Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Fantazia e endrrave.
Gjithsej 12 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ajrori
Profesion i lire

Regjistruar: 31/08/2004
Vendbanimi: TIRANE
Mesazhe: 180

Ha ha ha ha

Mbreme pashe ne enderr sikur po beja sex me dreqen
me rastin e festes se Nokes (Novruzit).
Endrra u be me interesante kur me ne u bashkua dhe topolakja.
Qejfi nuk kishte te mbaruar dreqja nuk permbahej me .
.....
etj etj

Pjesen tjeter do t'ju a tregoj neser se me duhjet te iki tani.

Tung!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Mars 2005 01:58
Ajrori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ajrori Kliko këtu për të kontaktuar me Ajrori (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ajrori Shto Ajrori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ajrori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Po une qe s'shoh endra si i behet ? E kam gjumin e thelle , po kaq te thelle sa as endrat s'futen dot aty

Mesazh i vjetër 23 Mars 2005 02:10
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

ja dhe endera ime, shkurtimisht..

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 992944.jpg
Ky file është shkarkuar 106 herë.

Kam pare ne enderr sikur po kerceja tango
me aktorin Patrick Swayse..Ishte nje mrekulli
dhe kur u zgjova, hahahahaha kam qeshur me lote!
S`e besoja se kisha enderruar une nje enderr te tille!

Ja dhe nje shprehje nga une,
-"Njerezit e famshem shohin enderra te famshme!"-

Mesazh i vjetër 26 Mars 2005 12:11
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SHKODRANI I QESHUR
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/03/2005
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 634

ASGJE NE BOTE NUK DO JETOJE SA DASHURIA IME PER TY

ENDERR E NJE NATE TE FTOHTE.

PO ECI NEPER RRUGET QE TE NJOFIM MIRE
HAPIN TEND TE BRISHTE SHPESH E KAN DEGJUAR
NE SHPIRT!
NJE DESHIRE
ME ZEMER TE DASHURUAR
NGA TE FTOHTIT I NGRIRE!

TE DUA SHPIRTI IM
THERRITA SI I MARRE
ZERI TE TY S,ERDHI!
DRITAREN KISHE MBYLLUR
SE DI KUSH?
JETA ME TE KEQIJAT E SAJ!
APO SHPIRTI IM I NDRYLLUR?

QETESI NE RRUGET E SHKRETA
TE FTOHTIT E NATES
ZJARRI I DASHURISE
TE DRITARJA JOTE ME ORE TE TERA MBETA
I LUMTUR
I QESHUR
ME LOTET E LUMTURISE

PER TY SHPIRTI IM "SYKALTRA" TE DUA ME SHUME SE JETEN TIME

Mesazh i vjetër 26 Mars 2005 20:58
SHKODRANI I QESHUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRANI I QESHUR Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRANI I QESHUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRANI I QESHUR Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Sykaltroshe mos na prish bukurine e nderrave se do t'i them babit tat....ok !
Do bohesh gazetare ti apo valltare?
Kush ta dha te drejten ty te shohesh endrra me valle mi?
Nje gazetare kurre nuk shikon endrra me kercime.Pse ti ke pare kete lloj endrre? Un jam shume i ofenduar nga ty Sykaltra dhe nuk e prisja qe te ulje veten kaq poshte.
Nje vajze e mire duhet te shikoje endrra te mira apo jo? Nje vajze e mire duhet te shikoje endrra serioze mi Syu.
Here tjeter mos bej me keto faje se ty nuk te lejohet.
Ja Topolakja nuk shikon keshtu endrrash....perse pra ti i shikon ???
Ky eshte turp....po po turp shume i madh ! Eh,,,ne c'kohe qe jetojme !

Mesazh i vjetër 27 Mars 2005 03:30
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

TE MOS HEQIM DORE NGA ENDRRAT

Imazhe endrrash me ngjyra te forta? Jeni ne harmoni me realitetin. Por nese paraqiten bardhe e zi, perjetohet nje gjendje ankthi.

