Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Miss Forumi 2010
Miss Forumi 2010
Ky sondazh është i mbyllur.
ashley 2 2.17%
Fleur 4 4.35%
Amor 2 2.17%
Lela 5 5.43%
Angel 8 8.70%
Biondia 10 10.87%
Heyday 5 5.43%
Cecilia 4 4.35%
Eria 4 4.35%
Tulipani 3 3.26%
Enya 5 5.43%
niqua 8 8.70%
lubi 1 1.09%
briseide 3 3.26%
Antip@tre@ 2 2.17%
Kati 4 4.35%
dylan 2 2.17%
eliz 4 4.35%
kotka 3 3.26%
Morfine 1 1.09%
Enigme 1 1.09%
klodel 3 3.26%
Anemone 1 1.09%
Tjeter 2 2.17%
Deb 3 3.26%
Charlotte 2 2.17%
Gjithsej: 30 votime 100%
 Sondazhi është mbyllur më 31 Dhjetor 2010, ora 16:21  (12 ditë pas hapjes) [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Une se nxjerr foton se kam frike se me iken dhe ajo vote e vetme qe me kane dhene.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 03:39
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Ja dhe BIONDJA.HAllall votat qe ke marre.
A ka me bionde forumi?

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 03:41
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

ja dhe nje tjeter

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 03:41
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Charlotte
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 11/02/2010
Vendbanimi: Gjithandej
Mesazhe: 596

Rri se na bete me vene foto sonte

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 03:44
Charlotte nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Charlotte Kliko këtu për të kontaktuar me Charlotte (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Charlotte Shto Charlotte në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Charlotte në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

ja se nuk doli

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 03:44
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Rri se na bete me vene foto sonte

hahaha e mos se ska njeri verdalle ...

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 03:45
Charlotte
Anëtar Aktiv

Se mos jane duke pare pas perdes moj.

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 03:46
Charlotte nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Charlotte Kliko këtu për të kontaktuar me Charlotte (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Charlotte Shto Charlotte në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Charlotte në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Charlotte
Anëtar Aktiv

Me e forta qe une paskam vene foto,po emri im sqenka ne liste haha

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 03:48
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Citim:

mo e vraj mendjen se ene fotot i ke marr me noj reviste

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 03:50
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:

hahahah o sa po qesh te paska shkuar mundimi kot une thashe qe do protestoj po spaskam cfare te protestoj ti nuk qeke hahaha ...e te shofim te pakten i mbushet mendja se nuk kur themi qe jemi te bukura sthemi me i bo qefin vetes por me fakte ...Debora nga ike ti bej gati foton se me le pa gjume ...

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 03:50
Ora tani: 18:13 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Miss Forumi 2010

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar