Regjistruar: 12/02/2006 Vendbanimi: Orange, CT Mesazhe: 4096
Sa mbarova dhe nje tjeter paper-project for the next week. Ora eshte 3:07 AM. Edhe gjume spaskam, hajt te lexoj naj gja te hajrit verdalle.
__________________ Time is money. ( by Benjamin Franklin)
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 29/04/2005 Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja Mesazhe: 2080
akoma ne krevat.......
__________________ <<<<<<<< VENTO DI PASSIONE MAI DOMATA>>>>>>>>>>>
Po shijoj nje espresso Kimbo. Ca arome vlla. Ka lezet nje kafe e tille.
akoma nuk jam cu nga krevati.... me kete kohe gri me shi nuk te behet te dalesh nga ky dreq krevati, eshte i rehatshem
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Po pres Rosin dhe puis nje takim zemrash me miket meqe kemi 1 fundjave pa u pare.. Paciiiiiiiimm popull!
__________________ .
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Po vras mendjen si ka mundesi qe me erdhi mesazhi njeres...kur une e kam bllokuar ardhjen e mesazheve... HMMMMMMMMM...e cuditshme
Regjistruar: 02/01/2005 Vendbanimi: Eternity... Mesazhe: 4813
Do ket qen person special :p
__________________ Jeta eshte nje semundje vdekjeprurese seksualisht e transmetueshme.
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 Do ket qen person special :p Se kisha per forumin Admin jo... ...e di ajo femiu keq...vete
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 Do ket qen person special :p
Po pi nji got tamel (qumesht) dhe po e shoqeroj me nje "Marble Pound Cake". ps: hahahahaha, Flori a e don nji got tamel? A te kujtohet?!
Citim:Po citoj ato që tha Enya [B] ps: hahahahaha, Flori a e don nji got tamel? A te kujtohet?! ahaha, kena pa pi tamel shum ato koh....kajhere u dejshim :p
Citim:Po citoj ato që tha Enya [B] ps: hahahahaha, Flori a e don nji got tamel? A te kujtohet?!