Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cfare po beni tani,tani...?
Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 97 98 99 100 101 102 103 104 105 [106] 107 108 109 110 111 112 113 114 115 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Po ha copen e dyte te Tiramisuse ....................

te bafte mire .....po si hake vetem aman mendo ick per ne te tjeret..... po ngrihem te bej darken se do te haje familja

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Mars 2009 23:17
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

ca do besh ti biondia, me jep nje mendim....se s'paskam fantazi fare sonte

Mesazh i vjetër 09 Mars 2009 23:19
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
ca do besh ti biondia, me jep nje mendim....se s'paskam fantazi fare sonte

ke une njeri peshk me sallat e tjetri mish me patatine frite (cuni )....une doja minester (dieta gjasme) ne kshu per mos ja prish qefin asnjerit.............. Pizza e te rrine urte .hahaha lela them nje sallat e karpacio do ishte ideale

Mesazh i vjetër 09 Mars 2009 23:24
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

O zot 3 veta, 3 gjera te ndryshme, sa inat kam keshtu.

Jo ke une te pakten 1 menu behet. O questa ministra o buttati dalla finestra

Po bej penne me arrabbiata me mire, me ka shkuar mendja per piccantos

Mendimi i castit.....: Te sajosh darken qe burrat mos te qahen per grate e shtepise

Mesazh i vjetër 09 Mars 2009 23:29
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Citim:

O questa ministra o buttati dalla finestra

lol, pak a shume kete sjellje kam dhe une, po nuk i pelqeu njeriu kjo qe kam gatuar une (me gjithe dashuri e mund) le te ngrihet te gatuaj vete. Dhe e mbyll fjaliminin me nje "njerez mosmirnjohes" Kam kohe pa u bere "e keqe" ne fakt mesa duket ka funksionuar kjo strategji. :p

Mesazh i vjetër 09 Mars 2009 23:43
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:

Jo ke une te pakten 1 menu behet. O questa ministra o buttati dalla finestra

Po bej penne me arrabbiata me mire, me ka shkuar mendja per piccantos

Mendimi i castit.....: Te sajosh darken qe burrat mos te qahen per grate e shtepise

hahaha lela ti mire e ke moj goce po burrit ja ndreq samarin mire une "non ti piace" ...non party alla sera"....po cunit atij cti bej .....
sa guzhiniere te mira i kemi vajzat shqiptare

Mesazh i vjetër 10 Mars 2009 00:08
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Ku shkoi ajo broshura e pizza-taxi...!?
Ma sill icik... une po marr nje vegjetariane... ti Lela... nje alla diavola? Ju goca ... cupka? Biondja?

Per te pire ca do merrni cola? Apo ... Lela e ke bezdi te shkosh poshte deri te Petriti te marresh ndonje gje per te pire se na bie me lire dhe bashke me pizzat marrim ndonje akullore ne vend te pijes... si thoni?!

Ok pra nje Korca mua... dhe... pyeti gocat ca do marrin...

Mesazh i vjetër 10 Mars 2009 00:19
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

ajo birra Korca sa me shijon demek, me e mire prishej fare.

para dy javesh me vajti mendja per ato krosanet molto te mbushur me coko qe hanim ne Shqiperi dhe i dergova kusheririt nje mesazh kercenues "me dergo me poste nja dy a tre molto se do deshtoj e pa nxene" me duket se tani do i them te njejten gje per birren Korca :p

Mesazh i vjetër 10 Mars 2009 00:37
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Per Molto s'te ndihmoj dot... jo per gje po jane te importuara prej greqise o tu mbyllte e mendjes... degjon o?

Ndersa po te duac ndonje gote birre, hajt mire se te na vish, te ve per te pjekur e nja dy kerrnacka une, marrim kitaren e fillojme kendojme! Mire o?

Mesazh i vjetër 10 Mars 2009 00:50
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

do ishte mire qe ai moderatori i futbollit mos pinte kaq shume po te me hapte nje teme per neser qe eshte champions

Mesazh i vjetër 10 Mars 2009 00:56
Ora tani: 08:17 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 97 98 99 100 101 102 103 104 105 [106] 107 108 109 110 111 112 113 114 115 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cfare po beni tani,tani...?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar