Agata-1
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 19/02/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 69
|
Citim: Po citoj ato që tha lubi
Mbase eshte e vertete --e nuk e mohoj qe mund te kem nostalgji per 6vite me pare--e kush nuk do te kishte?????!!!!!!!!!..............
Por nuk mendoj qe jam kaq e ceket sa te ngaterroj rendesine e 6 viteve te jetes time personale e profesionale(qe deri diku kane qene shume te sukseshme)---me castet e mrekullueshme te ca viteve me pare qe kam kaluar ne kete forum.
Nuk dua te zgjatem me budallalleqe e me duket shume e ulet qe te bjere kaq poshte niveli i diskutimeve sa te devijoje plotesisht nga tema per gjera absurde personale,fyerje e gjera koti----
nuk e di per ju por mesa e shoh u hap nje teme (cilado qofte arsyeja) per forumit dhe rendesine e tij --dhe te vesh re jene keta :"forumistat e vjeter" qe me sa zell po i japin jete kesaj teme --e ndoshta per t'u rikthyer ne arsyet jo tanime qe e nisem rrugen tone ketu por per hapat qe filluam dale-ngadale te gjithe e per t'u munuar te ecim se bashku----mbase sic tha dhe miku im NS-6 edhe per te mesuar te shkruajme me 10 gishta...........
nuk dua te hap debate as me Fajtorin e as me njeri ketu---por a nuk e vini re te gjithe qe pavaresisht se ne te VJETERVE(tanime te gjithe ne mbi 1111000vjecare) nuk n'a behet te shruajme me dhe shumica jone lexon ne hije e nuk trajton me temea--jo se nuk kemi ide dhe u plakem kaq shume sa na u ndryshken mendimet-perkundrazi-por nuk eshte qe edhe kur hapen tema te rendesisheme ne cfaredolloj fushe perfundojne duke degraduar ne mesazhe te pafundme personale--fundin e te cilave mbase do marre dhe kjo teme sic kemi nisur---
A nuk na ben pershtypje aq sa hapim tema dhe kujtojme me nostalgji miqte e dikurshem qe jane fashitur--e jo nga plakja,ndryshumi i teknologjise apo ku di une--por nga shume arsye kur dhe moderatoret nuk hyjne me ne tema per te perfeksionuar debatin per ne te shumtene kohes merren me gjera te rendomta personale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nuk n'a ben te gjitheve pershtypje niveli i ulet i temave e debateve-ky forum qe ka qene ne nivele te larta intelektuale ka rene ne nivel thashethemesh e prapaskenash a thua se jemi ne shfaqje te shemtuara tip-big brother-??????????????????????????????????????????????
A nuk duhet menduar nga moderatoret qe faqet me tema jo serioze te kene nje vend te vecante--apo te pakten te fshihen menjehere te gjitha mesazhet qe nuk kane lidhje me temat pa u publikuar ende qe te mos na marrin me kohe e te na acarojne me kot nga nervat.......................
Persa n'a duhet te zgjedhim menyra te tjera kur e verteta eshte se shume prej nesh e kane gjetur veten ketu e here pas here serisht mundohen te thone serisht fjalen e tyre.............
une e ndjej veten me fat qe jam anetare e ketij forumi 6vjet me pare e mbase edhe 6 ame teper me pas ---e dua te falenderoj te gjithe ata vajza e djem qe i dhane jete.............
[/BLOCKQUOTE]
Un kam nje mal me idera shume te bukura, me te bukura se ato te parat Lubi, e shume me interensante... Por e di qe eshte e kote, te vij ti sjelle ketu, se nuk do flitet per to... por per nismetares e tyre... vertet fatkeqesi, e pastaj te bejne edhe per te semure, mendore.
Nejse, ka ardhur koha te kultivohemi ndryshe...
te uroj gjith te mirat.