Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` a ka mundesi ta pelqesh aq shume nje kenge me nje te degjuar ?! me duket se keshtu me ndodhi mua me kete! nqs dikush e ka te shkarkuar kete kenge/muzikal te ma derg ne email , thnx in advance Eshte hera e pare qe e degjon kete? Hmmmm strange.
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` a ka mundesi ta pelqesh aq shume nje kenge me nje te degjuar ?! me duket se keshtu me ndodhi mua me kete! nqs dikush e ka te shkarkuar kete kenge/muzikal te ma derg ne email , thnx in advance
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Eshte hera e pare qe e degjon kete? Hmmmm strange. jo jo , por qe kur e kam degjuar per here te pare me ka peqyer shume sepse ka dhe nje text te mire
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Eshte hera e pare qe e degjon kete? Hmmmm strange.
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` jo jo , por qe kur e kam degjuar per here te pare me ka peqyer shume sepse ka dhe nje text te mire Aha, sorry e kam keqkuptuar une. ps: ME falet per aq rende sa jam sot...
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` jo jo , por qe kur e kam degjuar per here te pare me ka peqyer shume sepse ka dhe nje text te mire
Regjistruar: 17/06/2009 Vendbanimi: anywhere Mesazhe: 618
__________________ always...
Leonard Cohen - I'm Your Man Simple Immortal!
Robert Miles - One and One ps:
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Regjistruar: 10/01/2003 Vendbanimi: . Mesazhe: 5233
http://www.youtube.com/watch?v=2GYimQSAIKM Estranged", nje nga kenget me te bukura te Guns 'n' Roses, e pavdekshme
__________________ It takes just as much courage to express your love when it's right, as it does to walk away when it's wrong.
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
C’est le bien qui fait mal [Qui fait mal] Quand tu aimes Tout Ã_ fait banal [Ce bien qui fait mal] Ta peine Les vrais délices Passent par le supplice Baisse les armes Donne tes larmes Je ressens De violentes pulsions J’ai l’impression De glisser vers le fond Si j’ignore D’où vient ce fléau J’adore L’avoir dans la peau Envoûté par des idées folles Soudain Mes envies s’envolent Le désir devient ma prison À en perdre la raison Je ressens De violentes pulsions J’ai l’impression De glisser vers le fond...
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
EROS RAMAZZOTTI & ANASTACIA - 2005 - I BELONG TO YOU kjo kenge me ka shoqeruar sapo hapa syte vinte nga guzhina kur befas u hap dera dhe ishe ti me ... nje trendafil blu ,nje filxhan kafe biscota ne forme zemre ...duhet te besoja qe te perkas ty ... http://www.youtube.com/watch?v=KydDFlAK3lI: