Regjistruar: 11/12/2005 Vendbanimi: orders of magnitude Mesazhe: 2692
Jo me, se s'di gjo enxhi, ajo shume shume e praktikon. Ti vrite mendjen ..
__________________ Walking the drunkard's walk...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Po mendje o mendje
__________________ .
si i thone inbox-it shqip? gjeagjeza e rradhes
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Ketu bie era tradheti!
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
bahhhh... mehazallahhhh
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil bahhhh... mehazallahhhh Trego te verteten Einxh! Sa e pagove?!
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil bahhhh... mehazallahhhh
noooo corruption ...se na fike deren na hoqe nga puna
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil noooo corruption ...se na fike deren na hoqe nga puna E mi mire se me ze te ulet po flasim...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil noooo corruption ...se na fike deren na hoqe nga puna
hiqe kameren te ta them HD shpirti ika une se kam ca pune klm e mos me puthni se sme ngelet hatri
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil hiqe kameren te ta them HD shpirti ika une se kam ca pune klm e mos me puthni se sme ngelet hatri Baj baj Einxhi. Puthjet po i le per kur te kthehesh
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil hiqe kameren te ta them HD shpirti ika une se kam ca pune klm e mos me puthni se sme ngelet hatri