Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une! Vlerësimi i Temës: 14 votime, mesatarja 4.86.
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Korcari
Anetar i ri

Regjistruar: 17/06/2003
Vendbanimi: Americe
Mesazhe: 1

Thumbs up

Njohurite

Ne kete te jete ne kemi shume gjera qe dashuriome po ca na thuajne zemeren dhe ca jane te mira. Po ne sa here duhet te shikojme te miret dhe te perpiqemi te haronjme te ligat.
Cdo njeri ka probleme ne kete bote ne menura me e mire qe problemet tonat te zhduken eshte qe ne te punonjme rende qe te ndikojme ne krahun e mire. Ne kete bote ka shume duer qe ne nuk i dime po te duam ti njohim keto ne duhet te lexojme, shikojme per boten qe na rethon. Dhe te dime ku jetojme.

Shume bukur fole. Se dhe une pranoj qe ne kete bote ka shume duer qe nuk i dime po duhet te studionjme boten qe na rethon. Ja ka shume dushurira qe jane te mire dhe ca na thuenjn zemren po ne duhet te shikojme sa here ne krahun e mire.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2003 06:03
Korcari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Korcari Kliko këtu për të kontaktuar me Korcari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Korcari Shto Korcari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Korcari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mendimtari
Pronar Restorat-Picerie

Regjistruar: 13/01/2003
Vendbanimi: Durres dhe Bolonja
Mesazhe: 40

Video-mesazh nga une!

Kam nje pershendetje per tere vizitoret e Forumit Horizont! Klikoni ketu dhe shikojeni:
http://www.germuesi.com/videomesazhi.wmv

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2003 07:04
Mendimtari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mendimtari Kliko këtu për të kontaktuar me Mendimtari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Mendimtari't! Kërko mesazhe të tjera nga: Mendimtari Shto Mendimtari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mendimtari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lupica
Anetar i ri

Regjistruar: 11/06/2003
Vendbanimi: toronto
Mesazhe: 22

Talking

niceeeeee

hahahahahhahahaha shum nice ishte hahaha.Nejse derisa ti me bere nje pershendetje personalisht do te thote qe jam njeri interesan,dhe te kam ngelur ne mendje per njeri te mire apo te keq.nejse bej shaka ishte shum nice po permireson.
Naten Lupica

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2003 07:33
Lupica nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lupica Kliko këtu për të kontaktuar me Lupica (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lupica Shto Lupica në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lupica në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Beracia
Anetar i ri

Vendbanimi: U.S.A_Mich
Mesazhe: 3

Wink

per mendimtarin

hey !!
pershendetje nje here!!
Pastaj mos u shqjeteso mi lal ler te thone ca te duan ata shkruaj c'te thote zemra jote thjeshte qarte e bukur
dhe per ata qe ju duket vetja sikur po te korrigjojne thjeshte tallen se nuk dine me ca ta kalojne kohen ^_^
nuk dua te bej poezi ketu thjeshte po e le me kaq
have a nice day

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2003 08:17
Beracia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Beracia Kliko këtu për të kontaktuar me Beracia (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Beracia't! Kërko mesazhe të tjera nga: Beracia Shto Beracia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Beracia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ami-
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 569

Me falni qe une jam jashte teme.

Me terhoqi mesazhi i Lupices qe kerkonte te bente dicka. Mua me ngrihen menjehere veshet sepse jam gjithmone ne kerkim idesh dhe meqe jam Nacionalist atehere me terheq gjithcka qe eshte ne te mire te shqiptareve aq me teper te atyre qe jane jashte Shqiperise. Ndaj do i lutesha Lupices qe te diskutonim me thelle ndaj ketyre ideve.

Me falni qe nuk po shkruaj per kete teme por mendimin tim e kam dhene qe ne mesazhet e para te saj.

pershendetje te gjitheve

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2003 11:53
Ami- nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ami- Kliko këtu për të kontaktuar me Ami- (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ami-'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ami- Shto Ami- në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ami- në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
trimi
Anetar i ri

Vendbanimi: Shkoder
Mesazhe: 7

Dashuria eshte nje VENDIM per te vene tjetrin ne vend te pare per gjith jeten!

I korintasve 13: 1-8

1 Po të flisja gjuhët e njerëzve dhe të engjëjve, dhe të mos kisha dashuri, do të bëhesha si një bronz që kumbon ose si cimbali që tingëllon.

2 Edhe sikur të kisha dhuntinë e profecisë, edhe të dija të gjitha misteret dhe mbarë shkencën dhe të kisha gjithë besimin sa të luaja nga vendi malet, por të mos kisha dashuri, nuk jam asgjë.

3 Edhe sikur të ndaja gjithë pasuritë e mia për të ushqyer të varfërit dhe ta jepja trupin tim që të digjej, e të mos kisha dashuri, nuk do të më vlente asgjë!

4 Dashuria është e durueshme; plot mirësi; dashuria nuk ka smirë, nuk vë në dukje, nuk krekoset,

5 nuk sillet në mënyrë të pahijshme, nuk kërkon të sajat, nuk pezmatohet, nuk dyshon për keq;

6 nuk gëzohet për padrejtësinë, por gëzohet me të vërtetën,

7 i duron të gjitha, i beson të gjitha, i shpreson të gjitha, i mban çdo gjë.

8 Dashuria nuk ligshtohet kurrë;

Keto fjale jane marre nga Bibla.

Une nuk di te kete ndonje shpjegim me te mire mbi kuptimin e dashurise.

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2003 19:18
trimi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të trimi Kërko mesazhe të tjera nga: trimi Shto trimi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto trimi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Geni
Anetar i ri

Vendbanimi: Athine
Mesazhe: 4

si thoni do te zbulojme dashurine

Si fillim do doja tju pershendesja .............
lexova me vemendje shkrimet me larte dhe te them te drejten te gjithe kane shkruajtur pak gabim dhe pak drejt. Mendimtari na ben nje pyetje te themi se ceshte Dashuria por do te deshiroja te dija nese ka qene ndonjehere i dashuruar{derisa thote qe jam i fejuar}.QE te flasesh per dashurine duhet ta jetosh ate dhe te shprehesh ndjesite e tua <>........
Jam shume dakort me vajzat per disa gjera <>...
nuk jam kunder lidhjeve me shkuesi por dhe ato ne nje moshe te caktuar ........dua te them se shume djem {vajza}ndoshta nuk kane mundesi te gjejne njeriun e pershtatshem, dhe rriten shume ne moshe aty SHKUESI...............................
Dashuria eshte nje ndjesi qe mund te linde per nje cast ose per nje kohe te gjate .Besoj tek dashuria me shikim te pare por dote konsideroja me te forte ate dashuri qe lind per disa vite ........
dhe si purfundim << dashuria egziston vetem atehere kur do te beje
gjithcka thjesht per te bere per te qeshur vajzen qe dashuron.....
kur je i dashuruar ndjehesh njeriu me fatlum ne bote ..........
por dhe dashuria ka nje fund .......
per mua fjala dashuri dote thote <<>.

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2003 23:28
Geni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Geni Kliko këtu për të kontaktuar me Geni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Geni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Geni Shto Geni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Geni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Beracia
Anetar i ri

Vendbanimi: U.S.A_Mich
Mesazhe: 3

Thumbs down

si gjithmon "dashuri"

Ndosta une jam me reja ketu ne mos gabohem !! (ne moshe)
Po i kam lexuar mos te them te githa po disa prej mendimeve tuaja, dhe per mendimin tim dashuria eshte tjeshte
"marrezi e zhgenjim"

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2003 03:07
Beracia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Beracia Kliko këtu për të kontaktuar me Beracia (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Beracia't! Kërko mesazhe të tjera nga: Beracia Shto Beracia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Beracia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mendimtari
Pronar Restorat-Picerie

Regjistruar: 13/01/2003
Vendbanimi: Durres dhe Bolonja
Mesazhe: 40

Geni!

Geni, ok, e pranoj mendimin tend pa e lodhur fare mendjen, sepse ti dashurine e koncepton ashtu siç je ti, me karakterin, intelektin, vendin ku jeton, mentalitetin , gjendjen ekonomike qe ke, gjera qe askush nga ne ia dime njeri tjetrit, andaj te them qe i pranoj se si i ke shkruajtur, por a jane ato mendime te verteta per mijera e miliona mendje e jetera te tjera? Je komplet gabim, sepse ne video mesazh une e thoja, DASHURIA NUK ESHTE NDJENJE MATERIALE, EDHE PSE MATERIA(TRUPI E MENDJA JONE) IMPLIKOHET DIREKT, ANDAJ DASHURIA SI NJE OPCION JO MATERIAL, NUK KA SHANCE TE SHPJEGOHET AS ME INTERNET, AS ME MIJERA VOLUME, E AS ME SHPIKJEN E GJENOMES(ADN-ja)! dASHURIA THJESHTE JETOHET, KUR TE NDODH, DUHET TA VESH NE ZBATIM, TA JETOSH!
Do te doja te me linit ndonje mesazh ne forumin tim personal:
http://members4.boardhost.com/germuesi/

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2003 06:14
Mendimtari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mendimtari Kliko këtu për të kontaktuar me Mendimtari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Mendimtari't! Kërko mesazhe të tjera nga: Mendimtari Shto Mendimtari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mendimtari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Geni
Anetar i ri

Vendbanimi: Athine
Mesazhe: 4

mendimtari ku do te dalesh

pershendetje................
nuk te njoh dhe nuk e di se cfare tipi je cfare karakteri ke por
mbase nuk dhashe pergjigjen e sakte rreth dashurise.........
por dhe ti je shume gabim ......jam i mendimit se miliona njerez...
me karaktere dhe mendime te ndryshme dashurojne sipas menyres se tyre ..<>....
--edhe tek mendimi jot se njeriun e konsideron materie te kundershtoj...Sa per dijeni njeriu eshte thjesht nje lloj kafshe {shume me e zgjuar se te tjerat}.......................................

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2003 22:55
Geni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Geni Kliko këtu për të kontaktuar me Geni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Geni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Geni Shto Geni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Geni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 02:43 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar