Regjistruar: 11/02/2010 Vendbanimi: Gjithandej Mesazhe: 596
Kohet e fundit kemi nje lidhje sh te komplikuar Ne c'vend rri?
__________________ Bej c'fare them une,mos bej c'fare bej une!
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte Kohet e fundit kemi nje lidhje sh te komplikuar Ne c'vend rri? Ne Zulluland ..nese ne bote do kishte vetem pyetje, cila do ishte pergjigja???
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte Kohet e fundit kemi nje lidhje sh te komplikuar Ne c'vend rri?
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Ajo Cili eshte mendimi qe te erdhi ne mend .. qe bere kete pytje?
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Pse ben pyetje qe e kane brenda..pergjigjen? Profesioni qe ben?
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte Pse ben pyetje qe e kane brenda..pergjigjen? Profesioni qe ben? ...asnjehere nuk me del emri per ate qe bej...jam anonim.......kujto wattergate-in Po ti...edhe ti me wattergate...?
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte Pse ben pyetje qe e kane brenda..pergjigjen? Profesioni qe ben?
Edhe e imja eshte publike,por me ndryshim nga e jotja une jam ne mes te skenes.. Bjond apo brun?
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte Edhe e imja eshte publike,por me ndryshim nga e jotja une jam ne mes te skenes.. Bjond apo brun? mmm brun.... po kjo pytje pse? kujton se me njeh?
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte Edhe e imja eshte publike,por me ndryshim nga e jotja une jam ne mes te skenes.. Bjond apo brun?
Jo jo nuk kujtoj asgje Thjesht spo me vinte pyetje tjeter ne mend. Ca pyetje do qe te bej?
nuk e di i kam pytjet e limituara.... a mund te shohesh pertej kesaj logjike??
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs nuk e di i kam pytjet e limituara.... a mund te shohesh pertej kesaj logjike?? se di ti si mendon?
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs nuk e di i kam pytjet e limituara.... a mund te shohesh pertej kesaj logjike??