Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Barku ka rendesi te madhe. Se mos ulni koken dhe shikoni barkun tani hju qika, se une dje e pashe hunden ne pasqyre. U ndjeva i insultuar, ja kshu shif me mire 3 pellembe nen mjeker ti lene barkun ne pune t'vet
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Barku ka rendesi te madhe. Se mos ulni koken dhe shikoni barkun tani hju qika, se une dje e pashe hunden ne pasqyre. U ndjeva i insultuar, ja kshu
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil shif me mire 3 pellembe nen mjeker ti lene barkun ne pune t'vet No mi ku duket gjo?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil shif me mire 3 pellembe nen mjeker ti lene barkun ne pune t'vet
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
kete te fundit po e rezervoj un nje here, ishalla nuk del cedrus me ndonje cmim te pa kapshem
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Kam nje kusht perpara se te besh kontrabande me mua... Dua te zgjedh une shitsin jo te me blej kush te dali perpara
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Regjistruar: 22/07/2010 Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura Mesazhe: 1505
blersin apo shitsin mi e ngatarrume
__________________ Monologu esht tymi i flakve te brendshme te shpirtit.
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ blersin apo shitsin mi e ngatarrume E ka mire ajo e thote si i pelqen. he Sis te te shes une? Jam me prove si shalqinet, hap nje bire e shef te kuqen dhe ben si te dush.
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ blersin apo shitsin mi e ngatarrume
Citim:Po citoj ato që tha cedrus E ka mire ajo e thote si i pelqen. he Sis te te shes une? Jam me prove. i zoti dhis ti
Citim:Po citoj ato që tha cedrus E ka mire ajo e thote si i pelqen. he Sis te te shes une? Jam me prove.
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ i zoti dhis ti No mi ku osht dhia? Shalqiri po thom. Oj
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ i zoti dhis ti
Citim:Po citoj ato që tha cedrus No mi ku osht dhia? Shalqiri po thom. Oj me prove mo e kan zemren e ngrenme uku bejn iç
Citim:Po citoj ato që tha cedrus No mi ku osht dhia? Shalqiri po thom. Oj
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ me prove mo e kan zemren e ngrenme uku bejn iç Nuk e di, pa hapur biren nuk shef gjo
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ me prove mo e kan zemren e ngrenme uku bejn iç