Mbreteresh
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 11/01/2008
Vendbanimi: Large vendlindjes!!!
Mesazhe: 296
|
Citim: Po citoj ato që tha Eria
Dashuria eshte..ai cifti i moshuar dje ne autobus...Ajo e burgosur ne nje karrige me rrota,Ai e shtynte me kujdes...e ngjiti ne autobus...e rregulloi karrigen mire,u sigurua qe nuk levizte me...e pa ate ne sy dhe i buzeqeshi plot siguri...Ajo me syte e qeshur i tha: Kam frike mos rreshket kjo...
Ai: Mos ki frike,te mbaj une...dhe u ul ne nje stol prane saj i kapi duart...dhe e pa ne sy i buzeqeshur: Te mbaj une ...
Une e ulur perballe tyre,mendoja se vertet dashuria nuk njeh moshe...thjeshte shfaqet ne forma te ndryshme...sepse ne kohe te ndryshme,njeriu ka nevoje per forma te ndryshme te saj...
prsh, Eria...nje thenie shum interesante,por edhe ambicioze them une..cila dhe paraqet fakte tek tjeret per nje dashuri te vertet,gje ce nuk njefe moshe ne nje fare menyre,a cfare do pasojave....dhe si do ce te jete, eshte ajo ndjenja cila te drejton per nje dashuri ambicioze..ps..duke mos flasim per,(qka vjen e shkon'a)?!
....ndaj ju pershendes gjithve,si dhe njiherit caste te bukura per te dashuruarit ambicioz...
MBR.
|