Enderrimi i ben mire shendetit. Imazhet e endrrave jane nje balsam per ekuilibrin psikik. Nje mbrojte natyrale, qe na ndihmon te mundim ankthin dhe te metabolizojme ate qe na ndodh gjate dites. Te gjthe enderrojne, imazhet e aktivitetit celebral e tregojne shume qarte kete. Ne ditet e sotme, endrrat i konsiderojme ne driten e nje teorie te nderlikuar, sipas se ciles ato kane funksionin jetesor "te pastrimit" te te gjthe sistemit nervor qendror. E perkthyer: ne jeten e perditshme, ngjarjet bejne qe te grumbullohen çrregullime, zhgenjime, tendosje, qe invidi i burgos ne nje serbator te mbyllur. Naten endrra hap kycin e emocioneve tona me te thella, i projekton tek ekrani i mendjes dhe rinderton ekuilibrin psiqik, duke matabolizuar dhe na ndihmuar te kuptojme dhe te kapercejme, ate qe gjate dites, na ka turbulluar, eksituar ose plagosur. Keshtu qe, te mos kujtosh endrren, nuk do te thote te mos kesh enderruar. (vijon ........)

Mesazh i vjetër 28 Mars 2005 00:34
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Topolake...nuk eshte krejt ashtu ajo qe ke shkruar. E kuptoj qe diku e ke marre, por endrrat kane edhe funksione te tjera, jo vetem hapjen e serbatorit qe ke shkruar aty.
Sidoqofte fusha e enderrave vazhdon te mbetet e erret dhe misteri qe ato paraqesin nuk do te zbulohet kurre.

Mesazh i vjetër 28 Mars 2005 20:32
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Sot pashe ne enderr sikur isha ne burg.
Kapterre e burgut ishte Keila.
Mustaqe nuk kishte .
Me kalonte prane qelise sime dhe ma bente.
He..he....qeveria ka halle !

Mesazh i vjetër 29 Mars 2005 22:47
Simona
Keshilltare e ''NR''

Regjistruar: 15/10/2005
Vendbanimi: Ne Seline Roze
Mesazhe: 330

Une kam pare kontinentin me antitank,ahahahahahaahah me kostum celiku,ne strevitje ushtarake ne japoni per sulmimet e ardheshme te papritura,hahahahahaahaha,ca maoceduna matane kontes ishin mcef me i barake ku thoshte' Karate falas ne shkembim te nje kile orizi",ahahahahahah konte dalte per te mire.se ato maocedunat skishin antiplum  e kishin harru dreqin ne luften e pare boterore,e ke kollaj kesaj rradhe.

Mesazh i vjetër 06 Tetor 2006 07:28
Simona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Simona Kliko këtu për të kontaktuar me Simona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Simona Shto Simona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Simona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Sykaltroshe mos na prish bukurine e nderrave se do t'i them babit tat....ok !
Do bohesh gazetare ti apo valltare?
Kush ta dha te drejten ty te shohesh endrra me valle mi?
Nje gazetare kurre nuk shikon endrra me kercime.Pse ti ke pare kete lloj endrre? Un jam shume i ofenduar nga ty Sykaltra dhe nuk e prisja qe te ulje veten kaq poshte.
Nje vajze e mire duhet te shikoje endrra te mira apo jo? Nje vajze e mire duhet te shikoje endrra serioze mi Syu.
Here tjeter mos bej me keto faje se ty nuk te lejohet.
Ja Topolakja nuk shikon keshtu endrrash....perse pra ti i shikon ???
Ky eshte turp....po po turp shume i madh ! Eh,,,ne c'kohe qe jetojme !

Ah, Konte -Konte.Si nderron njeriu, ne kaq pak kohe(flas per veten time vella, jo per ty).

Isha vertet shume e mire dikur, aq e mire sa me moren mesysh me duket.Dhe u bera aq e keqe,-sa sme shohin dot me sy!

Ky eshte realitet Kontush,-jo enderr!

Te perqafoj si ne enderr,-pasi ne rrealitet s`u perqafuam kurre.

ps:-jam shume natyr e ndjeshme(pervecse jam femer);

por nganjehere ndjeshmeria ime me con deri aty sa te them:"Kush isha une dje?Kush jam sot?"

Mesazh i vjetër 06 Tetor 2006 07:35
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:45 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 12 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Fantazia e endrrave.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar