Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Une nuk di ndonje gje me te mire se dituria ty po te degjoj per her te pare Po te mendohesh mire gjen
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Une nuk di ndonje gje me te mire se dituria ty po te degjoj per her te pare
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs Po te mendohesh mire gjen Ok. Ec e me merr mua pra (jam me e mire se dituria)
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs Po te mendohesh mire gjen
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Ok. Ec e me merr mua pra (jam me e mire se dituria) OMG ti je lart shume lart nga dituria ...do vij kur mundem?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Ok. Ec e me merr mua pra (jam me e mire se dituria)
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs OMG ti je lart shume lart nga dituria ...do vij kur mundem?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs Sa i paduruar qe je ore Une e kam sahatin 12 perher
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Sa i paduruar qe je ore Une e kam sahatin 12 perher qe dmth?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Sa i paduruar qe je ore Une e kam sahatin 12 perher
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs qe dmth? Qe duroj jashtezakonisht shume
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs qe dmth?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Qe duroj jashtezakonisht shume ok do pres
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Qe duroj jashtezakonisht shume
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Ka ardh koha te marr nje mesues privat te me mesoje turqishten ka ndonje qe e flet me gramatik ne forum se kshu me dialekt e flas vete .