Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 93 94 95 96 97 98 99 100 101 [102] 103 104 105 106 107 108 109 110 111 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR

kamerjer coi nje gje per tepir isres nga ana ime dhe nje shishe birr bekc's te vogel per mu lal..................... ca the se mori

coja prap dhe thuj qe po se pive fillon sherri............

hahahahahahahaha

ciao ruby

funny vertet Ruby

po kush tha qe se mora, kamarieri nuk me solli nje Beck's, por nje Buckler pa alkool, e di ai qe une i pi shume birrat, por vetem te tilla
Hajt gezuar, per shendetin e forumisteve...:p

bye

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 11:39
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

gezuar gezuar.Nje wisky mua,neto,pa ice pa red bull.(pa ice se eshte ftohte,pa red bull se jam vete i tille ,modest )
hajde isra na thoj thashethemin e fundit.

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 13:22
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Vetem KAFE

Ma bo vetem nje kafe te shtrydhme te lutem...

Kom pi shume dje dhe akoma nuk me ka pushu dhimbja e kokes.

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 13:38
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

cte te them o roke,
ketej zhurme, shume shume zhurme.
Prag zgjedhjesh mo, debate

Cna gjeti ne shqiptareve, ngelem mitingjeve...

Nje thashethem tjeter, thone qe ate qe do therrasi Amerika 2 jave para zgjedhjeve ai i fiton zgjedhjet..

Qe thoni ju pijetare, sapo lexova nje thenie te Pitagores, po u a dedikoj juve, ta shohim a do pini më pasi ta lexoni.....:p

"Pija, stervit per cmenduri...hemmmmmm"

hajt gezua!

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 16:33
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

hahahaha.Eh isra eh.Same story,diferent chapter:p:p:p
pastaj ai Pitagora yt ka thene edhe kete"MOS BENI CFARE BEJ UNE,POR BENI SI JU THEM UNE" (ne fakt ne kete thenie te tij,kam kontribuar ehde une )
kamariere!Nje root biere per Isren,nje wisky tjeter per mua

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 18:11
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Po kur ka fillu edhe ky rokja me pi alkol kohet e fundit mer....

kamariero

Coji edhe nga une nje dopio se e shoh qe ka per tu bo tape shpejte dreqi...

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 19:36
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Hey po mua kosh do te bej shoqeri se shoqet ishin ne leksion dhe mua nuk mu bente me shkuar.....thashe te beja nje xhiro nga bari....
Kamarjer nje RedBull per mua flm...

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 22:38
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

kamerjer coji shpejt per te pir leles se e paskom goc lagje apapapapa

po ku paske qen ti yllo te kom bo nje cik me qajte kur ke qen e vogel po kalomoja ishim mo .......

hajt pra se mu von me shku ne plazh flasim her tjeter
kamerjer dhe nje tjeter nga ana ime ........

shnet pra

Mesazh i vjetër 26 Maj 2005 13:59
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

more robi nuk jane pijet pa leke ketu hej...

Kush do te paguaj porosine apo leket ne fund te vitit???

hahahahahahahahah!

Mesazh i vjetër 26 Maj 2005 14:31
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

o oli po ktu qyl jon po me kamerjerin duhet me e majt mir lal se jo bojm sher pastaj

hhahhahahahahahah

shnet lale

Mesazh i vjetër 26 Maj 2005 17:15
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:36 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 93 94 95 96 97 98 99 100 101 [102] 103 104 105 106 107 108 109 110 111 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar