LoTi_DaShUrIsË
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/08/2005
Vendbanimi: Në Planetin e vetmisë... Në Kontinetin e harresës... Në Shtetin e vuajtjes... Në Qytetin e dëshprimit... Në shtëpinë e dashurisë... Në Rrugët e lotit...
Mesazhe: 104
|
Përshëndetje...... Sykaltra!
J'u përshëndes Helga,
Kam nderin që gjindem në mesin e kësaj faqe të bukur
e po ashtu në mesin e të gjithve këtu.
J'u falenderoj nga zemra për komplimentet e bëra nga ju
dhe gëzohem që poezitë e mia u kanë pëlqyer sado pakë,
gjithashtu edhe nga unë keni komplimente për krijimtarinë tuaj,
sikur ti dhe të tjerët... vërtet shkruani bukur vetëm urimeeee.
Është e vërtetë ashtu siç thuani ju, që vargjet e mia janë vargje të shkruara me lotë dhe që kanë peshë të dhembjes në çdo germë,ndoshta dikush nuk mund ta vërej këtë, por e vërteta gjindet brënda këtyre vargjeve dhe meje...
Ka kohë që shkruaj poezi dhe proza për dashuri edhe pse nuk jam kurrfarë poete apo shkrimatre e vërtetë, por vetëm thjeshtë si një poete amatore, shkruaj për atë që ndjej, për atë që zemrën ma mundon, për lotët e mi që s'më ndalën kurrë, për dhembjen që tani e kam dhe s'më le të qetë në asnjë çast edhe pse nuk shkruaj me dëshirë, por loti dhe dhembja më Ldhëzojnë që të shkruaj për një dashuri...
Për kujtimin e saj që tani vetëm loti dhe dhembja më mbetë,
tani ndoshta ju mund ta kuptoni më mirë se pse e quaj vetën kështu Loti_Dashurisë,
isha, jam dhe do mbesë gjithmonë Loti_Dashurisë...
Loti_Dashurisë
Nuk qenka lehtë të bëhesh lotë i dashurisë
Në jetën tënde përjetë të vuash,
Në ditët më të mira të rinisë
Lotë e dhembje kurrë mos mund t'i shuash.
Por kështu qenka jeta,
ajo shpeshë herë të mashtron,
qenka e vështirë me shumë ngarkesa,
me lotë e dhembje jetën ta jeton.
Me respekt Loti_Dashurisë.....