Citim:Po citoj ato që tha girl22 nga stressi i tepert
jam dakort me ty qe depresioni vjen nga stresi i tepert por gjithashtu edhe nga pasojat apo zhgenjimet qe mund te kesh ne jeten e perditshme si psh.humbjen e njerezve te afert shkaterrimin e familjes e shume arsye te tjera qe jane teper normale kendej nga perendimi por gjithashtu ekzistojne ndihma mjeksore qe eshte teper e zhvilluar kendej nga ne ketu ne perendim;
e ne shqiperi ndjekin mjekun popullor qe te shkaterron me keq e jo te te sheron!
pershendetje belga
Depresioni vjen nga pakenaqesia e jetes qe ben dhe nga kujtimet e "bukura " te se kaluares eshte nje nga semundjet qe ka shume shkaqe pse vjen dhe asnje te sakte.
depresioni nje plage e rende per ate qe e vuan dhe per njerezit qe e rrethojne sepse nuk eshte e lehte te shikosh nje njeri qe ke afer sesi fundoset cdo dite qe kalon ne nje tunel qe ska deshire te dale dhe nje bisnes i doktorave qe per 30 minuta te marrin 100euro te japin ilace qe te veshin trurin derisa sa ke efktin e tyre je mire doli ai fillon perseri nga e para .
I vetmi ilac deshira per te jetuar e per te marre jeten tende ashtu sic vjen me te keqijat dhe te mirat e saj e te shikosh gjithon perpara duke rregulluar gabimet e te se kaluares .
M'u duk interesant ky website si te qeverisesh dhe te perballosh nje adoleshent ne periudhen e tij kalimtare per tu bere burre. Jam nene me djem dhe me duhet te lexoj shume, qe te mos shkul floket e mija dhe te kem rezultat me "burrat-femije" qe kam ne shtepi dhe ti mbaj afer duke u dhene dashuri dhe mbeshtetje ne cdo hap te jetes se re qe po fillojne.
Mesazhe: 8928
Megjithate, duhet dalluar depresioni, si semundje, nga gjendjet e zakonshme depresive, te quajturat merzitje.
Depresioni eshte semundje e mirefillte, e veshtire per t'u kuruar dhe kerkon para se gjithash, ndryshimin e kushteve soc-ekonomike ku ze fill. Shpesh mjekimet nuk bejne efekt, ose kane shume efekte anesore.
Psikoterapia eshte pothuajse e paefektshme ne nje individ te rritur dhe inteligjent.
Shiko videon:
Modifikuar nga Tulipani datë 08/08/2009 ora 03:45
mua psikotherapi me e mire se mbeshtetja familjare per vajzat dhe djemte qe rriten nuk ka.
nuk jam partizane as e ilaceve dhe as e therapive psikollogjike.
prindi eshte ai qe duhet te lexoje shume dhe pastaj te lere femijen te hapet.
une kete kam bere dhe me duket se po ja dal mbane, edhe ti perzej nga shtepia nuk me ikin, kaq te sigurte dhe rehatshem ndihen me neve ne shtepi.
that makes me so happy
my son has job interview today and I know for sure he's gone get the job
Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha kotka mua psikotherapi me e mire se mbeshtetja familjare per vajzat dhe djemte qe rriten nuk ka.
nuk jam partizane as e ilaceve dhe as e therapive psikollogjike.
prindi eshte ai qe duhet te lexoje shume dhe pastaj te lere femijen te hapet.
une kete kam bere dhe me duket se po ja dal mbane, edhe ti perzej nga shtepia nuk me ikin, kaq te sigurte dhe rehatshem ndihen me neve ne shtepi.
that makes me so happy
my son has job interview today and I know for sure he's gone get the job