Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Dua te iki me Katin neser
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
M.C sot kam pas idene gjithe diten qe eshte e diel ...
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA M.C sot kam pas idene gjithe diten qe eshte e diel ... E prit edhe icik se per 2 ore e gjysem do jete e diele
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA M.C sot kam pas idene gjithe diten qe eshte e diel ...
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia E prit edhe icik se per 2 ore e gjysem do jete e diele ate po bej mezi po pres te vije e diela
Citim:Po citoj ato që tha cecilia E prit edhe icik se per 2 ore e gjysem do jete e diele
Te hengert barku,tani e gjete te pjekesh mish ne zgare (me shume dashuri per idiotin e komshiut perballe)
Sa han edhe kjo Eria ngeli te mishi e te embelsirat
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Sa han edhe kjo Eria ngeli te mishi e te embelsirat Une i ziu kajsi po ha,po keta tipat qe kam komshi,kane vene zgaren ...u mbyt pallati me tym
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Sa han edhe kjo Eria ngeli te mishi e te embelsirat
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Eria Dua te iki me Katin neser Ah do ia kishim kaluar mrekulli apo nuk ka edhe manifestime ne te gjithe vendet. ps: A... Do te jete bere per adelat
Citim:Po citoj ato që tha Eria Dua te iki me Katin neser
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Ah do ia kishim kaluar mrekulli apo nuk ka edhe manifestime ne te gjithe vendet. ps: A... Do te jete bere per adelat E di uffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ps. Sinqerisht,do pendohet qe s'me ka me shoqe
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Ah do ia kishim kaluar mrekulli apo nuk ka edhe manifestime ne te gjithe vendet. ps: A... Do te jete bere per adelat
Citim:Po citoj ato që tha Eria E di uffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ps. Sinqerisht,do pendohet qe s'me ka me shoqe MC: Ah sa me pelqen fotoja ime e profilit.
Citim:Po citoj ato që tha Eria E di uffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ps. Sinqerisht,do pendohet qe s'me ka me shoqe