Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Engjell, mos bej pyetje, qe e kane pergjigjen mbrenda Shume bukur te rrika ai fustani ti i shef ne FB ske nevoje te komentosh ketu .... leji imagjinatat e shfrenuara te bejne punen e vet ckemi si po te ec biznesi
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Engjell, mos bej pyetje, qe e kane pergjigjen mbrenda Shume bukur te rrika ai fustani
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ti i shef ne FB ske nevoje te komentosh ketu .... leji imagjinatat e shfrenuara te bejne punen e vet ckemi si po te ec biznesi Ja kam heq frenat fare Biznesi qetsi ne moment. Kam dhe nje provim mbas ca ditesh dhe pastaj t'shohim.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ti i shef ne FB ske nevoje te komentosh ketu .... leji imagjinatat e shfrenuara te bejne punen e vet ckemi si po te ec biznesi
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil shif punet e tua. durimi ka 1 kufi! Hajt shnet! jo vetem ti por dhe ca tjera.. duket fotoja fallco.. dhe se kuptoj pse i presin... me mire merr nje foto te shoqes se mbase do na mbushesh mendjen me shume se kto modelet..
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil shif punet e tua. durimi ka 1 kufi! Hajt shnet!
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Vertet? mos ja fut kot... ahahahahahhahahah vdekte ada eshte mese e vertet... une loz rrolin e budallait ndonjher po kshu jam p@ same une, sma hedh njeri..
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Vertet? mos ja fut kot...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Mire ben ... e ka mire populli ate shprehjen ... qente le te lehin karvani te ec perpara Qenkem ne qejf sot. E vuna ne une foton
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Mire ben ... e ka mire populli ate shprehjen ... qente le te lehin karvani te ec perpara
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Qenkem ne qejf sot. E vuna ne une foton kujt modeli ja paske vjedh mo
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Qenkem ne qejf sot. E vuna ne une foton
Citim:Po citoj ato që tha Niqua as ti mos be pytje kur pergjigjen dhe faktin e kan mbrenda... more vesh Donald Trump i Frangfurtit Niqua, do nje Kaffee?!
Citim:Po citoj ato që tha Niqua as ti mos be pytje kur pergjigjen dhe faktin e kan mbrenda... more vesh Donald Trump i Frangfurtit
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil kujt modeli ja paske vjedh mo pse tallesh me gru?? e shikon qe jeni fallco ps: Vizioner, nxirre ate me brek te verdha se dukesh me bukur
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil kujt modeli ja paske vjedh mo
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha Niqua ahahahahahhahahah vdekte ada eshte mese e vertet... une loz rrolin e budallait ndonjher po kshu jam p@ same une, sma hedh njeri.. hahahahhahahahahahhaahhahaahahhahahahahha ua sa qesha po normal qe sta hedh kush..se e ka zanot moden looooooooooooool
Citim:Po citoj ato që tha Niqua ahahahahahhahahah vdekte ada eshte mese e vertet... une loz rrolin e budallait ndonjher po kshu jam p@ same une, sma hedh njeri..
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil kujt modeli ja paske vjedh mo Plakes time. E mbaj mend si sot kur dola, e kishte me shell dhe me trembi