Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 101 102 103 104 105 106 107 108 109 [110] 111 112 113 114 115 116 117 118 119 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
An_Al
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 26/11/2009
Vendbanimi: Usa
Mesazhe: 93

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Per nje kafe me te gjithe ata/ato me te cilet/at kam komunikuar npm postimeve ketu ne forum.

Gjithashtu

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Janar 2010 21:46
An_Al nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të An_Al Kliko këtu për të kontaktuar me An_Al (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: An_Al Shto An_Al në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto An_Al në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha EAK
Do te doja te takoja Katin(se nuk na ka rene rasti asnjehere

Eh naq, kete vere besoja se do te takoja ty edhe nja 2 miq tane te perbashket dhe nuk u beme. Ta mendosh sa afer kemi qene dhe nuk kemi mundur te shihemi. Gjithsesi pushimet vijne perseri.

Mesazh i vjetër 20 Janar 2010 00:24
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Citim:
Po citoj ato që tha EAK
Do te doja te takoja Katin(se nuk na ka rene rasti asnjehere )...Iliriusen,per te pire ate kafene ...e di vete ajo...Tulpen,Lelen,Brisin,Buzeqeshjen..etj etj

Edhe une do te kisha deshire te te takoja. Dhe te pimin ate kafe te shkrete :p
Do te doja dhe une te takoja te lartpermendurat nga ty, si dhe te gjithe pjesen e stafit, pastaj Glakun, erious.

Mesazh i vjetër 20 Janar 2010 00:27
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

Eh naq, kete vere besoja se do te takoja ty edhe nja 2 miq tane te perbashket dhe nuk u beme. Ta mendosh sa afer kemi qene dhe nuk kemi mundur te shihemi. Gjithsesi pushimet vijne perseri.

Kete vere ndodhi si ndodhi zemra ...do vijne plot vera te tjera ...
Sma thua kush jane ata miqte e perbashket ..jo per gje po me bere kurioze
Lelush |

Mesazh i vjetër 20 Janar 2010 01:49
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Citim:
Po citoj ato që tha EAK
Do te doja te takoja Katin(se nuk na ka rene rasti asnjehere )...Iliriusen,per te pire ate kafene ...e di vete ajo...Tulpen,Lelen,Brisin,Buzeqeshjen..etj etj

Po nga me dole ketej mi dreq, une ta shkruajta mesazhin andej.

Mesazh i vjetër 20 Janar 2010 06:25
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Iliriusa ne shkruajme sa andej e sa ketej......ti ketu na harron nganjehere.

Por mos harro se te rilexojme me shume qejf, edhe kur fut kot me na bere ku-ku
Une doo isha kurioze ta pija nje kafe me ty dhe Eric se bashku......kushedi ca qyfyresh do benim

Mesazh i vjetër 20 Janar 2010 06:30
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Iliriusa ne shkruajme sa andej e sa ketej......ti ketu na harron nganjehere.

Por mos harro se te rilexojme me shume qejf, edhe kur fut kot me na bere ku-ku
Une doo isha kurioze ta pija nje kafe me ty dhe Eric se bashku......kushedi ca qyfyresh do benim

Epo tani... persa kohe me gjeni andej me duket se s'ka problem mos te dukem ketej.
Pastaj andej eshte pakez me profesionale paraqitja.
Kur te kem mundesi do t'i dedikoj kafese nje jave te plote e t'ju marr te gjitheve me rradh nje nga nje si puna e atyre intervistave per pune.

Mesazh i vjetër 20 Janar 2010 06:40
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa

Epo tani... persa kohe me gjeni andej me duket se s'ka problem mos te dukem ketej.
Pastaj andej eshte pakez me profesionale paraqitja.
Kur te kem mundesi do t'i dedikoj kafese nje jave te plote e t'ju marr te gjitheve me rradh nje nga nje si puna e atyre intervistave per pune.

Une kam avantazh se do fus Erikun mik

ps.Iliriusa jam e shpejt une,sa andej ketej

Mesazh i vjetër 20 Janar 2010 15:32
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Dridhe Like dridhe, thoshte njeri.

Une dua te takoj te gjithe forumistat pa perjashtim.
Khe.
Pyetja eshte cilin, jo cilet.

Une psh dua te pi nje kafe me Kotken.
Po te jete ndonje qe di edhe ta shikoje aq me mire se do kemi llaf.

Mesazh i vjetër 20 Janar 2010 20:39
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Une jam eksperte ne shikimin e fillxhaneve. Keshtu me thone te pakten.
Do desha te pija dhe une nje kafe me ty e kotken cedrus.

Mesazh i vjetër 20 Janar 2010 20:43
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:31 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 101 102 103 104 105 106 107 108 109 [110] 111 112 113 114 115 116 117 118 119 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar