Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cfare ngjyre i keni syckat Vlerësimi i Temës: 14 votime, mesatarja 3.86.
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
100%PogradeCare
Puturoshe...

Regjistruar: 13/12/2003
Vendbanimi: u.s.a
Mesazhe: 296

Citim:
Po citoj ato që tha Orion
Blu me jeshile.

marshallla... kujdes se mos te te marri ndonje plake mesysh loool

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 27 Prill 2005 00:52
100%PogradeCare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 100%PogradeCare Kliko këtu për të kontaktuar me 100%PogradeCare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 100%PogradeCare Shto 100%PogradeCare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 100%PogradeCare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Orion
Student

Regjistruar: 04/11/2003
Vendbanimi: Italy ( Rome )
Mesazhe: 802

Citim:
Po citoj ato që tha 100%PogradeCare

marshallla... kujdes se mos te te marri ndonje plake mesysh loool

Faleminderit qe me paralajmerove :p

Mesazh i vjetër 27 Prill 2005 01:39
Orion nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Orion Kliko këtu për të kontaktuar me Orion (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Orion't! Kërko mesazhe të tjera nga: Orion Shto Orion në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Orion në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
gattina
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/12/2003
Vendbanimi: modena
Mesazhe: 134

vetem si mua nuk i ka njeri........ndrushojne si pas kohes.........
occhi di gatto!

Mesazh i vjetër 28 Prill 2005 18:57
gattina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të gattina Kliko këtu për të kontaktuar me gattina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: gattina Shto gattina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto gattina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
earendil
Anetar i ri

Regjistruar: 30/11/2004
Vendbanimi: larg atdheut tim
Mesazhe: 18

eshte e cuditshme se si kane ndryshuar ngjyrat e syve te mi,kur isha i vogel i kisha blu tani i kam si jeshil.

Mesazh i vjetër 29 Prill 2005 19:22
earendil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të earendil Kliko këtu për të kontaktuar me earendil (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: earendil Shto earendil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto earendil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tironci_pa_brecka_1
student

Regjistruar: 11/08/2004
Vendbanimi: london
Mesazhe: 56

Cool

une i kam .........

une i kam syte qe kur shikoj nje femer e rrembej me te paren edhe pastaj ndryshon ngjyra ne sekond nga lezeti edhe nga deshira e asaj goces.

:d

Mesazh i vjetër 04 Maj 2005 16:47
tironci_pa_brecka_1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tironci_pa_brecka_1 Kliko këtu për të kontaktuar me tironci_pa_brecka_1 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të tironci_pa_brecka_1't! Kërko mesazhe të tjera nga: tironci_pa_brecka_1 Shto tironci_pa_brecka_1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tironci_pa_brecka_1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AlbaRoSa
LaFaZaNkE ME PAk LAFkA

Regjistruar: 11/05/2005
Vendbanimi: ^^AtY KU Nuk HYn Dot KURre Ti ^^
Mesazhe: 17

ahahahahah Tironci

un kafe kafe i kam

Mesazh i vjetër 13 Maj 2005 03:58
AlbaRoSa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AlbaRoSa Kliko këtu për të kontaktuar me AlbaRoSa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të AlbaRoSa't! Kërko mesazhe të tjera nga: AlbaRoSa Shto AlbaRoSa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AlbaRoSa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

une kafe i kam
por (me modesti) eshte folur aq shume per bojqiellit dhe jeshilet qe jane te vecante sa mendoj qe kafet tashme jane nje "thjeshtesi-e bukur"

Mesazh i vjetër 13 Maj 2005 04:52
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
100%PogradeCare
Puturoshe...

Regjistruar: 13/12/2003
Vendbanimi: u.s.a
Mesazhe: 296

Re: une i kam .........

Citim:
Po citoj ato që tha tironci_pa_brecka_1
une i kam syte qe kur shikoj nje femer e rrembej me te paren edhe pastaj ndryshon ngjyra ne sekond nga lezeti edhe nga deshira e asaj goces.

:d

mos je gje i semure ti??? :-P looool

Mesazh i vjetër 13 Maj 2005 05:25
100%PogradeCare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 100%PogradeCare Kliko këtu për të kontaktuar me 100%PogradeCare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 100%PogradeCare Shto 100%PogradeCare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 100%PogradeCare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Citim:
Po citoj ato që tha gattina
vetem si mua nuk i ka njeri........ndrushojne si pas kohes.........
occhi di gatto!

no occhi di gatto,por occhi di cameleone

Mesazh i vjetër 13 Maj 2005 11:27
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
pinck_M
TIFOZ I KSAJ STEMES KTU

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: afer shpise sime
Mesazhe: 96

citim

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
geshtenje te thelle
edhe une si ty por me nje pike te zeze ne mes.

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 20:48
pinck_M nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pinck_M Kliko këtu për të kontaktuar me pinck_M (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të pinck_M't! Kërko mesazhe të tjera nga: pinck_M Shto pinck_M në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pinck_M në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:24 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cfare ngjyre i keni syckat

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar