Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
YYY e kam harruar PO ti?
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha cecilia YYY e kam harruar PO ti? Nuk te pyeta para sa kohesh, ne çmoshe? ja ta perseris se nuk besoj te jesh sa tezja ime drita. Ne çmoshe ke puthur per here te pare Cecilia?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia YYY e kam harruar PO ti?
Po se mbaj mend ore se u be shume kohe Mos me thuaj qe tezja jote Drita eshte 55 vjeçe
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Po se mbaj mend ore se u be shume kohe Mos me thuaj qe tezja jote Drita eshte 55 vjeçe Aty afer... E njeh? vetem se ajo eshte zeshkane.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Po se mbaj mend ore se u be shume kohe Mos me thuaj qe tezja jote Drita eshte 55 vjeçe
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Pyetje per Piktorin: Kishe ndonje gje kunder zeshkaneve ti?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Aty afer... E njeh? vetem se ajo eshte zeshkane. Jo mo Ta kesh me jete Teze Driten
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Aty afer... E njeh? vetem se ajo eshte zeshkane.
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Pyetje per Piktorin: Kishe ndonje gje kunder zeshkaneve ti?
Piktoro mos me thuj qe po dashuron Hey Ej cna gjeti. Te tjere na duan,te tjere duam dhe me te tjere perfundojme
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Piktoro mos me thuj qe po dashuron Hey Ej cna gjeti. Te tjere na duan,te tjere duam dhe me te tjere perfundojme Cec mos bej dhe ti si tezja ime gjithe dyshime oj. ja po te vej kete kengen do thone pastaj se te dashuroj ty eee.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Piktoro mos me thuj qe po dashuron Hey Ej cna gjeti. Te tjere na duan,te tjere duam dhe me te tjere perfundojme
Ec leni ato ato jane me humb gjurmet A ka nonji Juventine ky forumi