Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > flash Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 3.50.
Gjithsej 113 faqe: « E parë ... « 99 100 101 102 103 104 105 106 107 [108] 109 110 111 112 113 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Re: ----------------------prej listes se gjerave qe shkundin token nene kembet e tua.....

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Dashuria eshte shkaterrim.
I dashur ,kam rene ne dashuri me Dashurine, dhe jam shkaterruar , dhe prej saj kam gjetur lirine.

shum po mpelqen ky mendim ..... ( vecse do e modifikoja pak )

" e dashur ... kam rene ne dashuri me DASHURINE .... dhe jam shkaterruar ( pse e barazoja me ty ) ........... por kur pashe se ti nuk kishe farrrrre lidhje me te - gjeta lirine "

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 14 Mars 2013 03:18
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

huh? ---- hahaha,ok, modifikoje si te te vije.

Mos je ndare me ndonje se fundi dhe ke gjet lirine?

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetr 14 Mars 2013 07:12
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petter
kazmolog

Regjistruar: 20/07/2009
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 2058

I have a dream....

...its very very naughty

Mesazh i vjetr 15 Mars 2013 19:51
Petter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petter Kliko këtu për të kontaktuar me Petter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Petter Shto Petter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

pick another page to write it on-not here, if you can. if not, it WILL be ignored.

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetr 16 Mars 2013 20:13
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petter
kazmolog

Regjistruar: 20/07/2009
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 2058

Lorie dont be a comunist! That was my flash, whats wrong with it? It might be ur theme, but as I understand its open to the public.

P.s my flash...

I got up 2day and after I got my dukindonats coffe I realized life means so much. G bless you new york

Mesazh i vjetr 18 Mars 2013 19:30
Petter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petter Kliko këtu për të kontaktuar me Petter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Petter Shto Petter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

flash

Shume gjera po ndryshojne e megjithate, asgje e re nga ky front. Cdo gje eshte pa kuptim nen driten e diellit, cdo gje eshte pa kuptim, kenaqesia eshte pa kuptim, puna eshte pa kuptim, mencuria dhe budallalleku gjithashtu, te gjitha do vdesin ne fund. C'mbetet atehere?

Mesazh i vjetr 26 Mars 2013 19:00
lorie
you fascinate me...

Pa-kuptimshmeria

tingellon shume pesimiste. Tingellon si nje shterim shpresash,si nje doreheqje prej gjithckaje, thjesht bosh. C'tjeter te presesh? C'gje tjeter te provosh? Dhe pas proves te thuash: E kam provuar dhe kete, s'me terheq shume. S'me habit me, s'me jep me flutura ne stomak, s'me frymezon fare.

Pa-kuptimshmeria te con te mendosh ne pertej, te con ne nje udhetim shpirteror. Eshte vetem atehere qe shikoj se te provuarit e gjerave te reja eshte nje aventure qe s'ka fund. Eksitimi i rradhes, eshte qe te mund te kem serisht ate ndjenjen e pare, ndjenjen e femijes se habitur, per te mbajtur keshtu gjalle, sensin e cudise, sensin e magjise si Liza ne boten e cudirave.

Por habitja eshte edhe e thjeshte.... do vetem nje zemer te ndjeshme drejt gjerave qe une dhe shume te tjere i marrin si te qena: drita e diellit, luledelet, kartolina qe me beri nipi dje, plotesime lutjesh, nje dore e ngrohte, nje fjale e embel, nje shaka mes miqsh, nje kenge kenduar rrugeve te qytetit ne te ftohte.

Para disa javesh shkruajta se 'isha shume overwhelmed' prej gjerave qe Zoti po ben ne jeten time, sidomos plotesimi i nje lutjeje qe filloi kaq papritur, pranimi ne nje shkolle kaq prestigjoze qe nuk e prisja. Dhe prej kesaj zemra ime kthehet e bute,ashtu sic duhet te jete per te mbetur gjithmone e habitur, per te adhuruar dike qe jep dhurata kaq te plota, kaq te bukura, dhe ne nje kohe kaq perfekte.

Dhe kur kujtohem per detajet, cuditerisht me vjen te qaj se pse ndihem kaq me fat dhe pse duhet te jem une fatlumja, s'kam asgje te vecante prej te tjereve (pse une? pse zgjidhem une te me jepen dhurata kaq te bukura), dhe me vjen te therras me sa me nxejne mushkerite se ky Zoti qe njoh une, ky eshte dashuruesi me i madh i shpirtrave ( ndaj dhe poezia e Rumit me siper patjeter qe eshte shkruajtur per Te... ) Dhe me vjen te qaj se njerezit nuk e njohin ate per ate qe eshte dhe sa shume do te doja qe ta njihnin. Dhe me vjen te qaj qe gjerat jane vertet pa kuptim kur Ai nuk eshte prezent. Dhe me vjen te qaj se paska gjera te tilla te tipit: e mbrekullueshme, e bukur, enderr e kthyer realitet, gjera qe do mendoja se jane "too good to be true" , gjera te paarrira qe jane bere te arrira, gjerat qe formohen prej nje cilesie te shtrenjte, te florinjte dhe kamuflohen te thjeshtezuara qe ai qe kerkon, te gerrmoje, te zhbiroje.
Po qaj, dhe tani qe shkruaj realizoj qe " I still have not processed the overwhelming feelings. I am still Alice in Wonderland and I don't, I don't want to wake up, find the rabbit hole and come back to reality."

Mesazh i vjetr 29 Mars 2013 09:28
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

E meriton nje perqafim e nje pas ketij flash-i realistik e te ndjeshem, e te bute siç je ti.
Duhet te te uroj edhe per shkollen??

Mesazh i vjetr 29 Mars 2013 14:02
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Morfine
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 08/03/2010
Vendbanimi: ...
Mesazhe: 459

!

Modifikuar nga Morfine datë 06/04/2013 ora 15:42

Mesazh i vjetr 06 Prill 2013 15:28
Morfine nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Morfine Kliko këtu për të kontaktuar me Morfine (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Morfine't! Kërko mesazhe të tjera nga: Morfine Shto Morfine në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Morfine në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Dilema

JA serisht ne udhekryqe….jeta eshte keshtu ,gjithmone ,gjithmone. Mendoj se kam arritur deri ne nje perfundim kur serisht del perpara meje nje pirun, 3 shtigje, 30 peme, shume lutje se ku duhet hedhur hapi. Nje hap me shume te hedh, ndihem te dale jashte elementit tim, realizoj qe nuk di asgje, dhe kuptoj se di shume, mbi kush jam dhe prej frikes se kush mund te behem.

Jeta ishte nje henez e imet, e embel dhe magjike dje. Ishte nje lule e brishte ,e bukur, me ngjyra te mendafshta qe te dehte prej mosditjes dhe prej femijerise. Dikur varnim kokat neper diej, thurnim kurora luledelesh dhe luanim duke kenduar “ne jemi dy shqiponja….cfare beni ju shqiponja…ne duam me te bukuren….e kush eshte me e bukura…”

Ndersa tani e bukura duhet te analizohet ne menyre subjektive ose objektive. Deshira per tu kthyer ne ditet femijerore shihet si nje pjese e id-it per rebelim. Ego-ja e shkrete ben albitrin, dhe dija bertet : Mos shkel aty, mos ec tek shtegu i pare.” Dhe une frikesohem prej imagjinates se tepert, duke iu ruajtur mos kthehet ne psikoze, dhe emocionet e thella dhe pasionante i monitoroj se mos kthehen ne episode bipolare. Dhe pastaj lodhem me gjithe keto terma dhe me nis nostalgjia femijerore.

Classes will dull your mind; destroy the potential for authentic creativity. John Nash from A beautiful Mind

Dikur, ishte bukur apo jo? Dikur…por perbranda si nje filiz i vogel, si nje fjolle tymi e holle nis te linde, nje bimez qe nxjerr koken te marr pak rreze dielli dhe pyes veten:” A s’mund ti kem te dyja? Te mbaj racionalen,me magjiken, imagjinaten me shkencoren, psikologjiken dhe shpirteroren ne nje xhep? A s’mund te mbijne disa njerez brenda meje?”

Mesazh i vjetr 31 Korrik 2013 22:29
Ora tani: 06:18 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 113 faqe: « E parë ... « 99 100 101 102 103 104 105 106 107 [108] 109 110 111 112 113 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > flash

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen