Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > E Merkure 3 shtator 2003 Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.33.
Gjithsej 30 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lova
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 08/08/2003
Vendbanimi: Ne qiellin e shtate
Mesazhe: 432

Tani s''te dua, me vone te kujtoj. Neser te urrej, pastaj te dashuroj.

Nuk e di pse ndodh keshtu me mua. Perjet ty zemra ime nuk e di
A do te dua?

E di ç'me beri ajo puthja jote? Shtoi rritmin zemres , zgjoi enderrime

Jetes zbulova , ku fsheh kuptimin
Pastaj , nga enderra e rrezuar gjunjevrare, diteve te mia
Me foli zemr' e ngushelluar
"E lumtur jam ! Me vrau dashuria
Nuk e di ku jam !!!!!!!!!!

amor alucius vazhdo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Mars 2004 16:50
lova nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lova Kliko këtu për të kontaktuar me lova (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lova Shto lova në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lova në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lova
Anëtar Aktiv

Cool

E respektoj ate qe nje moment me kushtoi nga jeta e vet, gjithashtu edhe ty qe me jep pergjigje.............amor alucius
"E lumtur jam ! Me vrau dashuria
Nuk e di ku jam !!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 12 Mars 2004 13:58
lova nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lova Kliko këtu për të kontaktuar me lova (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lova Shto lova në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lova në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Para pak koheve isha ne dete(edhe pse ishte/eshte dimer)...Adhuroj detin,me kujton femijerine ne Shqiperi,me kujton kohen e kaluar me miqet.Me pelqente tmerresisht te ulesha ne reren e lagur dhe aty te vizatoja,edhe pse vala vinte cdo pak sekonda dhe prishte ate qe vizatoja me gishta,une serish ja rinisja.
Besoj qe dashurine per detin e kam marre nga Shqiperia,edhe pse ishte ftohte dhe frynte nje ere e acarte ate dite,hoqa kepucet e corapet dhe shetita per pak minuta ne reren e lagur.Kishte vale qe perplaseshin ne breg dhe deti ishte i turbullt por ama une vazhdoja,ndoshta deti ishte e vetmja gjè qe munde te me lidhte ne ato momente me gjerat qe me mungonin.
Vetem deti arrin te shprehe menyren ne te cilen nje njeri munde te ndihet ne momente te caktuara.
Me mungon Shqiperia por duhet thene qe ne disa raste jam e lumtur qe s'jam atje.Ve re shpesh nje hipokrizi te tejkaluar,ndoshta eshte mentaliteti qe i ben ca njerez ashtu,ndoshta jane te gatuar ashtu...booh!Genjeshtra...

Mesazh i vjetër 13 Mars 2004 16:59
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Subaqueo
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 08/03/2004
Vendbanimi: Toscana.. SOTTACQUA
Mesazhe: 64

Elita 5:Mjegullojn ngadal kujtimet e mija
dal prane detit dhe me mbyt vetmija
me kitar ne duar bej dy tri fjale
me kaltrine edetit du per tu cmall
qaj prane detit mbi ate breg
deti e hap zemren edhe ai flet
shihe ti o mik kte zemren time
edhe un i kam po ato mjerime..............
Porto romano . Currila . Vollgat .Agipi . Apollonija .Hekurrudha .Ilirija . PLEPAT ...........................DURRESI .. Mjaft se po filluat me detin ngelem ketu deri neser ne mengjes..

Mesazh i vjetër 13 Mars 2004 23:43
Subaqueo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Subaqueo Kliko këtu për të kontaktuar me Subaqueo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Subaqueo Shto Subaqueo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Subaqueo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Ok,kendi i ''Mendojme me ze te larte'' eshte On-Air.

Ose me sakte per la serie'' paese che vai...gente(sei sicuro che vuoi chiamarli cosi?!)paese che trovi'',sot kam kaluar nje mbasdite te habitshme.
Nuk para me ndodhin shpesh gjate orarit te punes gjera per te cilat ja vlen te tregohen edhe jashte orarit.Nuk me ben me pershtypje as sa here qe kemba ime has ne boshllek duke rrezikuar nje renie spektakolare,e as heret qe si nje ekuilibrist kerkoj te ruaj stabilitetin ne hapesira ku edhe nje i cirkut do mendohej dy here ...
(I pandergjegjshem!!)

Sot ne mbasdite vemendja ime u devijua nga jashte dhomes ku punoja,i habitur nga kellthimat qe vinin nga jashte.
Natyrisht qe i dhashe te gjithe vemendjen time atij fenomeni te çuditshem,kurioz siç jam si natyre zgjatem dhe shoh qe po ziheshin.

Ishin dy burra,aty tek te 50-tat....nje grua e trete me mes qe kelthiste me fort se ata.
Ne nje fragment sekondi,brenda kokes time me nje shpejtesi marramendese u formua skema me arsyet e mundshme se cili do te ishte shkaku i mundshem i asaj zallamahije.

E mire,njera mbas tjetres filluan te me rrezoheshin perpara syve te gjitha opcionet e mundshme: a) shume te vjeter per te hamendesuar nje tradheti jashte kurore (meshkujt shume-shume jashte normes,femra nga menyra se si bertiste dukej qe donte te nxirrte dufin e saj drejt atij qe qendron siper,sigurisht...tek e fundit eshte ai qe do ja kete çuar trurin ne menopauze ne moshe madhore), b)interesa ekonomike ne valle nuk e besoja...ne distancen qe me ndante arrita te shquaja inxhinjerin e objektit,njeri me charm,njeri ne mode...njeri qe nese nuk eshte duke folur mbi punen,gjithe perqendrimin e tij intellektual e ka te thote diçka ne lidhje me vajzat ruse ose ukrainase qe frekuenton ne night-club(prototip)......dhe treeee,treee,arsyeja madhore,nena e te gjitha zenkave fillestrare ne Itali ,PARKIMI i makines!!

Kush njeh mire Italine dhe italianet e di çfare do te thote kjo fjale,ashtu siç di akoma me mire çfare do te thote ''te zihen italianet''.Une besoj qe eshte nje spektakel i vertete,eshte i tille sepse nuk arrijne gati kurre tek duart...vetem fyerje,vetem gjeste,te afrojne fytyren e tyre me duart mbrapa shpine(nuk te prekin sepse kane frike) dhe ashtu shprehen ne liri te plote.
Mbas 30 minutash qe fjalet fluturonin ne ajer nga te dyja krahet,forcat ishin ne shterim.....gati-gati po ja skenen te tjereve,ne medyshjen qe te lajmerorin ose jo carabinieri....mbasi lakuan mbare e prapshte : motrat,nenat,grate&kushurirat....nuk lane me santo pa permendur dhe mallkim pa bere,tamem ne ate pike nga njeri krah dikush vendosi ta mbyllte(komedine nga ana ime) dhe ne ajer veshet e mi perceptuan frazen '' ti comporti come un albanese''

Mbylla dritaren...

P.s Martedi 16 marzo 2004,i altri fatti della giornata sono esclusivamente cavoli miei!

Mesazh i vjetër 17 Mars 2004 03:24
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Subaqueo
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 08/03/2004
Vendbanimi: Toscana.. SOTTACQUA
Mesazhe: 64

Angry

Insomnia

Questa canzone lo gia sentita anche trope volte per i miei gusti...................
E mar me mend se si je ndjere ne ate moment...

Mesazh i vjetër 17 Mars 2004 05:35
Subaqueo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Subaqueo Kliko këtu për të kontaktuar me Subaqueo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Subaqueo Shto Subaqueo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Subaqueo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

Hmmm

Sapo pashe The ButterFly Effect. Film shume i bukur, madje shume intrigues. Kaq

Mesazh i vjetër 17 Mars 2004 09:16
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lova
Anëtar Aktiv

Un larg teje Ti larg meje...

Ti ke lind dhe do mbetesh per mua....edhe po qe se nuk do me takosh

mua....do jesh cdo here ne mendjen time
ne shumicen e rasteve
kur me kujton te lutem
permba lotet e arta
mos i ler te bien posht...

ose ndoshta dhe e kunderta...
te pakten kete e shoh....
e anen tjeter vetem e ndjej ....

Mesazh i vjetër 17 Mars 2004 15:05
SUNBELOVED
Tequila`Spirit

Regjistruar: 29/12/2002
Vendbanimi: my house, house of sun
Mesazhe: 389

17/03/2004

Ndodhi dicka qe eshte realisht e vetmja gje e tmerrshme: U perceptua anonimati.
E gjitha nuk ka as kuptimin me te vogel, por ndjeshmeria qe arrin ta perjetoje, vdes po njeheresh me perjetimin.
Kjo barre e mundimshme te bie ne kurriz dhe menjehere te fillojne rrudhat.
Anonimati. Me vjen deshperimisht e plote ideja e konstatimit se me trap se kurre ndodhesh ne rastin e ketij percepsioni. Dhe e gjitha kjo, kushtezon tmerresisht lirine tende e te shprehurit.

Mesazh i vjetër 17 Mars 2004 23:43
SUNBELOVED nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SUNBELOVED Kliko këtu për të kontaktuar me SUNBELOVED (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SUNBELOVED Shto SUNBELOVED në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SUNBELOVED në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lova
Anëtar Aktiv

Question

me siguri po flen tash ne kete kohe.....dhe nuk e di a me kujton.....vetem se
dhimsa ndjej per ty se je larg....dhe nje deshire te vetmen kam....
syt e mi te te shohin se si po flen Ti.... Bindu ndjenjes qe kam per Ty....

Mesazh i vjetër 18 Mars 2004 17:58
Ora tani: 08:54 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 30 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > E Merkure 3 shtator 2003

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar