Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Me care losnit juve kur keni qene te vegjel? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 12 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

ahhahahahaha
nice one
sa historira ashtu kam un ohhhhhh zot te rri ter diten ketu ne forum ehde si mbaroj dot
te pallati im ishte nje plak se mbaj mend se si e kishte emrin po nevbe ajo na hidhte uj te nxet
ahhahahaha
edhe u bertiste cunave qe hapnin gropa per te lozur me plumca
ihihih
edhe ne nga inati e ngacmoim ate
oh edhe te shtepija e nenes time ishte nje idjot llambi e quanin po nuk mbushte ishte si budalla edhe t eter kishin frik nga ai ishte edhet ullac edhe saher qe dilte ne dritare ai ne i thooshnim:
lambi i katines i bie tavolines me lugen e kafes i bie penxheres................etc se nu ke mbaj mend te ter po n ekishim shum frik nga ai se hidhesh nga dritarja ai edhe kapte cunat e lagjes edhe i rrifte
edhe mamaja e tij ishte shum e frikshme ajo plaka katina kishte mustaqe
ahhahahah
it was verry funnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kam edhe histori te tjera po nuk po i them

ikaaaaaaaaaaaaaaa
kissssssssssss kisssssssssssssssss
keep it caliente peace

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2004 03:37
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Mizeeeeeee!ke ndonje histori me...hmmmmmmm,me kupton sister
nje nga lojrat e tjera kur kam qene i vogel ka qene dhe ajo me E ke.Dmth luanin tre kater femije njeri duhej tu qepej me vrap te tjereve dhe duhet te prekte njerin dhe ai tjetri pastaj kishte radhen tu qepej te tjereve.Por problemi qendronte se ne nuk thonim E Ke,por Ta Vura
Dhe keshtu po luanim nje dite ne oborr te shkolles(klase e 3ose e 4 me duket)dhe ishim gjithsej nja 5-6 djeme vajza dhe e kisha radhen une qe duhej tja vija ndonjeritDhe i qepem nje goce dhe pasi i afrohem e kap lehte te kurrizi dhe i them:TA VURA: Por per fatin tim te keq aty ishte dhe babai i saj,koincidence se per cfare kishte ardhur ne shkolle,dhe me degjon dhe me thote."Ti mistrec ca i thua vajzes ashtu,ti keput veshet"Une ca i lodhur se nuk po e kapja dhe me vinte inat,ca me tha ai ashtu u preka dhe i thashe:Ca ke ti xhaxhi,pse futesh ne loje,une mezi ja vura asaj apo se quan ti se e ke vajzen tende
Eh ato kohera......

Mesazh i vjetër 25 Dhjetor 2004 10:44
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tzampli67
dj

Regjistruar: 21/12/2004
Vendbanimi: athine
Mesazhe: 16

pogradecare

mua me pelqete shume te lozia

me kalaqafe. por me shume me

pelqente kure e kisha radhen

une qe te meria gocat e lagjes

kalaqafe

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2004 10:25
tzampli67 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tzampli67 Kliko këtu për të kontaktuar me tzampli67 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të tzampli67't! Kërko mesazhe të tjera nga: tzampli67 Shto tzampli67 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tzampli67 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Re: pogradecare

Citim:
Po citoj ato që tha tzampli67
mua me pelqete shume te lozia

me kalaqafe. por me shume me

pelqente kure e kisha radhen

une qe te meria gocat e lagjes

kalaqafe

ROKE ta bera koken me xhunga ca ke re
pse ngacmon ti njerzit e pafajshem
a ti pa nuk te rri goja ne nje vend
e kam edhe disa te tjera do ti degjosh ti
se aq dua un gati jam

TZAMPLI67 ca eshte KALAQAFE re??????????? se kam degjuar ndonjeher kete lojen tende un

Mesazh i vjetër 27 Dhjetor 2004 01:33
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
MaCkA
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/12/2004
Vendbanimi:
Mesazhe: 45

hehe sa kam lojtur dhe un nnnnn
e si fillim loja me balte dhe me uje heheh beja biskota duke i len ne dielle....
pastaj me kuklla slashe gjilpere dhe pe ne shtepi duke qepur .....
kam lojtur edhe me mesuse haha gjithmone isha mesusja ....
kam patur zyren time ne ballkon atje kisha ato planet time per kontollin e shkolles... se me pas u bera drejtoreshe lol
ee kam lojtur edhe me top dhe skam lene vend ne kembe pa shenje ... kam lojtur me kapacke kam lojtur me ....
u kam lojtur me .... edhe mee...EE EDHE ME.....
smbahen mend te gjitha
te isha dhe njher aq dhe atjeeeeee

Mesazh i vjetër 03 Janar 2005 18:23
MaCkA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të MaCkA Kliko këtu për të kontaktuar me MaCkA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: MaCkA Shto MaCkA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto MaCkA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

cfare teme nostalgjike keni hapur moj aman

une kam luajtur me kukulla, merrja lecka te mbetura rrobaqepses dhe vishja kukullat, luaja me peta, ngriva shkriva, me litar
O litar litar i gjate
qe spushon as dite as nat..etj

Luaja sylla-mbylla, luaja dhe me nje shoqen time dhe benim sikur ishim dy vajza te rritura me karrier, qe kishim dhome me qera, njera quhej Bobi tjetra Parashqevi, benim si moderne etj..Luaja dhe Koman-koman me kalamajt e pallatit.
E te gjitha keto lojera nga mosha 4 deri 7 vjec.
eh cfare koherash ishin ato......

Mesazh i vjetër 07 Janar 2005 19:16
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

Yyy loje llahtar ka qene me zare ose me karroce me guzhineta.
Gjynah qe nuk behen me
Keq e kishim me policat (une jo dhe aq se e kisha babin oficer dhe me njihnin ) po me keq e kisha me vete ata te mite se kur me kapnin m`i beni veshet si parafango zisi (i mbani mend zisat mo? )

Mesazh i vjetër 08 Janar 2005 00:12
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
juventini
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/08/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 103

kam luajtur me ashike sa kam plasur.
Nuk lija asnje kopse ne shtepi i pervetesoja per te luajtur me ashikeedhe me ne kulle.

Mesazh i vjetër 08 Janar 2005 23:26
juventini nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të juventini Kliko këtu për të kontaktuar me juventini (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: juventini Shto juventini në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto juventini në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

hahahahahahahaah
juventini te lumt

kiss kiss!!!!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 16 Janar 2005 02:12
juventini
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/08/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 103

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
hahahahahahahaah
juventini te lumt

kiss kiss!!!!!!!!!!!!

Mire e ke ti me lumte po me mamane kush merej vesh pastaj se ate e kishe gjenerale ne shtepi se babi me linte rehat.

Mesazh i vjetër 17 Janar 2005 20:35
juventini nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të juventini Kliko këtu për të kontaktuar me juventini (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: juventini Shto juventini në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto juventini në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:57 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 12 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Me care losnit juve kur keni qene te vegjel?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar