Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 101 102 103 104 105 106 107 108 109 [110] 111 112 113 114 115 116 117 118 119 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Te kesh shoqeri me gay nuk rrezikon b.. tende mo Vizioner. Nqs ke besim te vetja, kuptohet.

Do behemi shoke si perfundim, se kam 1 muj qe pres noi llaf te mire, po ty te preokupon kruajtja. Nuk ta krun njeri po se krujte vete. Eshte si puna femrave edhe me meshkujt.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2010 22:47
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Te kesh shoqeri me gay nuk rrezikon b.. tende mo Vizioner. Nqs ke besim te vetja, kuptohet.

Do behemi shoke si perfundim, se kam 1 muj qe pres noi llaf te mire, po ty te preokupon kruajtja. Nuk ta krun njeri po se krujte vete. Eshte si puna femrave edhe me meshkujt.

Hm....

Prap e keqkuptove apo e keqinterpretove!
Ate e di qe, po ste hengri ske cfare kruan por, shprehja ime kishte kuptim tjeter: "Larg B.... time" = " S'me interesojne veprimet e te tjerve"!

Shoke? hm... (kur te kene dale ne shitje Breke prej Metali-llamarine ............................................................---->= thjeshte shaka.

Jemi, sigurisht!

p.s. Modifikim-shtese: Initialet e emrit i kemi te njejta, me duket Premisat jane.

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2010 23:00
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
M'paska ardh amori me batuta kmishash. Lum si kirurget qe martohen me njeri tjetrin e blejne rroba t'bukra ne Toronto. Sa cm vajte sot moj, e mesove turllin si ti hedhi salcen mishit?

Epo ne fund fare, te degjosh pordhe 30 dollarshe ne lidhje me bllokun eshte tragjedi.
Jam rritur Torush, goxha. Do te matesh? Hajde ngrihu ne kembe, ngrihu pra, s'te thashe te rrish ulur. Aaaa, po ti ne kembe qenke... :p
Citim:
Do gjej nuse vete, te kete centimetra me shumice dhe profesion te mire, qe te vij te shes pordhe ne forum. Ndryshe se marr.
A se harrova, duhet te jete e bardhe, sa me e bardhe te jete e mundur, mundesisht me albinizem.

S'kane dalur mendesh nuset te kalojne nga kemishat 300 dollarshe ne ato 30she. Aq me teper kur kemi te bejme dhe me nje miks pordhesh blloku; dhe hierarkia ne Shqiperi le per te deshiruar, ndihesh shume me goxha pak.

Modifikuar nga amor alucius datë 21/09/2010 ora 23:20

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2010 23:11
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

ahahahah sa te lezetshem jeni.. jam dhi tu qesh me komentet e siperme, sidomos te kurtit dhe fajes

kurt i like your style, luv fcuk..

faje i agree per bankat.. hap dhe ATM ke..

dhe sa per bakshesh kshu e kemi ne te amerikes. une u le 20%.. jo per pordhe por thjesht me ket sistem jemi mesuar.

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2010 23:12
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
une shprehem lirshem per kto gjera , se jam i sigurt ne vetevete dhe kush jam, kurse ti o rrefugjat tipik duhet te vijsh ktu te hapesh bythesh te kapesh ndonje cop pill, se tipave si ti nuk ua var kush ne perendim,, o fakir me vner.
une nuk u ankova se sma vari kush,

Une kur shkoj ne shqiperi nuk shkoj te shes pordhe, nuk le bakshishe sa andej kendej, nuk i them njeriu sa me beri taksia, apo sa leke mbaj me vete. Nuk vishem me Hugo Boss, po asnjehere nuk jam ndier inferior ne veshje, s'ka qene njeri me i veshur se une tek blloku. Une nuk shkoj te gjuaj ne shqiperi, dhe nuk u tregoj te tjereve se me cfare femrash shkoj ketej (femrat me te bukura evropiane sikur the per vete). Une s'hapem bythash duke tregu historira se si kapa njonen e si kapa tjetren, se sa zgjata me njonen e sa zgjata me tjetren ........... dhe kjo sepse nuk hyj ketu per te gjuajtur, shitur pordhe dhe laid off virtualisht .................... me gjej nje postim te tille.
sa per kuriozitet ........... ato qe s'te kane kthyer pergjigje ......... jane katunare qe kane zbritur anej ka malet .......... se tironset nuk te pergjigjen ashtu. Tironset dalloheshin nje kilometer larg nga katnaret qe kane zaptuar tironen .................... .

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2010 23:20
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

sa per kuriozitet ........... ato qe s'te kane kthyer pergjigje ......... jane katunare qe kane zbritur anej ka malet .......... se tironset nuk te pergjigjen ashtu. Tironset dalloheshin nje kilometer larg nga katnaret qe kane zaptuar tironen .................... .

agreeeee

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2010 23:32
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Une kur shkoj ne shqiperi nuk shkoj te shes pordhe, nuk le bakshishe sa andej kendej, nuk i them njeriu sa me beri taksia, apo sa leke mbaj me vete. Nuk vishem me Hugo Boss, po asnjehere nuk jam ndier inferior ne veshje, s'ka qene njeri me i veshur se une tek blloku. Une nuk shkoj te gjuaj ne shqiperi, dhe nuk u tregoj te tjereve se me cfare femrash shkoj ketej (femrat me te bukura evropiane sikur the per vete). Une s'hapem bythash duke tregu historira se si kapa njonen e si kapa tjetren, se sa zgjata me njonen e sa zgjata me tjetren ........... dhe kjo sepse nuk hyj ketu per te gjuajtur, shitur pordhe dhe laid off virtualisht .................... me gjej nje postim te tille.

Amon mua me thonin mos i trego njeriut qe je katundare se do te shohin me sy te keq..tashi e mora vesh pse.. dmth vetem katundart jan ato qe sillen te tille??.. une kisha eksperience tjeter, ishin tironsit apo qytatert ato qe tregonin injorancen me kilometra larg.. them se cdo njeri tregon veten dhe ska te bej fare me qytetin apo ku jeton..

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2010 23:33
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
them se cdo njeri tregon veten

agree dhe me ket

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2010 23:36
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

ah sikur te isha djale ...

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2010 23:39
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

Amon mua me thonin mos i trego njeriut qe je katundare se do te shohin me sy te keq..tashi e mora vesh pse.. dmth vetem katundart jan ato qe sillen te tille??.. une kisha eksperience tjeter, ishin tironsit apo qytatert ato qe tregonin injorancen me kilometra larg.. them se cdo njeri tregon veten dhe ska te bej fare me qytetin apo ku jeton..

Niqua
Keta i gjykojne njerezit sipas vendit ku ke lindur, dhe jo kultures ,edukimit qe ke marre. Kujtojne se kulturen ta jep thjesht fakti qe je nga Tirona.
Kam ca nga Tirona ketu, qe dhe makinen s'ua mban ta mesojne. Po vijne katnaret brenda vitit po marrin patenten para Tironceve qe kane vite ketu.

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2010 23:39
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 101 102 103 104 105 106 107 108 109 [110] 111 112 113 114 115 116 117 118 119 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar