Te kush forum tjeter futesh ti, ta kemi parasysh dhe ne te perdorim ate formulen tende. Se ketu mbase ka vlere ndonje formule tjeter 1 ne 6 lol, jo 1ne 3
po te them forumin te them dhe se ke te takosh moj qe mos lodhesh hic se i njof prej vitesh
Jemi duke u zhgenjyer nga miqesite reale ku kemi investuar me vite gjithcka tonen realisht , imagjino nga njerez virtual qe mund te kamuflohen lehtesisht pas 1 ekrani , pas shkronjave e dicka tjeter.
Por sic tha dhe Angel mund te zgjdhim se ke duam te kemi miq edhe pse virtualisht dhe nqs nje here te bie rasti t'i njohesh edhe realisht ok e takon dhe nqs gjerat nuk perputhen , opsione injorimi ka edhe ne realitet.:p
Une nga ky forum kam takuar 4 vete dhe mund te duket e cuditshme ,por nuk jam zhgenyer nga asnjeri. Perkundrazi me 3 prej tyre akoma mbaj kontakte dhe jemi miq shume te mire.Tani kane ardhur nja 3 vete me pushime kete vere e qe nuk mundem te takoheshim por falen.
Citim:Po citoj ato që tha Talesofadream Jemi duke u zhgenjyer nga miqesite reale ku kemi investuar me vite gjithcka tonen realisht , imagjino nga njerez virtual qe mund te kamuflohen lehtesisht pas 1 ekrani , pas shkronjave e dicka tjeter.
Por sic tha dhe Angel mund te zgjdhim se ke duam te kemi miq edhe pse virtualisht dhe nqs nje here te bie rasti t'i njohesh edhe realisht ok e takon dhe nqs gjerat nuk perputhen , opsione injorimi ka edhe ne realitet.:p
Un
Tale shoke e miq kam shume por ate qe kam te ngushte te ngushte kam vetem 2 nje shoqe femijerie qe jeton jashte dhe 1 shok dhe ky jashte vetem ketyre te dyve ju besoj si veten e prap le 5 % rezerve se nuk i dihet jo :p prandaj qe ne pergjithsi nuk zhgenjehem ... kam nuhatje te mire e sme ka zhgenjyer asnjehere pershtypja qe krijoj per njerzit ne pergjithsi