Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Psikologjia > Cfare fobie keni ju? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

nga gjerat tangjente me shume se cdo gje tjeter me kallin daten gjarperinjte. E perjetoj shume imazhin e nje gjarpri... kur i shoh ne televizor nuk e di se perse me behet sikur eshte duke u mbeshtjelle rreth trupit tim ose eshte duke u futur nga goja ime brenda ne trup -- me rreqethet trupi dhe instiktivisht filloj lutem qe te me largohen keto imazhe.
Mbaj mend ne gjimnaz lenda e biologjise do jepesh ne nje dhome qe mes bretkosave dhe insekteve kishte dhe nje gjarper te vockel (natyrisht jo helmues) te futur ne qelq dhe e bera shume problem ne drejtori qe ose te me nderronin mua orarin ose te nderronin dhomen ku jepesh mesimi se ndryshe nuk mund te shkoja ne klase.
(fatmiresisht drejtori ishte shume i kuptueshem dhe e nxorren gjarprin nga klasa)

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Mars 2006 21:12
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Green_Mamba
'

Regjistruar: 12/03/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 205

Ku dreqin me ra rradha me u pergjigj ketu...kjo i paska frike gjarprinjt
Po nuj jane edhe aq te keqinj jo

Une per vete nuk kam ndonji frik qe me dominon, kurse te vogla plot

Mesazh i vjetër 25 Mars 2006 19:01
Green_Mamba nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Green_Mamba Kërko mesazhe të tjera nga: Green_Mamba Shto Green_Mamba në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Green_Mamba në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
pupilila
Anetar i ri

Regjistruar: 10/05/2006
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 20

Une kam shume frike nga ndjenja e te renit, te rrezohem , te bie ....

Saqe dhe ne enderr shikoj sikur po bie nga lart apo nga nje vend i ulet.

Eshte e tmershme  kjo ndjesi .  Unhappy

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2006 14:32
pupilila nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pupilila Kliko këtu për të kontaktuar me pupilila (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: pupilila Shto pupilila në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pupilila në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eyesight
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/04/2006
Vendbanimi: Diku atje tej, atje ku ti nuk me arrin dot...
Mesazhe: 390

Claustrophobia - nuk e mendoj dot veten ne vende te mbyllura, me ze nje ankth i vertete. Gjithashtu ka disa raste qe sikur e parandjej qe dicka e keqe po ndodh, pikerisht nga nje ankth qe me ze.. sikur me le pa fryme.. e di qe dicka jo e mire po ndodh..

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2006 20:22
Eyesight nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eyesight Kliko këtu për të kontaktuar me Eyesight (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eyesight Shto Eyesight në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eyesight në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Re: Ja fobitë që na shqetësojnë përditë

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Ja disa lloje fobish :

Ablutophobia- Frika nga pastrimi dhe larja
Achluophobia- Frika nga terri
Agliophobia- Frika nga dhimbjet
Ailurophobia- Frika nga macja
Anuptaphobia- Frika nga vetmia
Bibliophobia- Frika nga librat
Carnophobia- Frika nga mishi
Catoptrophobia- Frika nga pasqyrja
Chionophobia- Frika nga bora
Clinophobia- Frika nga shtrati
Dikephobia- Frika nga drejtësia
Didaskaleinophobia- Frika për të shkuar në shkollë
Dystychiphobia- Frika nga aksidentet
Ecophobia- Frika nga shtëpia
Eleutherophobia- Frika nga liria
Eurotophobia- Frika nga gjenitalet femërore
Ergophobia- Frika nga puna
Gamophobia- Frika nga martesa
Genophobia- Frika nga seksi
Hahahahaha
Gerascophobia- Frika nga pleqëria
Glossophobia- Frika e mbajtjes se fjalimeve në publik
Heliophobia- Frika nga dielli

UAU  ja disa fobi qe nuk i kisha degjuar Interesante

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2006 21:15
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

vendet e ngushta dhe te mbyllura...ne fakt jam mesuar te jem i lir...

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2006 03:13
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
anjeza
Anetar i ri

Regjistruar: 12/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 10

fobia ime

fobia ime kryesore jane zvarraniket ne vecanti gjarperinjte,ajo lekura rreshqitese,viskoze e shpifur.e bukura eshte se i enderroj shpesh e zgjohem e lemerisur.

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2006 19:24
anjeza nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të anjeza Kliko këtu për të kontaktuar me anjeza (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: anjeza Shto anjeza në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto anjeza në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Cyliginephobia-------Frike nga grate e bukura

Vitricophobia-------- Frike nga Njerku

Me kane bere te qesh keto dy friksime .....frike nga grate e bukura hahahahahha

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2006 05:18
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

Citim:
Po citoj ato që tha pupilila
Une kam shume frike nga ndjenja e te renit, te rrezohem , te bie ....

Saqe dhe ne enderr shikoj sikur po bie nga lart apo nga nje vend i ulet.

Eshte e tmershme  kjo ndjesi .  Unhappy

Edhe une shoh shume shpesh ne enderr sikur po bie nga lartesi te medha dhe zgjohem duke bertitur.Edhe une nga lartesit e medha kam frike,perhere kur ndodhem ne vende te tilla them me vete;-po sikur te bie tani???!

Mesazh i vjetër 24 Tetor 2006 20:27
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Aulon 12
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 02/01/2007
Vendbanimi: Itali
Mesazhe: 179

Une kam frike nga gocat me dhembe te mprehte .Qe kur me kafshoi njera ne vend te keq.Pupupu moj nene.Mezi e morra veten.Tani me pelqejne plakat ,ato qe nuk kane dhembe .Te pakten nuk kafshojne.

Mesazh i vjetër 07 Janar 2007 06:14
Aulon 12 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Aulon 12 Kliko këtu për të kontaktuar me Aulon 12 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Aulon 12 Shto Aulon 12 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Aulon 12 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:13 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Psikologjia > Cfare fobie keni ju?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar