Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 96 97 98 99 100 101 102 103 104 [105] 106 107 108 109 110 111 112 113 114 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Ne kete qetesi te shurdher
fjala ime heshti nga frika
Une smunda te beja asgje
prandaj i bindur nga ty ika
Ika te mbeshtillem nga dilemat
qe jeten time kan pushuat pa cak
te desha ,te dua se di vertet
por veten vendosa ta dua nga pak.
Eshte bukur te duash te panjohuren
i kam thene vetes nga hera
por hershem gjithsesi kam zbuluar
se dashuria eshte mashtruese si era
Ka caste qe te perkedhel
me fllade te lehte pranveror
por befas te zverdh si vjeshta
dhe si gjethe e thare te perdor.
Por akoma e dua te panjohuren
akoma dashurine tek une e ndiej
se nese dielli te une perendon
serish do te lindin te tjere diej.
E nese ti nuk do te jesh dielli im
se perendove pa e ditur as ti
atehere urdhero ,vanitu ne te tjere muzgje
rrugen besoj se e di.

Bravo diabolic!Kete poezi e ke qare!Muza jote ka folur bukur e me kompetence..Vargjet jane te ndertuara me rregullsi e rime .Mjaft bukur!Pergezimet e mia te sinqeta!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Korrik 2008 21:17
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Kam aq shume kohe qe po te pres
sa midis nje cigare dhe tjetres u plaka
tashme shpirtin tim se ushqen dashuria
edhe asaj nga pritja ju shua flaka.
Ti here pas here e thyen heshtjen
dhe une i dashuruar pas teje kthehem serish
dhe une perbetohem me mijra fjale
te dua, te dua bota ta dije ,ti ta dish.
Por une jam i marre ,flas me muret
te pakten muret nje funksion e kane
ty edhe nese te bejn engjell
vendin ne parajs se mban.
Cfar te te them mè mikja ime
une keq te te dua ,keq te te urrej
tashme sdi as une si te sillem
tashme sdi as une cfar te ndjej.
Cfar te te them mè mikja ime
ti je e cuditshme vertet
une di se cfar do te me thuash
ste kam faj une qe ti po pret.
Eh djalli ta marre
dua qe ndjenja e terbuar te te kafshoj
dhe nga kjo letargji apatike
shpirtin tend ta zgjoj.
Pastaj te me presesh edhe ti
do te jesh ti ajo qe me kerkon
por e vetmja frike imja
eshte se do te jete teper vone.
Por ndoshta enderoj e di
jan endrra te nje te dashuruari plak
qe gjithmon genjen veten
duke peshperitur "po e pres edhe pak"

ps: nje falenderim per te nderuarin IQVLORA dhe per miken time te vjeter Buzeqeshjen...

Mesazh i vjetër 11 Korrik 2008 04:28
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Thumbs up

Wow!!!!

Ad,kisha kohe pa kaluar ne kete teme... - keto dy poezite e fundit jane thjesht te mrekullueshme.Jam e bindur qe duhet dhe nje fare gjendje shpirterore per ti "lexuar".Komplimente.

Mesazh i vjetër 11 Korrik 2008 16:48
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Nje histori e perjetuar personalisht

Nje kusheriri im ketu ne Londer u njoh me nje vajze dhe si i aferm i tij m'u lut qe te shkoja bashke me te e t'i kerkoja dorene vajzes per kushon.Takimi u la ne shtepine e nje te njohurit tone te perbashket me origjine nga Vlora.Ai eshte plak mbi te 65-t e jeton bashke me basjkshorten e tij ketu.Me shtepi kane banuar o ne Shijak ose ne Sukth.Shkuam qe thate ju dhe cdo gje eci mbare.Prindrit e pelquen djalin dhe vajza po e po.Por prindrit e vajzes qe ishin nga nje fshat i humbur i Beratit,i padegjuar ndonjehere,kishin marre me vete edhe nje kusheririn e tyre rreth te 30-ve.Prindrit e vajzes kerkuan te bisedonin me djalin ne privat dhe keshtu u be,por me vone shkoi edhe kushua i tij i cili prishi pune.Vajza ishte studente ne vitin e dyte per ekonomi.Kur u kthyen atu ku rrinim ne ,une pyeta vajzen cfare vendoset?Ajo tha se une e dua dhe pranoj te fejohem me te,por pres qe fjalen e fundit ta thote babi.Kushua me vuri ne dijeni per biseden me mistrecin kusheri te ''krushkut''.I jati na tha se do t'ju kthejme pergjigje,gje qe do te thoshte jo. Plaka e shtepise e merzitur tha:''Shale ka gjithe andej,prandaj ti djale mos u merzit se do gjesh me te mira''. Dhe verte ashtu ndodhi.Kushua im u merzit qe humbi nje dashuri,por ai ka gjetur nje alamet thelleze shume me te mire se ajo e Beratit.Nuk humbet Stambolli per gjelpera do te thoshte nana, po ta dinte qe je merziturdiabolic .
Miku jot te kshillon te shikosh perpara,sepse nuk eshte permbysur dynjaja!
Te uroj fat ne dashuri e sa me shume pare!
Me poezit e fundit te shkrojtura me ndjenje na ke kenaqur.Bravo!

Mesazh i vjetër 11 Korrik 2008 19:12
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

I nderuar IQvlora te kam edhe nga nje qytet me ate te babait (eshte nga babica po nejse )dhe gati gati ne nje moshe me tè ,vecse im ate duhet te kete nja 4-5 keshtu qe ta degjoj fjalen me kenaqsi.Nuk eshte se une pa patur kete vajze them ja rash e vdiqa , jeta eshte e mbushur me surpriza plot dhe e di qe do te dashurohem serish dhe do ta gjej veten serish prand ndonje vajze tjeter.Nuk eshte hera e pare qe ndahem keshtu qe jam mesuar dhe metabolizmi im e pertyp me kollaj deluzionin. Por meqense shkruaj dhe shpresoj qe kete vit te botoj nga nje liber me poezi kerkoj te gjej nje muze per te cilen te shkruaj.Jeta ime eshte e mbushur me buzeqeshje megjithse ndonjehere na kap melankolia .Eshte ky virtualitet dhe kjo teme qe e ben te shkruaj gjera qe cic thote nje mikja ime te trishtojne.E kam hapur une kete teme para tre vjetesh dhe e kam quajtur ditet e mia pa ty keshtu qe duhet flas per ditet e mia pa dike.Nejse nejse gjithsesi faleminderit per komplimentat.Respektet e mia.

Ps : Bris ti me njeh mire , e di edhe sesi shkruaj keshtu qe kur me ben komplimentet ti me behet qejfi.Kiss (po te puth pas shume kohesh :p )

Mesazh i vjetër 11 Korrik 2008 23:45
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Diabolic e di qe s'eshte program me kerkesa por mund ti thuash frymezimit tend te shkruaje dicka per "ate gjinine femerore" me kater rreshta e pa permendur fjalen "te dua" ?

s'po them tak fak por po munde

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2008 02:09
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

I dashur diabolic
Babai jot eshte lindur e rritur ne Vlore apo jo.Edhe ju duhet ta ndieni veten qe jeni djale i Vlores.Mos je gje nga fshati mamit diabolic?E di qe je rritur ne Elbasan por kur te te pyesin thua qe jam djali i filanit,jo i filanes. Ne Babice kam shume shok e miq cam.Djalin e nje mikut tim e kam ketu;eshte shok me djalin tim te madh.Kur shkojme ne Vlore djali merr ndonje pako te tij per prindrit ,sepse ai vet nuk ka dokumenta qendrimi per te levizur.Ne shtepine time ai vjen si ne shtepine e tij.Besoj e kupton se cdua te them.Camet si ne Babice dhe ne Vlore i kane bere vend vetes me punen e tyre.
Sigurisht me gezon fakti qe ju jeni nje djale qe dini se si t'i perballoni dallget e jetes.Shkrimi i poezive te bukura,tregon se je nje djale me shpirt te bukur e te pasur.Kur ta botosh me thuaj se patjeter do te bleje nje kopje ta kem ne biblioteken time.Poetet ne pergjithesi i dua,sepse ata ma bejne zemren dhe shpirtin si beharet e Shqiperise.Te uroj suksese!

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2008 16:10
diabolic
bastard_inside

.Zoti e kish ruajtur me xhelozi ate emer
pasi krijoi qenien perfekte ,e quajti femer...

Mesazh i vjetër 13 Korrik 2008 19:40
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Thumbs up

Nuk ka nevopj te te them se sa bukur shkruan. Kjo teme do vdiste pa frymen tende. Te lexoj gjithnje me shume kenaqesi.

Mesazh i vjetër 13 Korrik 2008 20:17
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Midis nje cigare dhe tjetres djeg kohen me te cilen jetoj momentet e trishtimit tim melankolik.Gjithmon kam thene se nuk jam dipendent i nikotines ashtu si them gjithmon qe nuk jam dipendent i dashurise.Me pelqen ta genjej veten ashtu si kam genjyer kohen sepse me duket sikur genjeshtrat me sherojn plaget .Por gabohem...
Ndonjehere me lodhen edhe fjalet te cilat nuk duan me te konsumohem neper retorika dashurish te cilat se dine nga e kane fillimin dhe fundin.Filloj dhe shkruaj te njejten poezi veteflijuese qe ka lindur kur lindi ndjenja dhe perpiqem te bej indiferentin pastaj me vjen keq dhe e perqafoj poezine time dhe e shtrengoj fort pas gjoksit.
Kerkoj ndonjehere te me pushtoj amnezia dhe te rifilloj te kerkoj neper rruget e fatit tim dashurine e harruar .Koken kthej pas dhe shoh pas vetes kush isha ,buzeqesh ironikisht me piter panin qe kam lene pas kraheve dhe vazhdoj rrugen time i qete.Po kerkoj nje pasqyre e cila te shembellej shpirtin tim sepse me fytyren time tashme jam lodhur ,me eshte bere monotone.Duke kerkuar brenda vetes gjej surpriza here here te kendshme dhe here here percmuese.Nuk eshte e lehte ti besh gjyqin vetes sepse nuk je asnjehere objektiv por e di qe brenda meje ka nevoj per nje katarsis i cili shpirtin dhe ndergjegjen ti pastroj si nga engjejt edhe nga djajte.Kam nevoj te kthehem serish femije dhe ndjenjat ti njoh perseri nga e para.
Nuk eshte se jam i zhgenjyer nga jeta ime , perkundrazi .Dua thjesht qe te kem aftesine per te dashuruar si nje i pafajshem , pa djallezine e viteve , pa eksperiencen e shenjave mbi trup,mbi shpirt.Eshte bukur te duash dike , sido qe te jete, sido qe te shkoj. Nuk do i uroja kurre vetes te isha apatik megjithse ndonjehere lodhem nga pesha e ndjenjes dhe apatine e kerkoj si marinaret yllin polar.Dua te kem aftesine te dua ne perjetesi ,edhe atehere kur do te jem thjesht nje shpirt pa trup qe endet pa nje destinacion.Dua qe shpirti im te bredhi pa destinacion duke kerkuar perfektesine qe i ka munguar kur ishte ne jete.E di qe jeta ime do te jete plot me surpriza dhe une do te arrij te dua ashtu sic nuk kam arritur kurre .Ajo qe une kerkoj eshte perjetesia ne ndjenje ,pejetesia ne ndjenja pavarsisht nga gjithcka ,pa rendesi se kush eshte njeriu apo shpirti qe duam.Here pas here flas me veten dhe me duket vetja si i cmendur pastaj kuptoj se pak cmenduri duhet te jetoj brenda nesh per te mbajtur gjalle gjithcka .Duhet te jesh i cmendur te duash dike ne perjetesi i them vetes gjithmon ,pastaj une qe me monotonin e nje ndjenje nuk jam mesuar kurre.Por cdo gje dua tja le kohes te ciles nuk ja kam besen por nuk mund te bej dot ndryshe.Sorollatem neper dhome duke lozur me spialet e tymit qe cigarja ime le pas si kujtim i perkohshem dhe neper buze kam akoma shijen e hidhur te se njejtes poezi qe me ndjek nga pas . Me mire po shkoj te mashtroj kohen duke folur me miqte ,duke u grindur me veten ,duke ngjitur copezat e poezise se grisur per inate te saj.

Ps : Kat ndonjehere vij ne anen tjeter te henes dhe atje gjej vetem ditet e mia me ty

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2008 02:50
Ora tani: 17:39 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 96 97 98 99 100 101 102 103 104 [105] 106 107 108 109 110 111 112 113 114 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar