Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Cfare lloj muzike pelqeni? Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 4.33.
Ke nga keto?
Rap
Hip-pop
Techno
Dance
Euro-Dance
Metal
Reggae
House
Pop
R & B
Rock
Other
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

wat everrrrrrrrrrrrrrrrrr

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2005 03:02
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eng_girl
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: absolutely, relatively here
Mesazhe: 381

Citim:
Po citoj ato që tha wydra

aman mos ma kujto, se me frike ne zemer jam po di pak, nuk jam fillestare fare te pakten

wydra, kalofsh mire ne ski dhe ki kujdes, por te pakten ti nuk qeke fillestare fare...une e kam provuar para 2 vjetesh dhe ta mbaj mend, e kam lodhur ate instruktorin...po qesh tani qe e kujtoj...me e forta ishte se rreshqisja poshte pa u ngjitur mire akoma lart...cfare torture per ata qe nuk dine...mbaj mend te shihja ca femije qe sa ishin ngritur ne kembe dhe dinin te benin ski me mire se te ecnin...seshte e drejte, por une skam faj, fajin e ke shqiperia e ska bore dhe vende per te bere ski...lol...

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2005 19:27
eng_girl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eng_girl Kliko këtu për të kontaktuar me eng_girl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: eng_girl Shto eng_girl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eng_girl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dorieta
fanse e cmendur

Regjistruar: 08/03/2005
Vendbanimi: ne parajse
Mesazhe: 180

MUA ME PELQEN ME TEPER REP POR R&B DHE HIP-HOP ME PELQEJNE JASHTE MASE

Mesazh i vjetër 13 Prill 2005 16:00
dorieta nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dorieta Kliko këtu për të kontaktuar me dorieta (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dorieta Shto dorieta në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dorieta në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Orlock
Soul Rebel

Regjistruar: 19/03/2005
Vendbanimi: Suedi
Mesazhe: 46

Secili zhanër muzikor për qejfin individual

Nuk mundet me thënë se njëra muzikë është më e mirë se tjetra në mënyrë objektive. Secilit person i pelqen diqka më shumë, kështu që mos u rrokni mes vete. Siq po e shoh, këta hip - hop lovers qenkan në hall, sepse më shumë po mirren me muziken metall se me hip hop. Se cfarë muzike ju pelqen e pershkruajnë me dy-tri fjalë ndersa se sa e urrejnë metalin një faqe të tëre. Keni probleme serioze me vetveten pasiqë mireni me sende që urreni në vend se të mirreni me sende që doni. Sipas mendimit tim ju më shumë ndegjoni metal (pasiqë shkruani më shumë për të) sesa hip hop.
Unë ndegjoj të gjitha llojet muzikore tashmë.
Më heret kam ndegjuar vetem metal, sepse më ka pelqyer muzika, intenziteti, tekstet, dhe sidomos koncertet me grupe heavy metal. Ndëgjoj gati të gjitha llojet e heavy metal përveq grindcore që nuk e preferoj.
Kohëve të fundit jam duke ndëgjuar më shumë Trash metal të ri dhe të viteve të ´80-ta.
Desha ta shtoj edhe një gjë:
All it takes to be a hip hop singer is to have a bad childhood.
U need 2 b a musician to be a metal dude.
Remember that guys........................

Mesazh i vjetër 16 Prill 2005 16:47
Orlock nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Orlock Kliko këtu për të kontaktuar me Orlock (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Orlock Shto Orlock në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Orlock në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Regjistruar: 04/06/2005
Vendbanimi: NERIELO RECORD'S
Mesazhe: 2924

nuk ka si rap muzike

nuk ka si rap muzike, dhe kete nguliteni ne koke se kjo eshte muzika e regullt, zerat e te vertetes panvarsisht se kete lloj muzike nuk e kendojme do ne shqiperi....
arsyeja kryesore eshte frika e burgimit dhe dajakut nga {fucker cabs}
dhe jemi shume mbrapa si vend per te kuptuar kete lloj muzike

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2005 15:42
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belgium
Antare i perjashtuar

Regjistruar: 14/02/2005
Vendbanimi: bruksel
Mesazhe: 766

Re: nuk ka si rap muzike

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
nuk ka si rap muzike, dhe kete nguliteni ne koke se kjo eshte muzika e regullt, zerat e te vertetes panvarsisht se kete lloj muzike nuk e kendojme do ne shqiperi....
arsyeja kryesore eshte frika e burgimit dhe dajakut nga {fucker cabs}
dhe jemi shume mbrapa si vend per te kuptuar kete lloj muzike

o shum normale qe se kuptojm mer lal .
rap esht black music dhe ne sjena black mer plako .
kena shpirt tjeter ne ktej.
pelqejm hard rock heavy metal.
rap i perket popullsis me ngjyr afrikaneve dmth qe andej ka ardhur .
edhe rap sdo me thon vetem fu....k edhe kshu gjonash .
ai so rap ai o degjenerim dhe banalitet muzikor .
je tu ngateru kekun me byrekun me duket.
nese e di kuptimin e muzikes duhet ta dije qe muzika esht muzika simfonike pasaj vjen rapsodia balada dhe me ne fund hard rock .
rap . r&b e kshu gjonash jan profile muzikore.
megjithate un jam degjues i tupac shakur per te cilin mendoj qe esht babai dhe princi muzikes rap perjetesisht .
esht i vetmi kengetar ku edhe fjalet kan lidhje me jeten e perditshme dhe muzika nuk esht elektronizuar .

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2005 15:49
belgium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belgium Kliko këtu për të kontaktuar me belgium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: belgium Shto belgium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belgium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Regjistruar: 04/06/2005
Vendbanimi: NERIELO RECORD'S
Mesazhe: 2924

nuk ka si rap muzike

e di shume mire se nga ka dale muzika rap , kjo lloj muzike shpreh vuajtjet e tua, te popullit dhe shume probleme te tjera dhe nuk eshte e nevojshme te jesh me ngjyre qe te kendosh rap. nuk mund ti shprehesh problemet me metal music dhe me llojet e tjera te muzikes apo jo?

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2005 18:41
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Prsh

Euro dance eshte shume e bukur.

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2005 19:10
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belgium
Antare i perjashtuar

Regjistruar: 14/02/2005
Vendbanimi: bruksel
Mesazhe: 766

Re: nuk ka si rap muzike

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
e di shume mire se nga ka dale muzika rap , kjo lloj muzike shpreh vuajtjet e tua, te popullit dhe shume probleme te tjera dhe nuk eshte e nevojshme te jesh me ngjyre qe te kendosh rap. nuk mund ti shprehesh problemet me metal music dhe me llojet e tjera te muzikes apo jo?

po e drejt lal .
thjesht qe ne evropianet jemi te prirur drejt muzikes hard rock .ndersa afrikanet kan rap soul e kshu gjonash prandaj o ndryshimi .

Mesazh i vjetër 10 Qershor 2005 01:32
belgium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belgium Kliko këtu për të kontaktuar me belgium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: belgium Shto belgium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belgium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
100%PogradeCare
Puturoshe...

Regjistruar: 13/12/2003
Vendbanimi: u.s.a
Mesazhe: 296

Hip-Pop

Mesazh i vjetër 10 Qershor 2005 05:59
100%PogradeCare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 100%PogradeCare Kliko këtu për të kontaktuar me 100%PogradeCare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 100%PogradeCare Shto 100%PogradeCare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 100%PogradeCare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:34 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Cfare lloj muzike pelqeni?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar