Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Mendo sikur... Vlerësimi i Temës: 7 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 95 96 97 98 99 100 101 102 103 [104] 105 106 107 108 109 110 111 112 113 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
doli
nosferatu 4ever and ever

Regjistruar: 11/06/2007
Vendbanimi: Diku aty ku drita e ke veshtire te depertoj.......
Mesazhe: 236

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

..............

Mendo sikur kujtimet ...,dhimbja e shpirtit te deheshin aq shume nga vera sa te binin ne gjume "te perjetshem" dhe te te mos shqetesonin me...........

Ndjenjat e keqjia e helmojne shpirtin.....flaki tutje.......!!

jammmmmmmmmmmmmm keeeeeeeeeeeqqqqqqqqqqqqqq fare nuk me kupton dotttttttttttttttttttt
une jam i mallkuar dhe do bej ate qe e kam per te bereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
me falllllllllll nuk e kam me asnje nga ju sepse.................
me fal

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Korrik 2007 23:32
doli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të doli Kliko këtu për të kontaktuar me doli (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të doli't! Kërko mesazhe të tjera nga: doli Shto doli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto doli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha doli

jammmmmmmmmmmmmm keeeeeeeeeeeqqqqqqqqqqqqqq fare nuk me kupton dotttttttttttttttttttt
une jam i mallkuar dhe do bej ate qe e kam per te bereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
me falllllllllll nuk e kam me asnje nga ju sepse.................
me fal

........

Mendo sikur ta godasesh veten me shpute...,qe te shkundesh trute nje here dhe te vish per terezi. ...Je keq.......por ka edhe me keq se ty.......kete duhet te mendosh gjithmone para se te dorzohesh qofte edhe me fjale..........

Mendo sikur te mos flisja kaq shume une...:p

Mesazh i vjetër 02 Korrik 2007 23:35
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erzeni_be
Veteran ne forum

Regjistruar: 07/07/2004
Vendbanimi:
Mesazhe: 1306

Citim:

Mendo sikur mos ta keshe gabim....

Mesazh i vjetër 02 Korrik 2007 23:40
erzeni_be nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erzeni_be Kliko këtu për të kontaktuar me erzeni_be (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erzeni_be Shto erzeni_be në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erzeni_be në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
Po citoj ato që tha erzeni_be

Mendo sikur mos ta keshe gabim....

...............

Mendo sikur  te mos hyje pa trokitur ti.....

Mesazh i vjetër 02 Korrik 2007 23:40
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
doli
nosferatu 4ever and ever

Regjistruar: 11/06/2007
Vendbanimi: Diku aty ku drita e ke veshtire te depertoj.......
Mesazhe: 236

Citim:

........

Mendo sikur ta godasesh veten me shpute...,qe te shkundesh trute nje here dhe te vish per terezi. ...Je keq.......por ka edhe me keq se ty.......kete duhet te mendosh gjithmone para se te dorzohesh qofte edhe me fjale..........

faleminderit.....
e di qe ka me keq dhe veten e kam goditur po me vrete shpirti qe nuk kam goditur ata qe e meritojn me shume se une..............
eshte histori e gjate shume
faleminderit per mbeshtetjen morale je numri 1
dhe mos u mos u shqeteso une e meritoj te vuaj sepse e di vetem une
je e respektuar
kur te jem esell to te shkruaj te falenderoj ashtu qysh duhet tani nuk di ca te them
respekte

Mesazh i vjetër 02 Korrik 2007 23:44
doli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të doli Kliko këtu për të kontaktuar me doli (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të doli't! Kërko mesazhe të tjera nga: doli Shto doli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto doli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
Po citoj ato që tha doli

faleminderit.....
e di qe ka me keq dhe veten e kam goditur po me vrete shpirti qe nuk kam goditur ata qe e meritojn me shume se une..............
je e respektuar
kur te jem esell to te shkruaj te falenderoj ashtu qysh duhet tani nuk di ca te them
respekte

.........

Mesazh i vjetër 02 Korrik 2007 23:45
fat_genta
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/09/2006
Vendbanimi: askund
Mesazhe: 91

Mendo sikur, çdo gje te te permbysej brenda pak castesh, duke mos u kthyer kurre me.

Mesazh i vjetër 03 Korrik 2007 11:59
fat_genta nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të fat_genta Kliko këtu për të kontaktuar me fat_genta (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: fat_genta Shto fat_genta në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto fat_genta në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Jarigas
gigolò

Regjistruar: 08/05/2007
Vendbanimi: napoli
Mesazhe: 600

Citim:
Po citoj ato që tha doli

faleminderit.....
je e respektuar
respekte

Me fal qe po nderhyj, por dua te te them se hakmarrja asnjehere nuk e ka lehtesuar dhembjen e shpirtit...
E dua te theksos se askush ne kete bote nuk e meriton vuajtjen, askush.......
Eshte e vertete qe vera eshte balsam i mendjes, por s'mund te jete kurrsesi ilac i shpirtit...... Ate e kemi brenda mendjes sone....Eshte e veshtire ta gjesh, por me durim kam besim se do t'ja dalesh mbane.....Urime nga zemra........

Mesazh i vjetër 03 Korrik 2007 12:09
Jarigas nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Jarigas Kliko këtu për të kontaktuar me Jarigas (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Jarigas Shto Jarigas në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Jarigas në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Mendo sikur dy fjale rrembyese te mos prishnin nje dite te filluar kaq qete dhe embel...

Mesazh i vjetër 03 Korrik 2007 17:03
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Mendo sikur te isha tani ne bregdetin e Dhermiut.........

Mesazh i vjetër 03 Korrik 2007 19:03
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:21 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 95 96 97 98 99 100 101 102 103 [104] 105 106 107 108 109 110 111 112 113 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Mendo sikur...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar