Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > flash Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 3.50.
Gjithsej 113 faqe: « E parë ... « 101 102 103 104 105 106 107 108 109 [110] 111 112 113 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Kam vene re sesa shume e qete kam qene keto kohe,kam qene shume vetvejta..., por e di qe nuk do zgjase shume sepse se shpejti do me duhet (ashtu sic cdo femer ne bote) te ver me shume kapela gjate dites, gjate javes, dhe duke menduar kete gje, kam frike se ne vrullin e jetes, duke hequr nje kapele dhe vene nje tjeter do humbas veten, do behem ajo cka kane nevoje te tjeret ( a cool aunt, a great daughter, a skilled therapist, e reliable friend, a helping sister, a supportive girl-friend etc) dhe ne fund do pyes veten perseri: Kush jam une? Dhe kjo pyetje edhe pse e kam zhbiruar veten thellesisht,sidmos prej introspektimit te paevitueshem te bere prej mekanizmave psikologjike, edhe prej identitetit unik qe dikush huazon kur behet i krishtere ( being called God's daughter is no small thing, I have the Maker of the Universe as my daddy)..... perseri, mendoj eshte KOHA e pameshirshme, dhe kultura e tille e pershpejtuar qe nuk te le te shijosh gjerat me te thjeshta, thjeshtesia e lekundjes ne nje lishares, e mbledhjes se luleve per ti bere kurore, e luajtjes me rere teksa bie rrjedhshem mbi kembet e mia. Shpresoj qe femijeria ime te mos shteroj kurre, kam frike prej vdekjes perbrenda....

Wow , that's pretty profound.
Po lexoja disa postime te vjetra. Shume prej tyre qenkan kaq te goditura. WOW.

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Maj 2014 08:44
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Thumbs up

flash: ndonjhere ato qe kam shkruar ne te shkuaren me surprizojne. ( duke lene mendjemadhesine mejane) pyes veten: Vertet une kam qene qe i kam shkruar keto? Qenkan shume te bukura.

Me feeling awesome right now.

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 02 Maj 2014 08:56
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
raid
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/02/2012
Vendbanimi:
Mesazhe: 1139

Duhet lene modestia menjane kur mburresh.. jo mendjemadhesia, te cilen me sa duket nuk e len dot.. lol

Mesazh i vjetër 02 Maj 2014 18:21
raid nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të raid Kërko mesazhe të tjera nga: raid Shto raid në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto raid në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re image.jpg
Ky file është shkarkuar 32 herë.

ju solla kujtime forumi jam ne albania kalova ketu sot mbasdite

Mesazh i vjetër 03 Maj 2014 00:56
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Kujtimet tona jane me det,jo me beton Lori po I ka me debore, te kujt jane keto kujtimet qe ta marrim vesh te tuat?

Mesazh i vjetër 03 Maj 2014 01:32
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Citim:
Po citoj ato që tha raid
Duhet lene modestia menjane kur mburresh.. jo mendjemadhesia, te cilen me sa duket nuk e len dot.. lol

haha, jo raid e kam shkruar drejt.
Mund ti japesh credit vetes pa qene mendjemadhe, kete desha te beja diferencim prandaj dhe e shkruajta ne kllapa.

I like what I write, I really do. Eshte pjese e vetes sime- It's healthy to like yourself lol, obviously with sober measures.

Mesazh i vjetër 03 Maj 2014 01:51
lorie
you fascinate me...

Ceci, po behem si moderatore tani: zvogeloje icik ate foton se na verbove syte

Eliz, une kujtimet i kam me varietete. Sidomos qe dimri ka qene shume i keq kete vit ne New England, mezi pres per njecik diell ahhhh.

Mesazh i vjetër 03 Maj 2014 01:57
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

se zvogeloj dot Lorie se e futa direkte nga Iphoni

Mesazh i vjetër 03 Maj 2014 02:45
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Mosssss

Mesazh i vjetër 03 Maj 2014 06:03
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Per komunitetin?
E degjioj shpesh kete fjale ne Tirane. Cili komunitet se ne jemi te gjithe shqiptare, edhe jevgjit madje. Ljo eshte nje fjale e huazuar nga amerika, por edhe ketu po kritikohet kohet e fundit duke marre kritika qe i referohen ndarjes se popullsise ne komunitete, percarjes nderetnike etj.

Mesazh i vjetër 30 Maj 2014 04:38
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 16:21 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 113 faqe: « E parë ... « 101 102 103 104 105 106 107 108 109 [110] 111 112 113 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > flash

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen