Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cfare ngjyre i keni syckat Vlerësimi i Temës: 14 votime, mesatarja 3.86.
Gjithsej 19 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Ca behet ktu ore jemi bere mic-mac. Ska then me i bukri forumit ktu se nga ngjyre i ka syt (dmth une). Po e them packa se pak me vonese, syte i kam ngjyre jeshile.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2005 07:03
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
zonjusha
Vajza e trendafilave

Regjistruar: 19/05/2004
Vendbanimi: Belgium
Mesazhe: 245

nuk edi a jam pergjigjur tekkjo tema
por i kam jeshile

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2005 23:18
zonjusha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të zonjusha Kliko këtu për të kontaktuar me zonjusha (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të zonjusha't! Kërko mesazhe të tjera nga: zonjusha Shto zonjusha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto zonjusha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BERATSI_NL
hajdut

Regjistruar: 12/07/2005
Vendbanimi: holland
Mesazhe: 15

une

kafe

Mesazh i vjetër 25 Korrik 2005 04:21
BERATSI_NL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BERATSI_NL Kliko këtu për të kontaktuar me BERATSI_NL (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të BERATSI_NL't! Kërko mesazhe të tjera nga: BERATSI_NL Shto BERATSI_NL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BERATSI_NL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kalikuq
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/05/2005
Vendbanimi: Itali
Mesazhe: 50

gri

Mesazh i vjetër 25 Korrik 2005 22:22
kalikuq nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kalikuq Kliko këtu për të kontaktuar me kalikuq (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kalikuq Shto kalikuq në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kalikuq në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Citim:
Po citoj ato që tha kalikuq
gri

iiiiiii larg nga ty dhe kur te shkruash ketu preke hunden me dore ahahaha se do na marresh msysh, se kam degjuar ata me sy gri te marrin msysh . loool j/k

Si rrush i zi

Mesazh i vjetër 25 Korrik 2005 22:30
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kalikuq
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/05/2005
Vendbanimi: Itali
Mesazhe: 50

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever

iiiiiii larg nga ty dhe kur te shkruash ketu preke hunden me dore ahahaha se do na marresh msysh, se kam degjuar ata me sy gri te marrin msysh . loool j/k

Si rrush i zi

Me qafsh hallin me qafsh se i kam per merak, biles me kan kerkuar per kryqezim rracash edhe nuk kam shku. Por megjithate po kaloj anej nga eros mos me del naj rrisk ktu ne forum.

Mesazh i vjetër 26 Korrik 2005 07:39
kalikuq nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kalikuq Kliko këtu për të kontaktuar me kalikuq (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kalikuq Shto kalikuq në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kalikuq në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diellza26
i am a good person

Regjistruar: 09/07/2004
Vendbanimi: ku te dua
Mesazhe: 359

kafe e hapur , fiks si kafe e pjekur lehte.

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2005 14:23
diellza26 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diellza26 Kliko këtu për të kontaktuar me diellza26 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: diellza26 Shto diellza26 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diellza26 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Jeshil dhe vetëm jeshil-llik

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2005 04:26
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Prindrit e mij te shkretet kan perdor teknologji te vjeter dhe me bon bardh e zi

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2005 07:01
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Po mirë e burr , futi i rinovim ene ti

Mesazh i vjetër 07 Gusht 2005 07:56
Ora tani: 19:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 19 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cfare ngjyre i keni syckat

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar