mir.kaq

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2004 23:31
dodgy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dodgy Kliko këtu për të kontaktuar me dodgy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dodgy Shto dodgy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dodgy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Subaqueo
Anetar i regjistruar

Talking

O patriote
Prit sa te shkoj te mar rroken dhe erdhem .....
Nji pyetje ????
A mund ti nezim sirenat e ambulances ??????????

O rroke shpejt shoku se na hiku pula ..........

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2004 23:39
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

hahahahaahahaha!ajo pula e saj do rimont te plote,nuk calon vetem tek dhembet:p:p:p,por edhe tek........objekti ku del veza:p:p
Ciao!
P.S.Une me subaqueo po vijme nxitimthi.Kush ka probleme te njoftoje:pJu ndihmojme ne cdo lloj gjeje,ok goca me dhe pa pula:p

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2004 00:28
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

u ju rafte pika te 2ve :p
ca mi bete pules ore ? une thash ec se i njof, pune me mik gjasme.
ju shijoi mishi i pules??
e kisha rrit vet, per merak
çuna ndryshoni profesion se keq e keni punen hahahahaha

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2004 11:57
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Subaqueo
Anetar i regjistruar

Talking

Hahahahaha...patriote
po asajt pules tate i kishin rene dhemet fare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pastaj edhe ne per mik erdhem ...... mire pulen e hengrem ,po si sna dhe nji gote birre .....
ca paske qeneeee
Sa per punen .... O rroke a te intereson kamarier te varrezat
He robo se jane liruar dy vende.....

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2004 22:38
Ora tani: 03:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cfare profesioni ke ne jete?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar