Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Apo c'kam nje te folur une.. Po shikoj enet me dashuri, mos lahen vete, kushtet i kane pse jo
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Apo c'kam nje te folur une..
...Duke pjeg Cebapcici
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
Citim:Po citoj ato që tha raid po mallkoj.. ca a kshu me ty qysh s eke hy te kjo faqe vetem mallkon
Citim:Po citoj ato që tha raid po mallkoj..
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Obobo..
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Obobo..
Citim:Po citoj ato që tha Eria S'e kishnjam me enet jo.. Meqe s'ra llafi, levizen vendit te uruarat?
Citim:Po citoj ato që tha Eria
Regjistruar: 15/02/2012 Vendbanimi: Skandinavia Mesazhe: 523
pune per mua se ca bej...mos me pyesni me!
__________________ Dashurohem ndersa tjetra lendohet dhe vuan.
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo S'e kishnjam me enet jo.. Meqe s'ra llafi, levizen vendit te uruarat? As une se kisha me enet, me ty. Levizen qe c'ke me te, ti e di une o i bej te binden ose ju bindem vete.
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo S'e kishnjam me enet jo.. Meqe s'ra llafi, levizen vendit te uruarat?
hic tybe hajt vec muhabet me njerz