Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 97 98 99 100 101 102 103 104 105 [106] 107 108 109 110 111 112 113 114 115 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
.Zoti e kish ruajtur me xhelozi ate emer
pasi krijoi qenien perfekte ,e quajti femer...

Por, i dhuroi si mbrotje Mashkullin. Ai duhej jo vetem ta mbronte, por dhe ta nderonte;

dashuronte, embelsonte dhe vleresonte...Mirepo, mashkulli pasi arriste kenaqesine e tij

sexuale, harronte premtimet qe i kishte bere Zotit (krijuesit te TIJ) dhe peshtynte ne anen

tjeter te  Femres...e keshtu, BOTA u PRISH.

ENYA, june 13/ 2008

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2008 03:12
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
smeagol
sa pak qe me njifni

Regjistruar: 05/02/2007
Vendbanimi: diku..jashte..pa ty
Mesazhe: 235

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Por, i dhuroi si mbrotje Mashkullin. Ai duhej jo vetem ta mbronte, por dhe ta nderonte;

dashuronte, embelsonte dhe vleresonte...Mirepo, mashkulli pasi arriste kenaqesine e tij

sexuale, harronte premtimet qe i kishte bere Zotit (krijuesit te TIJ) dhe peshtynte ne anen

ENYA, june 13/ 2008

hej me fal ppo per ca ana tjerer e ke fjalen ti......po mendojme te njejten gje?hahahahaha

"Come la sua immagine mi perseguita! Che io vegli o sogni, mi riempie tutta l'anima. Qui, se chiudo gli occhi, qui, sulla mia fronte, dove si racchiude tutta la potenza visiva, stanno i suoi occhi neri"
GOETHE

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2008 03:14
smeagol nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të smeagol Kliko këtu për të kontaktuar me smeagol (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: smeagol Shto smeagol në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto smeagol në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

ENYA, june 13/ 2008

Ti me thua qe une te mohova
ti me thua qe bota u prish
ti me thua qe nuk te nderova
kjo nuk eshte e vertet ta dish.
Ka meshkuj qe si djalli jane bere
ashtu si edhe femra qe shpirt nuk kan
por djaj nuk jemi te tere
bota jo vetem meshkuj te tille mban.
Romeos cdo ti themi
kur te varri ti rrime si qiparis
ne meshkujt te gjithe djaj jemi
ne meshkujt i druhemi dashurise ?
Jo gabohesh mikja ime
ne femren te shenjte e kemi
sado djaj te mbushur me gabime
bij te femrave jemi.
Prandaj te duash mos ki frike
se nje mashkull do te doje dyfish
ate smund ta kesh kurre armik
diku i fshehur ty po te pret ta dish.

ps:Enya te kam shpirt , ti e di...

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2008 03:47
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

je nje djale shpirt flori!

Beautiful diabolic.Si kurdohere mbetesh nje djalosh simpatik.Vjershat e tua na i heqin pak merzitjen.Ne pergjithesi shoqeria eshte indiferente karshi poetve,por ky eshte nje gabim i madh.Ata kurre nuk duhen lene vetem.Poezite e tyre duhen lexuar.Ato na japin kenaqsi e shprese per ta pare te ardhmen me shprese.Ata nuk kane nevoje nga ana materiale,por me shume t'i kujtosh e t'ju thuash nje fjale te mire . Shume pak eshte me te vertete,por per ata do te thote shume.
Pena t'u befte flori mor djale!
Respekte

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2008 21:16
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
pipi
hic

Regjistruar: 09/02/2004
Vendbanimi: _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Mesazhe: 499

Talking

diabolic sinqerisht je njish.
isha me nje shoqen time dhe po lexonim postimet e tua.kemi mbi 3 ore me kete pune.po na le pa fjale,kisha kohe pa lexuar postimet e tua meqe sjam futur me shpesh ne forum,por e shoh qe kam humbur shume.

p.s:shoqja ime ka rene brenda me ty.hhahahaah

nje puthje per ty.kalofsh sa me kendshem

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2008 21:39
pipi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pipi Kliko këtu për të kontaktuar me pipi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të pipi't! Kërko mesazhe të tjera nga: pipi Shto pipi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pipi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Re: je nje djale shpirt flori!

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Beautiful diabolic.Si kurdohere mbetesh nje djalosh simpatik.Vjershat e tua na i heqin pak merzitjen.Ne pergjithesi shoqeria eshte indiferente karshi poetve,por ky eshte nje gabim i madh.Ata kurre nuk duhen lene vetem.Poezite e tyre duhen lexuar.Ato na japin kenaqsi e shprese per ta pare te ardhmen me shprese.Ata nuk kane nevoje nga ana materiale,por me shume t'i kujtosh e t'ju thuash nje fjale te mire . Shume pak eshte me te vertete,por per ata do te thote shume.
Pena t'u befte flori mor djale!
Respekte

Faleminderit IQVLORA faleminderit vertet.
Respektet e mia te pakushtezuara .
Gjithe te mirat.

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2008 01:25
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Citim:
Po citoj ato që tha pipi
diabolic sinqerisht je njish.
isha me nje shoqen time dhe po lexonim postimet e tua.kemi mbi 3 ore me kete pune.po na le pa fjale,kisha kohe pa lexuar postimet e tua meqe sjam futur me shpesh ne forum,por e shoh qe kam humbur shume.

p.s:shoqja ime ka rene brenda me ty.hhahahaah

nje puthje per ty.kalofsh sa me kendshem

Hej hej kush qenka rikthyer pas dy vjetesh munges.
Me behet qejfi qe qenke kthyer duke shkruar pikerisht ketu.
Faleminderit per komplimentat dhe je e mirepritur te shkruash sa here te duash.Kjo teme ka vend per shpirtin e gjithkujt sidomos per shpirtrat e humbur

Ps: Thuaj shoqes qe single jam po deshi :p

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2008 01:28
pipi
hic

Regjistruar: 09/02/2004
Vendbanimi: _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Mesazhe: 499

gati e ke shoqen time hahahha.

sa per temen kur te zhytem ne boten time do filloj te shkruaj ketu,se per momentin kam nje frymezim bosh.skam fare imagjinat.ndoshta edhe vapa ben efektin e vet.
por te premtoj qe do shkruaj se shpejti.me fal qe po te shtoj postimet me kto mini budalliqet e mia,gjithsesi me fal
kalofsh mire

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2008 16:22
pipi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pipi Kliko këtu për të kontaktuar me pipi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të pipi't! Kërko mesazhe të tjera nga: pipi Shto pipi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pipi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sara_Uk
Anetar i ri

