Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Ç'mendim keni për martesën? Vlerësimi i Temës: 4 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Wink

Citim:
Po citoj ato që tha lova
Brune me adavie (fije bjonde), vetulla te zeza me trashesi mesatare, syte jeshil me irisin kafe me qerpike jo shume te gjate, hunden nuk e kam kushedi cfare, vetem pak te ngritur perpjete, buzet te bukura o zot si dy qershi. Usa, edhe veshet i kam shume te bukur. Lekuren e fytyres e kam shume te lemuar. Do informacion tjeter?

Me fal qe futem si derri ne kasolle te bariut!
Po ti x qe e pershkruajte veten top fare pa asnje njolle...., a nuk e ke afer ate "fatlumin" si thote usa, se po te isha une ne vend te atij "fatlumi", do ta tregoja ... embelsiren e nates!!! Se goca e martuar nuk i flet keto ushtrimet e dites, por......
Kerkoj ndjese qe u bera nje çikez banal. Vazhdoni!
cio bum!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Maj 2004 18:27
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
red_dragon
Anetar i ri

Regjistruar: 04/05/2004
Vendbanimi: tiran
Mesazhe: 4

Çmenim keni për

Mendimi im esht :
Martesa esht gjeja me e Mrekullushme per jeten e njeriut,natyrisht nese te bon Zoti rrisk nje goc tamom ose nje cun tamom .
Un per vete ka mundesi ket ver do ti hudh ne ziarr rrobat e beqaris

Nese cunat do ishin me te kujdesshem edhe me te te sinqerte edhe me te dashur me gocat edhe nese nuk do te tradhetoshin do ishte mire.
Po ashtu ene gocat.Le se gocat nje cun dojne ene ate e dojne te jete tamom edhe tia bejne jeten e lumtur,o cuna nese ja bon goces jeten e lumtur nuk te tredhton jo po ashtu ene goca ! Ky o mendimi im !

Mesazh i vjetër 10 Maj 2004 19:40
red_dragon nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të red_dragon Kliko këtu për të kontaktuar me red_dragon (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: red_dragon Shto red_dragon në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto red_dragon në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
brigid
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/04/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 46

Thumbs up

Martesa eshte nje nga veprimet me te rendesishme qe kryen njeriu ne jeten e tij personale.Ajo bazohet ne lidhjen shpirterore te burrit dhe gruas qe zgjedhin shokun e tyre te jetes dhe hedhin themelet e jetes se perbashket me te mirat dhe te keqijat e saj.Ajo bazohet ne barazimin e plote te te drejtave ndihmen dhe respektin e ndersjellte te bashkeshorteve.Si rregull martesa eshte nje veprim i paperseritshem ne jeten e njeriut.Une ju uroj gjitheve atyre qe tani pèr tani jane vetem te gjejne sa me shpejt njeriun e jetes. ciao

Mesazh i vjetër 23 Maj 2004 00:06
brigid nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të brigid Kliko këtu për të kontaktuar me brigid (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: brigid Shto brigid në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto brigid në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

Martesa eshte keqkuptim reciprok-----Oskar Uajld
Per vete akoma nuk e kam vrare mendjen per kete eveniment.

Mesazh i vjetër 23 Maj 2004 02:03
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lova
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 08/08/2003
Vendbanimi: Ne qiellin e shtate
Mesazhe: 432

Cool

jimmy84 , mire te lindesh........po te vdesesh........,prandaj vraje pak mendjen edhe per martesen..........

Mesazh i vjetër 24 Maj 2004 11:49
lova nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lova Kliko këtu për të kontaktuar me lova (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lova Shto lova në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lova në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

O lova cdo kohen per cdo pune e ndaj, cdo pune ka kohen e saj (Naim Frasheri) Kur t´i vije koha edhe kesaj pune patjeter qe do mendoj.

Mesazh i vjetër 25 Maj 2004 01:25
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Rodolf
Anetar i ri

Regjistruar: 24/10/2003
Vendbanimi: gostivar
Mesazhe: 23

tung

ej nese akoma nuk e keni kuptuar martesen un dot mundohem qe tu a sqaroj . martes d.m.th. bashkim i dy gjinive te kunderta te cilet kan lidhur kurore dhe normal keta te dy jane martuar sipas deshires se tyre dhe keshtu qe keta te dy vendosin ta kalojne jetene tyre bashk nese eventualisht nuk paraqitet ndonji shkak per ndarjen etyre ok tung

Mesazh i vjetër 25 Maj 2004 23:43
Rodolf nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Rodolf Kliko këtu për të kontaktuar me Rodolf (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Rodolf't! Kërko mesazhe të tjera nga: Rodolf Shto Rodolf në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Rodolf në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vlora123
Anetar i ri

Regjistruar: 16/05/2004
Vendbanimi: Earth
Mesazhe: 18

Meqense te gjithe kane opinionin e tyre rreth marteses une po hedh dy fjalet e mija qe mi ka then gjyshja ime kur behet fjala per martese.

"Do ta hani dhe ate m*t" Pak qesharak aq sa dhe e vertet.

Mesazh i vjetër 28 Maj 2004 02:53
vlora123 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vlora123 Kliko këtu për të kontaktuar me vlora123 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: vlora123 Shto vlora123 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vlora123 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
u.s.a600
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/10/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 164

Citim:
Po citoj ato që tha vlora123
Meqense te gjithe kane opinionin e tyre rreth marteses une po hedh dy fjalet e mija qe mi ka then gjyshja ime kur behet fjala per martese.

"Do ta hani dhe ate m*t" Pak qesharak aq sa dhe e vertet.

Ate gjene haje vete.

Mesazh i vjetër 28 Maj 2004 13:05
u.s.a600 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të u.s.a600 Kliko këtu për të kontaktuar me u.s.a600 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: u.s.a600 Shto u.s.a600 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto u.s.a600 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Citim:
Po citoj ato që tha lova
Brune me adavie (fije bjonde), vetulla te zeza me trashesi mesatare, syte jeshil me irisin kafe me qerpike jo shume te gjate, hunden nuk e kam kushedi cfare, vetem pak te ngritur perpjete, buzet te bukura o zot si dy qershi. Usa, edhe veshet i kam shume te bukur. Lekuren e fytyres e kam shume te lemuar. Do informacion tjeter?

Lova po ndonje nishan ke ti?Per floket nuk na the.Te drejta i ke apo kacurrela?Po formen e fytyres?Te rrumbullaket,trekendeshe?

Mesazh i vjetër 01 Qershor 2004 08:52
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:58 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Ç'mendim keni për martesën?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar