Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Ia vlen barra qerane thua?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Di une nje vend te mire me manaferra, diku buze lumit, ka dhe xuktha e gjelaca. Aty afer mund te jete edhe ndonje karriq apo kalimer. ke ndonje pytje?
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Po pytje ska e?
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Po pytje ska e? Duro se edhe mund te kete. dyshon?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Po pytje ska e?
Ca eshte karriqi? (sikur kalimerin e kuptova une..)
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Duro se edhe mund te kete. dyshon? aa? per ca me dyshu?
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Duro se edhe mund te kete. dyshon?
Mbaro pune njeher me hundet, pastaj flasim per karriqin qe eshte me i vogel se kalimeri. Kuptove?
Ncq. Do me lesh te vdes ignorante?
Njeriu si lind vdes..s'eshte faji i askujt. Te pelqen te jesh nje piktur?
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Njeriu si lind vdes..s'eshte faji i askujt. Te pelqen te jesh nje piktur? jo e kam bezdi te me shohin pa me prekur Ti do kishe qejf te ishe manikin?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Njeriu si lind vdes..s'eshte faji i askujt. Te pelqen te jesh nje piktur?
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...