Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Gjithsej 44 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
azurro
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 21/01/2004
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 280

More Admiral po Mona eshte per vete ne shitje.Po sikur te dale ndonje dhe ta blej do ngelesh si peshku pa uje!!!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Mars 2004 04:26
azurro nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të azurro Kliko këtu për të kontaktuar me azurro (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: azurro Shto azurro në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto azurro në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
azurro
Anëtar Aktiv

Moj Eliz po u terhoqa humbas parat qe kam parapaguar dhe cu kuptua pastaj,un ketu u futa per te fituar dhe jo per te humbur.Pastaj sot edhe u sigurova keshtu qe jam i mbuluar nga asikuracion per cdo gje qe mund te beje Admirali !!!!!!

Mesazh i vjetër 21 Mars 2004 04:40
azurro nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të azurro Kliko këtu për të kontaktuar me azurro (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: azurro Shto azurro në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto azurro në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
azurro
Anëtar Aktiv

Shenjtor cu be pe oferten e Hirushes?Po kalojne gati 24 ore nga oferta ime dhe nuk kam marre asnje pergjigje.Do punosh ti apo je akoma i dehur nga festimi i ditelindjes.......!

Mesazh i vjetër 21 Mars 2004 04:45
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Haruat juve qe edhe une bera nje oferte per Blackun.
2000 euro per Blackun.

Azurro flm per oferten ishte kenaqesia ime te te uroja miresardhjen ty..

Mesazh i vjetër 21 Mars 2004 21:11
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Me falni per mos pranine time ketu dhe per mbyllje e ankandit keto dite por kam qene i zene me festimin e ditelindjes..... gjithesesi i kthehemi perseri shitjeve....:p:p

Ceshta Admiral, eshte e mbyllur.. Tani ti i perket azzuros.

Atehere, cmimi per Black_eagle_001 kalon ne 2000 Euro te ofruara nga hirushja..... oferta tjeter mona???

Oferta e dyte vjen nga Azurro per hirushja me 1500 Euro...kush ofron me shume???

Mesazh i vjetër 22 Mars 2004 22:30
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Hahahahha

Plasen cokollatat edhe keteeeej...

Po mire mo kaq budallenj jeni ju djemte e fisit tone ?

Kjo qenka tema me gallate qe kisha lexuar muajt e fundit. Me ne fund po dilni nga komunizmi eee. Ce do qe po kalojme ne tranzicion dhe u bekan shume matrapazlleqe. Po keto jane pasur i shteterore ore, duhen privatizuar nga shteti. Po nejse, per hir te ndryshimeve ne tregun e lire pranojme dhe keto shitjet pa kriter. Rendesi ka qe nuk po shiten vetem gocat, perkundrazi, po zbulojme se edhe cunat vlekan goxha. Po ai Keni nuk duket. Te kete humbur valle? Apo ka frike nga Ervisa? Boh

Mos harroni tatimin mbi vleren e shtuar. 20% i shkon shtetit per mirembajtjen e sektorit publik Vazhdojme me ankandin tani po deshet.

P.s. Shenjto gezuar ditelindjen, vit te mbare.

Mesazh i vjetër 23 Mars 2004 01:04
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Faje rrofsh per urimin. Te uroj dhe ty per ate (-2), ishalla me sukses...

Hej o SHTET-i, sikur ta ulje pak ate TVSH-ne nuk do beje keq se nuk po na del as per shpenzime personale. Nuk po ecin shitjet fare. Deri tani vetem Admirali dhe Black_eagle_001 jane shitur......:p
Shpresoj qe kjo jave te na eci mbare....:p

Mesazh i vjetër 23 Mars 2004 01:36
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

si vazhdojne shitjet ?

Mesazh i vjetër 23 Mars 2004 23:08
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

Hmmm

Sa eshte kerkesa per Analisten, Shenjtor. Paguaj dhe me shkembime, pra te jap nje anije psh ne kembim te Analistes. Zgjidh ke anije te duash, kuptohet qe anija vjen me te gjitha opcionet, dmth armatimin, marinaret, pajisjet e tjera etj etj.

Jam ne pritje te pergjigjes suaj zyrtare.

Adresa

Flota Luftarake Detare

Distrikti Detar Durres

Attn: Admirali

Mesazh i vjetër 23 Mars 2004 23:36
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Nqs Admirali blen Analisten, i bie qe Azurro tu kete te dyve...
Do ta kaperdish dot kete ti admiral...?

Mesazh i vjetër 24 Mars 2004 00:06
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:25 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 44 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar