Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > per nje lidhje serioze preferoni.........
Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
qorri
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 26/12/2003
Vendbanimi: ketej nga bregu i lumit
Mesazhe: 250

E rendesishme eshte qe ju te thellet(menjefjale te zgjuarit)na kuptoni ne te pluskuareve(menjefjale injoranteve).Ju te thellet me pak kujdes duhet te jeni te duruar se per ndryshe ku qendron thellesia(zgjuarsia).

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Maj 2004 18:42
qorri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qorri Kliko këtu për të kontaktuar me qorri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qorri Shto qorri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qorri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Citim:
Po citoj ato që tha qorri
E rendesishme eshte qe ju te thellet(menjefjale te zgjuarit)na kuptoni ne te pluskuareve(menjefjale injoranteve).Ju te thellet me pak kujdes duhet te jeni te duruar se per ndryshe ku qendron thellesia(zgjuarsia).

O dylber, po te kishe vazhduar edhe nje çikez do te dilte ASGJE.
Une te uroj gjithe te mirat, dhe suksese ne jete.
TA KAM RESPEKTIN!

Mesazh i vjetër 19 Maj 2004 18:48
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani

O dylber, po te kishe vazhduar edhe nje çikez do te dilte ASGJE.
Une te uroj gjithe te mirat, dhe suksese ne jete.
TA KAM RESPEKTIN!

Hajt pra mo te nxjerrim asgje.Sot kam kohe te merem me ty.Te thashe njehere para ca kohesh mos e kruaj me fiq deti o trim.
Respekti eshte reciprok.

Mesazh i vjetër 19 Maj 2004 18:58
qorri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qorri Kliko këtu për të kontaktuar me qorri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qorri Shto qorri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qorri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Citim:
Po citoj ato që tha qorri

Hajt pra mo te nxjerrim asgje.Sot kam kohe te merem me ty.Te thashe njehere para ca kohesh mos e kruaj me fiq deti o trim.
Respekti eshte reciprok.

Por une sot nuk kam kohe te merrem me ty. Besoj se me kupton njehere tjeter merrem me ty.
Te pershendes dhe gjithe te mirat!
Rrofsh qorri!

Mesazh i vjetër 19 Maj 2004 19:00
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani

Por une sot nuk kam kohe te merrem me ty. Besoj se me kupton njehere tjeter merrem me ty.
Te pershendes dhe gjithe te mirat!
Rrofsh qorri!

OK edhe une te pershendes gjithashtu te uroj gjithe te mirat.Nder te tjera te uroj te mesosh te shprehesh pak me mire ne shqip(se ti je dhe princ i letrave).Ti e flet Shqipen mire po pak me mire nuk ben dem.Kjo vlen edhe per mua.Si i mbyll ti mesazhet MIREKUPTIM.

Mesazh i vjetër 19 Maj 2004 19:05
volter
shpirt artisti

Te nderoj per fjalet e mira!
Do te perpiqem ta bej nje gje te tille, qe me udhezove. E kam respektin e qorrit!

Mesazh i vjetër 19 Maj 2004 19:12
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

100% Shqiptar!

Mesazh i vjetër 29 Maj 2005 08:36
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Lidhje serioze?

Kismet vitin tjeter!

Mesazh i vjetër 30 Maj 2005 16:28
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Talking

Me cfare lexova deri tani ne forum,-uroj te mos me bjere per pjese
ndonje bir komunisti!Zot larg tyre!

Modifikuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 02/06/2005 ora 09:18

Mesazh i vjetër 02 Qershor 2005 08:22
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
Me cfare lexova deri tani ne forum,-uroj te mos me bjere per pjese
ndonje bir komunisti!Zot larg tyre!

o ylli po demokratet kan ngel gjith ne shqiperi

hahahahahahahaha se ne qe jena ktej u bom 15 vjet pa parti mund te them qe jena simpatizant te partive.......................

se bun per veten time nuk kam votu ndonjeher ne 15 vjet qe jam jasht

te pershendes syu

Mesazh i vjetër 03 Qershor 2005 07:29
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:32 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > per nje lidhje serioze preferoni.........

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar