Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 [100] 101 102 103 104 105 106 107 108 109 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Te kush forum tjeter futesh ti, ta kemi parasysh dhe ne te perdorim ate formulen tende. Se ketu mbase ka vlere ndonje formule tjeter 1 ne 6 lol, jo 1ne 3

po te them forumin te them dhe se ke te takosh moj qe mos lodhesh hic se i njof prej vitesh

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2009 19:01
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

po te them forumin te them dhe se ke te takosh moj qe mos lodhesh hic se i njof prej vitesh

Ma trego me mp.

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2009 19:14
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:

Ma trego me mp.

po mi vetem qe do zbulosh per mua fakte tronditese

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2009 19:25
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:

Lol, vetem me thuaj emrin e forumit, asgje tjeter.

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2009 19:30
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:

Lol, vetem me thuaj emrin e forumit, asgje tjeter.

sa kohe e bukur sot Irena ..... dolem me Tomin hengrem akullore

flasim me mp

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2009 19:38
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Jemi duke u zhgenjyer nga miqesite reale ku kemi investuar me vite gjithcka tonen realisht , imagjino nga njerez virtual qe mund te kamuflohen lehtesisht pas 1 ekrani , pas shkronjave e dicka tjeter.

Por sic tha dhe Angel mund te zgjdhim se ke duam te kemi miq edhe pse virtualisht dhe nqs nje here te bie rasti t'i njohesh edhe realisht ok e takon dhe nqs gjerat nuk perputhen , opsione injorimi ka edhe ne realitet.:p

Une nga ky forum kam takuar 4 vete dhe mund te duket e cuditshme ,por nuk jam zhgenyer nga asnjeri. Perkundrazi me 3 prej tyre akoma mbaj kontakte dhe jemi miq shume te mire.Tani kane ardhur nja 3 vete me pushime kete vere e qe nuk mundem te takoheshim por falen.

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2009 19:44
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:

.....

Qyre qyre , duhet te mendohem une per ate takimin tone apo ..?:p

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2009 19:46
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream

.....

Qyre qyre , duhet te mendohem une per ate takimin tone apo ..?:p

jo moj jo perkundrazi do befasohesh me shume se sa e mire jam ... ste kam tregu as 10 % sa e mire jam :p hahaha

ja pyete erious po sme besove mua

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2009 19:52
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
Jemi duke u zhgenjyer nga miqesite reale ku kemi investuar me vite gjithcka tonen realisht , imagjino nga njerez virtual qe mund te kamuflohen lehtesisht pas 1 ekrani , pas shkronjave e dicka tjeter.

Por sic tha dhe Angel mund te zgjdhim se ke duam te kemi miq edhe pse virtualisht dhe nqs nje here te bie rasti t'i njohesh edhe realisht ok e takon dhe nqs gjerat nuk perputhen , opsione injorimi ka edhe ne realitet.:p

Un

Tale shoke e miq kam shume por ate qe kam te ngushte te ngushte kam vetem 2 nje shoqe femijerie qe jeton jashte dhe 1 shok dhe ky jashte vetem ketyre te dyve ju besoj si veten e prap le 5 % rezerve se nuk i dihet jo :p prandaj qe ne pergjithsi nuk zhgenjehem ... kam nuhatje te mire e sme ka zhgenjyer asnjehere pershtypja qe krijoj per njerzit ne pergjithsi

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2009 19:58
Katilesha
.

Citim:

jo moj jo perkundrazi do befasohesh me shume se sa e mire jam ... ste kam tregu as 10 % sa e mire jam :p hahaha

ja pyete erious po sme besove mua

...

Aha , i besoj me shume intuites sime ,se sa rrefimeve te erious..

O Angel do bejme ndonje mini party me ato qe njoh une moj nga forumi  edhe pse ata nuk shkruajne me ketu.

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2009 20:00
Ora tani: 08:35 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 [100] 101 102 103 104 105 106 107 108 109 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar