Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
klaustrofobia po me mundon ne keto momente
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Kujtimet qe kam me ty ...
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Keto pantallonat qe kam veshur..
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 29/12/2007 Vendbanimi: ...... Mesazhe: 5021
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Keto pantallonat qe kam veshur.. quit complainin and just do as I told you! if i'm not around, you keep them on!
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Keto pantallonat qe kam veshur..
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Kjo dhimbja e kokes,qe me ka zene qe me mengjes,me cmendi....
Regjistruar: 16/10/2006 Vendbanimi: ku tjeter vecse ne rruzullin tokesor Mesazhe: 272
spo kam 100 euro me shku me bo seks lol
__________________ jam krenar qe jam shqiptar
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kjo dhimbja e kokes,qe me ka zene qe me mengjes,me cmendi.... Ene mu ......... po ia futa me birre ............. kohe muti ketu ............. .
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kjo dhimbja e kokes,qe me ka zene qe me mengjes,me cmendi....
Regjistruar: 29/06/2005 Vendbanimi: . Mesazhe: 1903
Vapa
__________________ “The true servants of God the Most Gracious are those who walk on the earth in humility, and when the ignorant address them, reply with words of peace” -Quran
Regjistruar: 19/07/2010 Vendbanimi: somewhere in earth... Mesazhe: 3
asgje...
__________________ get rich or die trying...
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Kujtimet qe kam me ty ... me mundon idea qe ste harroj dot dhe pse vitet ikin ...
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Kujtimet qe kam me ty ...