Regjistruar: 13/01/2008
Vendbanimi: Londer_Uk
Mesazhe: 8

NE DITET E MIA PA TY TE PERSHENDES ME KETE ARKIVE!
Sot ishte nje rruge e gjata aq shpejt me kaloj koha duke menduar per ty,ndihem e leht sikur nje pendel.
Te dergoj 1000 puthje me shpres se do te shoh sa ma frik se malli i madhe me ka kapluuu dhe Sonte gjithçka e bukur ishte.
Mesnate...ne kete nate te heshtur, me kaplojne endrrat e pafund. Brenda ne shpirt ndiej diellin qe eshte futur,i ndiej valet e detit tek vallezojne brenda meje, e ndiej eren perkedhelese duke rendur mbas tij. Pse nuk jam rahat?!.Ah sa e ndiej mungesen tende kete nate edhe pse sot te njoha me duket sikur te kam njohur gjate kohe me pare.Nuk mundem ti harroj per asnje cast syte e bukur,ata sy qe me skllaveruan.Te dergoj 1000 puthje me shpres se do te shoh sa ma frik se malli i madhe me ka kaplu ndersa duke imagjinuar se do jem me shpejt afer teje jo vetem, afer kompujterit.Ne kete moment te shof me imagjinaten time,qe te zbukuron edhe me shume te ben pellumb por pa ty afer dal nga imagjinata dhe rri e vetmuar duke pasur mendjen te ti.Pse nuk te kam afer dhe te mos ndjej kurre mungesen tende.Pse valle gjithnje duhet te jemi keshtu te ndar larg njeri tjetrit,deri kur keshtu..?
E di se kjo nuk do te ndodhe kurre por nuk mundem pa te, e di se nje dite ndoshta ti do vish dhe une ste shoh hiq por dije qe cdo her te kam pran meje edhe nuk mundem pa te then se gjithnje me ke munguar .Do te me mungosh edhe ne te ardhmen se fati ashtu na ka ndar,por se paku shpresoj qe nje dite te jemi se bashku atje ne boten e amshuar,atje ku nuk do te na tronditin termetet dhe fatin ton nuk do te na kaperdin te tjeret.
Atje ku e ndin eren e lulave, atje ku do te kemi buzeqeshjen pa fund, ku do te kam mundsi te kam ne perqafim ne duart e mi dhe te ndihemi se bashku te lumtur.
Atje ku brengat nuk egzistojn do te kam mundsi qe atje se paku te shijoj ate qfar nuk shijova ne ket bote te rrejshme.Atje do ti fal te gjitha qe nuk munda te ti fal ne kete bote,sepse vetem atje nuk do te na gjykoj faktori njeri i cili me egersin e tij u mundua qe te na shkatrroj qdo gje qe synonim ne.Oh zot me duket sikur te ishte reale, a thu vertet ne at bote do te perjetoj nje gje te tille.
I kisha falur te gjithat ne kete bote vetem te kam at afer meje, te ja dhurroj lumturin qe e meriton dhe Sepse atje jeta eshte e bukur dhe .... Upsss dola nga imagjinata.
qdo gje qe me takon mua,sepse ai verrtet ket e meritoi.
Ishte ai i vetmi qe arriti te hap zemren time,te hyj ne te,te mbyllet nga brenda duke mos len vend per askend tjeter aty .Bishat e quajtura njeri shumeher u perpoqen qe me dhune ta thejn at zemer por kot kurr nuk ia dolen qe ne te te mbjellin nje dashuri tjeter Perderisa ne vete kisha ket bindje kjo gje edhe ndodhi,e pash e pash kalimthi dhe mu duk se qdo gje qe me rrethonte ate moment rendoi mbi mua.Mu duk sikur dielli ndaloi te rrezonte,mu duke sikur zogjet ndaluan te kendojn, mu duk sikur te gjith e kuptuan dhembjen tone qe kishim ne zemrat tona.Nuk mundem dhe nuk kishim fuqi qe te flasim,te armatosur vetem me shiqime kaluam perballe njeri tjetrit dhe ja nisi me ra shiiiiiii, sikur loti mbi faqet tone dhe me duket qe edhe shpirti na qante ne ato momente.Nje shikim dhe Dashuria është e lumtur dhe jo stabile !
Por ajo nuk të len me e harrue,ajo të mundon më tepër se q’do gjë në botë,më tepër se q’do punë qoftë fizike apo mendore.Mendimet kurrë nuk jan të përqëndruara në një vendë,sikur era që e ndrron drejtimin ashtu ndrrohet edhe një mendim me tjetrin.Kjo është një gjë e munduar por e pa harruar.
Zemra e një të riu që dashuron gjithnjë është e paknaqur,ajo kurrë nuk ngopet me fjalë,shiqime dhe premtime,ajo kërkon diqka tjetër por prapë as me te nuk ngopet kurrë...!
Q’ka kërkon ajo ?
Kërkon puthje te personit qe do.
Ajo kërkon fjalën e vërrtet dhe të pa luejtur,kërkon fjalën që ndoshta e ka mbyllë në atë zemër qoft e mirë apo e ligë.
Ajo kërkon të vërrtetën,ajo kërkon të ardhmen por se si as ajo nuk mundë të japë ndonjë përfundim të dëshiruar.
Ajo e din dhe nuk mundë me e mberri formën ma të re.
Ashtu është edhe fati i dashurisë,disa nukë knaqen me të mbrrimet por nuk din se si me e mbrri tjetrën.
Të vjetrit nuk dojn me jetue në formën e vjetër por nuk din dhe nuk mundë me e mbrri formën ma të re..
E vetmja është ajo që më shun etjen e zemrës sime,por a mendon edhe ai ashtu ?
Në bazë të premtimeve,fjalëve,shiqimev,sjelljev mendoj se edhe ai kurrë nuk ka me më harrue.
Kur do të mbrrihet kjo ?,por nuk mundem pa te,kjo më qon aq largë në mendime sa që me netë të tëra nuk po mundë të ia arri qëllimit.
Koha po ec e ti rrin ne mendjen time, a thu kur vjen aj moment do te kam fuqi te realizoj qellimit dhe deshirat, Me ke hy aq thelle ne zemer qe me duket vetja e habitur, jam duke jetuar me nje tjeter bote ku jam atje veq me ty...
Ku ka ma mire se te kesh ne shtrengim at qe ta don zemra, te kesh aferrrr dhe te knaqesh muhabet...

Vallë a do të na lejojnë ... që në kët kohë të jemi të lumtur ?A do të na i kënaqin zemrat tona edhe në të ardhmen.
Nese vertet mendon edhe ne kete kohe mundesh te jesh i lumtur pra mos te shikojm askend perveq lumturis.
Po ndi mungesen tende pa mas dhe trupin nuk e kam te qet, pse te kam aq larg dhe malli po shtohet cdo dite ?
Unë të kam larg syve por larg zemrës sime kurrë jo.Ah kjo largësia të bën që ta duash një person më shumë.

Mesazh i vjetër 17 Korrik 2008 16:30
Sara_Uk nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sara_Uk Kliko këtu për të kontaktuar me Sara_Uk (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Sara_Uk't! Kërko mesazhe të tjera nga: Sara_Uk Shto Sara_Uk në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sara_Uk në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Une hesht...
Hesht edhe ndjenja...
Hesht edhe ti...
Askush te mos guxoj ta shembi perandorine e heshtjes.
Askush...
Me mire ta humbim njeri tjetrin ne mjergullen e harreses
sesa te klithim te kryqezuar ne agonine e shpreses.
Nuk kemi fryme te klithim as une , as ti , askush
nuk ka fuqi me ndjenja shpirtin ta zgjoj , zemren ta mbush.
Ik larg meje ,ashtu si rrugen more dikur
pa lene zhurmen e hapave ,pa lene shenja mbi lekure.
Une do jem perseri perandori i vetem i times zemer
ose ndoshta perendesh do te jete tjeter femer

Mesazh i vjetër 17 Korrik 2008 22:12
Ora tani: 08:57 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 97 98 99 100 101 102 103 104 105 [106] 107 108 109 110 111 112 113 114 115 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar