Regjistruar: 08/10/2005 Vendbanimi: My soul Mesazhe: 4073
Nje shaka per aktorin Luftar Pajen ... I shkreti thashe se do te pesonte ndonje krize... Kjo prank eshte e ndare ne 2 pjese ....
__________________ Fillimi i nje ngjarje, ku shpaloset ne kohe por lind jashte asaj, eshte njekohesisht perfundimi.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 20/07/2003 Vendbanimi: usa Mesazhe: 2047
Prank per alban Skenderaj...
__________________ .......tY Te kerKoJ nE shPreSeN tImE tE HumBuR dHe ne agImE nje DiTe Pa tY...Te pRes tE viSh tEk Une .......
Isha duke pare pallatin 176 dhe mendova te ndaja me ju nje pjese te komedise. Fantastike
Modifikuar nga ~Enigme~ datë 14/05/2007 ora 07:40
une po shikoja humor shkodran ... djali i bosit.....hahahahhahaha u shkriva
Regjistruar: 12/02/2007 Vendbanimi: Rrefime memece Mesazhe: 4388
vavavavavuvuvuvuvu KRUSHQI me Jovan bregunnnnnnnnnnnnnnnnnn Sa vdes per ket pjese S'KA KRAHASIM N BOTE
__________________ I had seven faces,Thought I knew which one to wear...
o loniiiiiiiiiiii...sa kam qesh kur e kam pare...me ne fund kuptoj nga na vjen batuta qe degjoj ne shoqeri
Regjistruar: 02/01/2005 Vendbanimi: Eternity... Mesazhe: 4813
Nje nder videot qe kam qesh ma shume ne jeten time. 100 kunder 1
__________________ Jeta eshte nje semundje vdekjeprurese seksualisht e transmetueshme.
ia fut kot....
Citim:Po citoj ato që tha elsaaa ia fut kot.... jo me kam vdek tu qesh, edhe me kyt tjetren...
Citim:Po citoj ato që tha elsaaa ia fut kot....
do kesh noj prejarrdhje nga kina se ska mundesi looool........u nou uat aj min