Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cili eshte parfumi juaj i preferuar? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 17 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

dolce& gabanna light blue I lov it e bleva dje

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Nëntor 2005 04:24
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
freespirit
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 16/12/2004
Vendbanimi: ne boten time
Mesazhe: 525

Me pelqen shume empario armani per meshkuj dhe accua di joe per femra.

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2005 13:34
freespirit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freespirit Kliko këtu për të kontaktuar me freespirit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freespirit Shto freespirit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freespirit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Animal
Writer i 1 story pa fund

Regjistruar: 03/09/2005
Vendbanimi: ne shkelqimin e syve te saj...
Mesazhe: 428

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re male1.jpg
Ky file është shkarkuar 53 herë.

jean-paul-gautier

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2005 18:20
Animal nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Animal Kliko këtu për të kontaktuar me Animal (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Animal Shto Animal në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Animal në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kela
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/08/2005
Vendbanimi: Ne Realitetin e botes njerezore
Mesazhe: 427

Une kam nje tufe parfumesh te preferuar, por kur vjen fundi perdor ato qe me duken te pershtatshme per gjendjen time shpirterore dhe per stinen ne te cilen ndodhemi.

Dhe i preferuari im per kete stine eshte V from Valentino! Ka arome fantastike.

Por ne listen e dhuratave per Krishtlindje kam perfshire:
Cool Water-Davidoff
Floralbomb-Viktor&Rolf
Sake-EDF
Floral-Paul Smith
Allure-Channel

Mua pervece ti perdor me pelqen qe te kem nje koleksion te madh shishesh te parfumeve (shumica e ketyre qe kam ,jane ne gjysme dhe po me pushtojne dhomen!).

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2005 19:26
Kela nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kela Kliko këtu për të kontaktuar me Kela (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kela Shto Kela në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kela në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re envy me.jpg
Ky file është shkarkuar 45 herë.

Tani po perdor "Envy me" te GUCCI-it

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2006 08:16
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
skunkanansie
?!

Regjistruar: 22/01/2006
Vendbanimi: ?!
Mesazhe: 651

Kohen e fundit po me pelqen : KENZO...

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2006 17:02
skunkanansie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të skunkanansie Kliko këtu për të kontaktuar me skunkanansie (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: skunkanansie Shto skunkanansie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto skunkanansie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
&RY
Anetar i ri

Regjistruar: 18/02/2006
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 12

Cili eshte parfumi juaj i preferuar???

Une jam tmerresisht i dhene pas parfumeve. Jane mania dhe hobi im. Une i seleksionoj shishet e tyre dhe ato kalojne numrin 100. Preferoj me teper fragrancat e forta, duke filluar nga JOOP, HUGO BOSS, GUCCI, DAVIDOFF, DOLCE & GABBANA, etj..

Natyrshem lind pyetja:
-Cili eshte parfumi juaj i preferuar?
-Preferoni aromat e forta apo ato te lehta?
-A zbulon parfumi nje pjese te karakterit dhe te personalitetit te njeriut?

Mesazh i vjetër 05 Mars 2006 16:56
&RY nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të &RY Kliko këtu për të kontaktuar me &RY (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: &RY Shto &RY në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto &RY në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
&RY
Anetar i ri

Regjistruar: 18/02/2006
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 12

Cili eshte parfumi juaj i preferuar???

Une jam nje maniak pas parfumeve? kam koleksionuar mbi 100 lloje parfumesh, duke filluar nga GUCCI, CALVIN KLEIN, HUGO BOSS, DAVIDOFF, DOLCE & GABBANA, KENZO, etj.. Po ju, ke parfum perdorni? Ju pelqejne aromat e renda apo ato te lehta. Une per veten time preferoj fragranca te renda.

Mesazh i vjetër 06 Mars 2006 15:53
&RY nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të &RY Kliko këtu për të kontaktuar me &RY (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: &RY Shto &RY në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto &RY në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Nje me te liren.

Mesazh i vjetër 11 Mars 2006 01:29
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
WOLF_CUB
Pure Instinct

Regjistruar: 09/03/2006
Vendbanimi: Alpe
Mesazhe: 289

kashima

Mesazh i vjetër 11 Mars 2006 03:52
WOLF_CUB nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të WOLF_CUB Kërko mesazhe të tjera nga: WOLF_CUB Shto WOLF_CUB në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto WOLF_CUB në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 09:01 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 17 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cili eshte parfumi juaj i preferuar?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar