Citim:Po citoj ato që tha AndreaPirelli S'un e mor vesh une .......... ene s'ju pelqen robve forumi .... ene vazhdojne te futen ............... hemmmm .................
turll tani skam kohe se do me pushojne nga puna me duket po ne darke do hyj e me trego icik te rejat e skuadres tone e degjove intervisten e kapitenit ti ...mendimin tend...ah harrova t'kom shpirt
hhahah e cti besh kur te duhen nuk jane ...ja mua me duhej Faja keto momente te me jepte nje mendim sesi tja bej me keto 32 kelyshet qe po me cmendin ...ika shoqe te fala shpirtit nga ana ime
jepu per tu ngrene qe te rrine urte e te bejne nani ... ciao klm Bionde
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Rri dhe mendoj kaq rendesi kam per disa sa te ma marin neper goje muhabetin
Personally .......... I don't give a shit about you ................ .
Po duke qene se s'te kam futur akoma ne ignore ........ (se pertoj) ...... nuk kam si te mos ve ne dukje ........ nivelin tend ...... e ndjej detyre profesionale ......... .
C'behet ......... mu nxi jeta ......... kam mbi tre muaj qe nuk marr dot fryme .......... jo se jam shume i zene me pune ........ po kam rob qe trainoj me vete ....... dhe nuk po shoh driten ne fund te tunelit ........ kur do jem prape i lire ...... . Kujtoja se deadline do ishte 1 prilli ..... fillimi i vitit te ri .... por jo ....... ndoshta edhe nje muaj tjeter .................... . Mu shpif .... Nuk durohet tjetri/a prapa kurrizit .... gjithe diten ..... Apo kur jane nga ata qe hane "topi morti " (cit) mengjes dreke darke ........ qe t'a shpifin me eren e gojes ........ .
turll tani skam kohe se do me pushojne nga puna me duket po ne darke do hyj e me trego icik te rejat e skuadres tone e degjove intervisten e kapitenit ti ...mendimin tend...ah harrova t'kom shpirt
Sot kishte nje lajm ne gazete ........ (por qe e kam pat ditur qe ne janar .... nga burime te brendshme) .... qe Andrea ka patur ferkime me Johnyn ...... Kerkon garanzi perndryshe do e lere fare ..... . Sepse ne fund te fundit ..... eshte ai qe ben figura di merda .... me keto qe po ndodhin ..... . Te shohim si do shkojne punet ...... Ka kerkuar nje plan 3 vjecar investimi ..... Nuk ka pergjigje akoma ne se do i japin leke apo jo....... .
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil He dhe ti mos u bej i keq ... une ket pune kam perdite e nuk ankohem
Te keshilloj tju blesh dhurate cumakiza per eren e gojes hahaha
Nuk ka cumakiz qe ia heq ........ vjen nga brendesi e stomakut ........ ...... .
Pastaj ... e ke parasysh te kalosh nga nje extrem ne tjetrin .... nga liria e plote ...... ne skllaveri ..... duke anashkaluar feudalizmin .........
beju lavazh gastrit si dhe lavazh trurit dhe je ne rregull
Kam disa kohe qe nuk e vras mendjen per punen nuk e shqetesoj veten me thjesht perpiqem te bej punen qe me kane caktuar dhe mbas orarit te saj flaka si ka rene
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil beju lavazh gastrit si dhe lavazh trurit dhe je ne rregull
Duke qene se keta te rinjte nuk e kane idene se cfare behet ............ te ngjiten si morr nga mbrapa ...... kudo qe te vesh ... pas teje ...... Dhe une .... cohem nga tavolina ...... pa thene asgje ...... shkoj ne korridor ........ dhe hap deren e banjes .......... poplli pas meje ...... oppsssss .....